Navigation Søgning

Waoo rykker ind på Apple TV

27. februar 2019

Der er godt nyt til alle Waoo TV-kunder, der ejer eller har planer om at købe en Apple TV-boks. Udviklingen af Waoos app til Apple TV er færdig, og den kan nu frit downloades fra App Store.

Med Waoos app til Apple TV er det muligt at se Waoo TV på nyere udgaver af Apple TV - fra generation 4 og frem (på markedet fra september 2015).

Har man abonnement på Waoo TV på hjemmeadressen, kan man fx bruge Apple TV i sommerhuset. Det kræver blot en god og stabil bredbåndsforbindelse.

Mange af de samme funktioner som på Waoo TV-boks

Teknisk byder app’en med få undtagelser på de samme funktioner og indhold, som man kan finde på Waoo TV-boks. Det gælder fx TV-guiden med overblik over igangværende og næste program, kanalskifte i fuld skærm, valg af undertekster osv. Digitale funktioner som Start Forfra, pause på live-TV, optagelse i skyen, arkivfunktioner osv. er også med i app’en.

Enkelte funktioner vil ikke være tilgængelige. Det gælder bl.a. Kanalbutiken, som man kender fra Waoo TV-boks. Waoo Bio er ikke med i første version, men kommer med på et senere tidspunkt.

Signalet på Apple TV streames med op til 6,4 Mbit/s, og billed- og lydkvalitet er i hhv. HD og 5.1 surround på de fleste udsendelser.

Adgang til Waoo på Apple TV forudsætter et TV-abonnement hos Waoo, men det er ikke et krav, at man også har Waoo TV-boks. Apple TV kan også anvendes på det streamingbaserede abonnement Waoo TV Go. Der vil være adgang til Waoo TV på app’en inden for hele EU.

Læs mere om Waoos app til Apple TV