<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
Fynsksupport Hojby 2500X700

Energi Fyn sender rekordstore checks til foreninger på Fyn

Netop nu sender Energi Fyn checks ud til over 600 lokale foreninger på Fyn. I år skal et rekordstort beløb afsted. Hele 1,7 millioner kroner, hvilket er en stigning på 30% i forhold til sidste år.

Når kunder betaler for el og gas til Energi Fyn, gives nogle af pengene videre til foreninger og klubber rundt om på Fyn. Og da mange kunder har valgt netop produktet FynskSupport, sendes der lige nu rekordstore pengebeløb ud til de foreninger, som kunderne selv har valgt.

Det er med stor glæde, at vi i Energi Fyn skal udbetale 1,7 millioner kroner til de fynske klubber og foreninger. FynskSupport fungerer på den måde, at når en kunde tilmelder sig, så giver vi automatisk et bidrag videre til den klub eller forening, som, kunden ønsker. På den måde kommer støtten ud i lokalområderne, hvor kunderne bor og har deres hverdag.

Finn Andersen, kommerciel direktør hos Energi Fyn

Det er den største pose penge, Energi Fyn har sendt ud til de omkring 600 fynske klubber og foreninger, siden ordningen begyndte i 2011. De største checks sendes til klubber som Højby S&G og GOG Håndbold, der modtager op imod 50.000 kr. Rekordåret i 2024 skyldes, at energiselskabet har fået flere produkter på hylderne, og det har kunderne benyttet sig af.

Tidligere havde vi jo kun el og gas. Nu har vi også varmepumper og ladestandere. Og det giver jo så flere penge til klubberne, når en kunde også har en lader til elbilen, som er købt hos Energi Fyn. Det har vi tydeligt kunne se på tallene i år. Mange klubber får en del mere i støtte, end de har fået tidligere.

Finn Andersen, kommerciel direktør hos Energi Fyn

Kommerciel direktør, Finn Andersen, forklarer, at det giver god mening for en virksomhed som Energi Fyn at sende støtte ud i de lokale foreninger - tilbage til kunderne.

Energi Fyn er et forbrugerejet selskab, så det, at vi kan betale penge tilbage, er jo fantastisk for os. Det er det, vi er sat i verden for, og det gør vi med FynskSupport. Og så endda med et rekordbeløb denne gang på 1,7 millioner kroner. Vi er meget glade.

Finn Andersen, kommerciel direktør hos Energi Fyn

Det samlede beløb udbetales en gang om året i februar/marts og går til mange forskellige fællesskaber rundt om på Fyn. Lige fra idrætsforeninger til teaterklubber og forsamlingshuse.

Fakta om FynskSupport:

  • Det koster ikke noget at skifte til FynskSupport
  • Du støtter lokalt – uden merpris
  • Man behøver ikke være medlem af den forening eller klub, man ønsker at støtte
  • FynskSupport kræver ikke ekstra installationer
  • Man behøver ikke bo på Fyn for at vælge FynskSupport
  • FynskSupport med el er grøn strøm til en variabel pris.

Læs mere om FynskSupport

Fynsksupport Fjelsted Handrup 850X600

Seneste nyt

Klimavenlig strøm - Hvilket produkt skal jeg vælge?
Klumme

Sommertariffen giver dig en lavere elregning

Vi har taget hul på foråret og lige om lidt skriver vi 1. april. Det betyder, at vi kan se frem til en lavere elregning. 1. april går de fleste af landets netselskaber nemlig over til at opkræve sommertariffer, og det betyder faktisk, at nettariffen mange steder halveres i de perioder, hvor de fleste af os bruger mest strøm.
Læs klummen
Fiber Sæt Siddende Personer Ben Og PC Mobil Og Ipad Synlig 2020
Nyhed

Vælg MaxSpeed på Energi Fyns fibernet

Nu kan 100.000 fynske andelshavere med fibernet fra Energi Fyn vælge lynhurtigt internet fra Telenors produkt MaxSpeed.
Læs nyheden
Nyheder Transformerstation 2021
Presse

Markante udbygninger af elnettet på Fyn

Elforsyningsnettet på Fyn bliver udbygget markant i løbet af de kommende år. Alene i løbet af de næste 3 år forventer Energi Fyns datterselskab Vores Elnet at opføre minimum 8 nye 60/10 kV transformerstationer.
Læs presse­meddelelsen
Fiber Far Og Datter Giver High Five 2020
Presse

Kom til fiberfest i Odense

Den 19. marts fra kl. 14-20 inviterer vi til fynsk fiberfest i Næsbyhallerne i Odense. Dagen byder på foredrag med Sara Lygum og masser af viden om mulighederne med fibernet.
Læs presse­meddelelsen
Fiber Far Og Krøllet Barn I Sofa 2020
Presse

Aftale mellem Energi Fyn og Heimstaden Danmark sikrer fibernet til 620 boliger på Fyn

Energi Fyn Bredbånd og boligudlejeren Heimstaden Danmark har indgået en aftale om fibernet til 620 boliger på Fyn. Beboerne kan se frem til at få fibernet og et væld af valgmuligheder i løbet af det kommende år.
Læs presse­meddelelsen
Ladestandere Ladestik Evbox Hånd Armbånd 2021
Klumme

Kan du nå hjem for at lade?

Overvejer du, som mange andre danskere, at skifte benzin- eller dieselbilen i carporten ud med en elbil, men lider du af rækkeviddeangst? Vores teamleder for ladestandere Maria Liv Varnild har skrevet en klumme om rækkeviddeangst. Måske behøver du slet ikke være nevøs.
Læs klummen
Fynsksupport Hojby 850X600
Presse

Energi Fyn sender rekordstore checks til foreninger på Fyn

Netop nu sender Energi Fyn checks ud til over 600 lokale foreninger på Fyn. I år skal et rekordstort beløb afsted. Hele 1,7 millioner kroner, hvilket er en stigning på 30% i forhold til sidste år.
Læs presse­meddelelsen