<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
Fiber Far Og Krøllet Barn I Sofa 2020

Aftale mellem Energi Fyn og Heimstaden Danmark sikrer fibernet til 620 boliger på Fyn

Energi Fyn Bredbånd og boligudlejeren Heimstaden Danmark har indgået en aftale om fibernet til 620 boliger på Fyn. Beboerne kan se frem til at få fibernet og et væld af valgmuligheder i løbet af det kommende år.

De 620 boliger, som i løbet af det kommende år kan se frem til at få fibernet fra Energi Fyn, er fordelt i mere end 20 af Heimstaden Danmarks ejendomme i Odense N, Bogense, Søndersø, Ullerslev, Nørre Aaby, Assens, Ringe, Årslev, Nyborg og Gislev. 

Aftalen betyder, at Energi Fyn kommer til at levere fibernet til mere end 1.300 boliger på Fyn, som administreres af Heimstaden Danmark, da der i forvejen allerede er etableret fibernet fra Energi Fyn i godt 700 af Heimstaden Danmarks boliger.

- De første ejendomme, der kan se frem til fibernet fra os, er i Bogense, Nyborg og Ringe, da vi i forvejen er i gang med at etablere fibernet i de områder, fortæller Key Account Manager hos Energi Fyn Jacob Møller Pedersen, der er glad for aftalen, som sikrer endnu flere fynboer mulighed for at vælge internet og tv fra én af de mange udbydere, der i dag leverer indhold via Energi Fyns åbne fibernet.

Også hos Heimstaden Danmark er man glad for aftalen:

En hurtig og stabil internetforbindelse er næsten lige så vigtig som varmt vand i hanen eller strøm i kontakten. Vi er glade for at kunne tilbyde vores beboere på Fyn endnu flere digitale muligheder med denne aftale med Energi Fyn. En åben platform, som giver vores beboere mulighed for at vælge de produkter, der passer bedst til deres behov.

Michael Byrgesen Hansen, administrerende direktør i Heimstaden Danmark

Beboerne får deres helt egen forbindelse

Med fibernettet får beboerne i Heimstaden Danmarks boliger en stabil forbindelse, som de ikke skal dele med andre.

Stabilt og hurtigt internettet er vigtigt for rigtig mange. Vi bruger det til alt fra streaming af film til hjemmearbejde, videomøder, lektier i skolen og gaming. Vælger man internet via fibernettet, skal man ikke dele forbindelsen med andre, som det for eksempel er tilfældet med en internetforbindelse via 5G.

Carsten Nedergaard Hansen, bredbåndsdirektør hos Energi Fyn

Frit valg mellem forskellige indholdsudbydere

Aftalen med Heimstaden Danmark er en af de største enkeltstående aftaler Energi Fyn har indgået med et boligselskab. Og ifølge Carsten Nedergaard Hansen er der ingen tvivl om, at fibernettet er et vigtigt parameter for mange, når de er på udkig efter en bolig.

At Energi Fyns fibernet er åbent for forskellige indholdsudbydere, er uden tvivl også et stort plus, mener Carsten Nedergaard Hansen.

Vi åbnede vores fibernet for forskellige indholdsudbydere tilbage i 2021. Det betyder, at fynboerne selv kan vælge, hvorfra de vil have deres internet og tv, når de har fibernet. Og det er uden tvivl et stort plus for mange, at de kan vælge lige det, der passer til deres ønsker og behov.

Carsten Nedergaard Hansen, bredbåndsdirektør hos Energi Fyn

Seneste nyt

Klimavenlig strøm - Hvilket produkt skal jeg vælge?
Klumme

Sommertariffen giver dig en lavere elregning

Vi har taget hul på foråret og lige om lidt skriver vi 1. april. Det betyder, at vi kan se frem til en lavere elregning. 1. april går de fleste af landets netselskaber nemlig over til at opkræve sommertariffer, og det betyder faktisk, at nettariffen mange steder halveres i de perioder, hvor de fleste af os bruger mest strøm.
Læs klummen
Fiber Sæt Siddende Personer Ben Og PC Mobil Og Ipad Synlig 2020
Nyhed

Vælg MaxSpeed på Energi Fyns fibernet

Nu kan 100.000 fynske andelshavere med fibernet fra Energi Fyn vælge lynhurtigt internet fra Telenors produkt MaxSpeed.
Læs nyheden
Nyheder Transformerstation 2021
Presse

Markante udbygninger af elnettet på Fyn

Elforsyningsnettet på Fyn bliver udbygget markant i løbet af de kommende år. Alene i løbet af de næste 3 år forventer Energi Fyns datterselskab Vores Elnet at opføre minimum 8 nye 60/10 kV transformerstationer.
Læs presse­meddelelsen
Fiber Far Og Datter Giver High Five 2020
Presse

Kom til fiberfest i Odense

Den 19. marts fra kl. 14-20 inviterer vi til fynsk fiberfest i Næsbyhallerne i Odense. Dagen byder på foredrag med Sara Lygum og masser af viden om mulighederne med fibernet.
Læs presse­meddelelsen
Fiber Far Og Krøllet Barn I Sofa 2020
Presse

Aftale mellem Energi Fyn og Heimstaden Danmark sikrer fibernet til 620 boliger på Fyn

Energi Fyn Bredbånd og boligudlejeren Heimstaden Danmark har indgået en aftale om fibernet til 620 boliger på Fyn. Beboerne kan se frem til at få fibernet og et væld af valgmuligheder i løbet af det kommende år.
Læs presse­meddelelsen
Ladestandere Ladestik Evbox Hånd Armbånd 2021
Klumme

Kan du nå hjem for at lade?

Overvejer du, som mange andre danskere, at skifte benzin- eller dieselbilen i carporten ud med en elbil, men lider du af rækkeviddeangst? Vores teamleder for ladestandere Maria Liv Varnild har skrevet en klumme om rækkeviddeangst. Måske behøver du slet ikke være nevøs.
Læs klummen
Fynsksupport Hojby 850X600
Presse

Energi Fyn sender rekordstore checks til foreninger på Fyn

Netop nu sender Energi Fyn checks ud til over 600 lokale foreninger på Fyn. I år skal et rekordstort beløb afsted. Hele 1,7 millioner kroner, hvilket er en stigning på 30% i forhold til sidste år.
Læs presse­meddelelsen