Navigation Søgning

Waoo skruer op for hastigheden

3. september 2019

Hastigheden på Waoos hurtigste forbindelse fordobles, så kunder med Waoo Fiber Full inden længe får gigabit på internettet.

Opgraderingen betyder, at kunder med den hurtigste forbindelse kan glæde sig til hastigheder på op til 1 Gbit/s både ved up- og download. Der er altså ikke forskel på hastigheden, uanset om man sender eller modtager data. 

Med Waoo Fiber Full får man som privatkunde således det bedste, markedet kan tilbyde inden for bredbåndsforbindelser. Det betyder, at der er rigeligt med kapacitet til, at selv de største familier kan bruge løs af internettet uden at være nervøs for, om computerspil, film eller TV begynder at hakke.

Med i købet af Waoo Fiber Full får kunderne blandt andet en sikkerhedspakke, 100 GB online harddisk, udvidet installation, Waoo Smart WiFi og meget mere.

Prisen for en 1 Gbit/s forbindelse er 489 kr. pr. måned. . I første omgang er det en del mængde af vores kunder med Waoo Fiber Full, der får adgang til den nye tophastighed. For øvrige kunder med Waoo Fiber Full sker opgraderingen i løbet af de næste 8 måneder.