Navigation Søgning

Energi Fyn Net skifter navn til Vores Elnet

29. maj 2018

Energi Fyns netselskab Energi Fyn Net A/S skifter navn til Vores Elnet A/S den 29. maj 2018.

Danmark har fået en ny elforsyningslov. Det betyder blandt meget andet, at det skal være lettere for forbrugerne at adskille elnetselskaberne fra de kommercielle elhandelsselskaber. Derfor er alle elselskaber i Danmark i fuld gang med at skifte navn og logo.

Det gælder også hos Energi Fyn, hvor koncernens netselskab Energi Fyn Net A/S skifter navn til Vores Elnet A/S.

- Med navneskiftet til Vores Elnet, gør vi det tydeligt for forbrugerne, at netselskabet er adskilt fra den kommercielle del af Energi Fyn. Det er Vores Elnet, der står for elnettet på størstedelen af Fyn og sørger for, at der er strøm i stikkontakten hos mere end 200.000 husstande og virksomheder. Med "Elnet" signalerer vi, at elnettet er vores kerneforretning, mens "Vores" udtrykker det fællesskab, der ligger i, at vi er ejet af vores andelshavere, siger Bent Agerholm, adm. direktør i Energi Fyn.

Nyt navn - samme selskab

Vores Elnet vil fortsat være en del af Energi Fyn-koncernen. Det er kun navn og logo, der ændrer sig.

- Navneskiftet sker på grund af lovgivningen. Forbrugerne vil møde de samme medarbejdere og den samme høje service. Navn og logo vil være anderledes på biler og beklædning og på sigt også på transformerstationer og kabelskabe rundt om på Fyn. Men navneskiftet kommer ikke til at betyde noget for forbrugerne. Vi vil fortsat sikre høj forsyningssikkerhed og have fokus på at fremtidssikre elnettet på Fyn, understreger Bent Agerholm.

Ifølge lovgivningen skal alle elselskaber have adskilt netselskab og elhandelsselskab senest den 1. juli 2018. Adskillelsen skal gøre det nemmere for forbrugerne at skelne mellem, hvem der står for elnettet, og hvem der sælger strøm.

Fakta:

 • Sammen sørger to virksomheder for strøm til dig:
  Netselskabet ejer elnettet og elmålerne.
  Elhandelsselskabet er dem, som du køber din strøm af, og som du skal rette alle dine
  spørgsmål og henvendelser til.
 • Hvad betyder navneskiftet for dig?
  Vores Elnet er fortsat en del af Energi Fyn-koncernen, og det er kun navn og logo, der
  ændres. Alt andet er som tidligere, og du skal ikke foretage dig noget.
 • Læs mere om Vores Elnet på www.voreselnet.dk.