Navigation Søgning

Nyheder

Her finder du nyheder fra Energi Fyn

Gode råd når du bruger internettet

25. marts 2020

Når Danmark lukker ned, som det er sket de seneste uger, betyder det en markant stigning i vores brug af internettet. Vi har samlet en række tips til dig, så du kan få det bedste ud af dit internet, både når du arbejder eller passer din skole hjemmefra, og når du skal i kontakt med dine kære.

Coronavirus - Vi viser omtanke og tager hensyn

12. marts 2020

På grund af den omfattende Coronapandemi har vi indført en række skærpede foranstaltninger, der skal bidrage til at begrænse spredningen af smitte.

Energi Fyn åbner fibernettet

6. marts 2020

Igennem de seneste 15 år har vi udrullet fibernet til 75.000 husstande på Fyn. Fra starten af 2021 får de mange husstande mulighed for at vælge mellem flere forskellige internet- og TV-udbydere, når vi åbner vores fibernet.

1,2 million kroner til foreningslivet på Fyn

5. marts 2020

For tiende gang modtager det fynske klub- og foreningsliv en økonomisk håndsrækning fra vores sponsorordning FynskSupport. I år udbetaler vi samlet 1,2 million kroner til de klubber og foreninger, der er med i FynskSupport.

Varmepumper - en vej til et grønnere Danmark

1. marts 2020

Hos Energi Fyn ser vi det som en naturlig del af vores forretningsgrundlag at tage aktivt del i at løse de energi- og klimaudfordringer, som vi står over for. Det gør vi blandt via vores aktiviteter inden for varmepumper.