Navigation Søgning

Nyheder

Her finder du nyheder fra Energi Fyn

Sådan sparer du på energien i sommerhuset

8. juli 2019

Er du den heldige ejer af et sommer- eller fritidshus, så kan du med nogle helt konkrete tiltag forbedre sommerhusets indeklima og spare på energien.

Gode råd om elsikkerhed i hjemmet

23. juni 2019

At el kan være farligt og forårsage ulykker, tænker de færreste af os nok ikke over i dagligdagen. Det sker heldigvis også sjældent, og med en række forholdsvis simple forholdsregler, kan du øge elsikkerheden i dit hjem yderligere - det handler i høj grad blot om at lave om på rutiner og vaner.

Husk at søge om tilskud inden du energirenoverer

28. april 2019

Overvejer du at renovere din bolig, kan det godt betale sig at prioritere de energibesparende løsninger. Det betyder ikke alene, at du sparer penge på varmeregningen, din boligs værdi vil også blive øget.

Et stærkt andelsejet energiselskab

25. april 2019

Energi Fyn holdt ordinært repræsentantskabsmøde toorsdag den 25. april 2019, hvor repræsentantskabet har godkendt selskabets årsrapport 2018. Energi Fyn fortsætter den positive og sunde resultatudvikling og står stærkt som fynboernes energiselskab.

Fondsstøtte til 21 fynske projekter

25. april 2019

Energi Fyns to fonde har for 14. gang uddelt fondsmidler til en række fynske projekter, der medvirker til at skabe glæde, gavn og udvikling for Fyn og fynboerne.