Navigation Søgning

Energi Fyn Bredbånd

Energi Fyn Bredbånd A/S skaber fiberløsninger, der styrker regionens udviklings- og konkurrenceevne.

Linjen til fremtiden

Fibernet kan transportere billede, lyd og data i en størrelse, som vi endnu ikke kender begrænsningerne på. En anden fordel ved fibernettet er, at hastigheden er den samme – uanset om du sender eller modtager data. Sagt med andre ord er bredbåndsnet baseret på lyslederteknologi (fibernet) rygraden i fremtidens informationssamfund.

Via Energi Fyn Bredbånd A/S etablerer og driver vi lokale og regionale bredbåndsnet til en attraktiv og konkurrencedygtig pris.

Forretningsstrategi

Energi Fyns strategi på bredbåndsområdet er at anlægge, drive og eje et regionalt backbone-net på Fyn.Vi vil herudover bygge, drive og eje lokale access-net via Energi Fyn Bredbånd A/S.

Backbone-nettet kan sammenlignes med hovedveje, mens access-nettet er det fintforgrenede net, der fører ud til de enkelte virksomheder og husstande.

Kommercielt projektorienteret

Fibernettet lægges i udvalgte områder på Fyn, som er kommercielt interessante – og hvor efterspørgslen fra kunderne er stor.

Kernekompetencer

Vi er kvalificerede til at arbejde med bredbånd i kraft af vores kernekompetencer, som er:

  • Erfaring med ledningsbundet distribution fra elnettet – det vil sige i relation til at etablere, drive, vedligeholde og udbygge nettet
  • Erfaring med at håndtere store anlægsinvesteringer og projekter – herunder at holde omkostningerne nede, uden at det påvirker kvalitet og driftssikkerhed
  • Omfattende viden og indsigt i de fynske lokalområder
  • Godt etableret netværk og kendskab til lokale aktører