Nyheder Dreng I Vindue Med Computer 2020

Nu kan du vælge YouSee og TDC Erhverv på Energi Fyns fibernet

Fra i dag kan over 100.000 husstande og virksomheder på Fyn vælge internet, tv- og erhvervsløsninger fra YouSee og TDC Erhverv via Energi Fyns fibernet.

Nu bliver der endnu flere valgmuligheder for virksomheder og privatforbrugere på Fyn, når det kommer til deres fiberforbindelse.

Indtil nu har fynboere med adgang til voress fibernet kunnet vælge lynhurtigt internet fra Waoo, Hiper, Fastspeed, Jet-Net, Telenor og Kviknet.

I dag følger YouSee og TDC Erhverv trop med både internet, tv- og erhvervsløsninger. Det glæder direktør for YouSee, Christian Morgan:

Vores ambition er, at alle husstande får de bedste produkter og den bedste forbindelse på adressen. Derfor er jeg glad for, at vi fra i dag også kan tilbyde borgere på Fyn lynhurtigt internet og fleksible tv-løsninger fra YouSee via Energi Fyns fibernet.

Christian Morgan, direktør for YouSee

John Henriksen, direktør for TDC Erhverv, ser også frem til at åbne op for endnu et fibernet til fordel for erhvervskunderne.

Det er en stor fordel for de danske virksomheder, at fibernettene løbende udvides og åbnes op, så de får mere at vælge imellem og på den måde kan købe de digitale løsninger, der bedst matcher deres behov. I takt med at samfundet og virksomhederne bliver mere digitale, bliver der tilsvarende et større behov for at have adgang til de bedste digitale erhvervsløsninger samt lynhurtigt, stabilt og driftssikkert internet via fiber. Derfor glæder det mig, at erhvervskunder på Fyn nu også kan vælge løsninger fra TDC Erhverv via Energi Fyns fibernet.

John Henriksen, direktør for TDC Erhverv

Flere valgmuligheder er godt for forbrugerne

Hos Energi Fyn er bredbåndsdirektør Carsten Nedergaard Hansen glad for at kunne tilbyde fynboerne endnu flere valgmuligheder med YouSee og TDC Erhverv ombord.

Det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde vores andelshavere forskellige løsninger, så de kan vælge den løsning, der passer til deres ønsker og behov. Det er godt for forbrugerne og for konkurrencen, at der er flere valgmuligheder. Og det bidrager til, at vi kan udbygge vores fibernet og udrulle fibernet til endnu flere andelshavere.

Carsten Nedergaard Hansen, bredbåndsdirektør hos Energi Fyn

Fra i dag den 29. september kan 106.000 adresser vælge lynhurtige internetforbindelser, digitale erhvervsløsninger og fleksible tv-løsninger fra YouSee og TDC Erhverv via Energi Fyns fibernet, og der åbnes løbende op for flere.

Om Nuuday

Nuuday består af otte brands, der tilsammen leverer innovative digitale services inden for TV, bredbånd, netværk og telefoni til private kunder og virksomheder. YouSee, Telmore, Hiper, eesy og Blockbuster servicerer danskere på tværs af alder, køn og bopæl på privatmarkedet. På erhvervsmarkedet servicerer Nuuday mindre såvel som store erhvervsvirksomheder med TDC Erhverv, Netdesign og Relatel. 

Fiber Feber

Valgfrihed og endnu mere indhold på fibernettet

Hos Energi Fyn ønsker vi at give vores andelshavere de bedste digitale muligheder til den bedst mulige pris og kvalitet. Derfor er vores fibernet åbent for forskellige indholdsudbydere, så du frit kan vælge mellem forskellige udbyderes indhold.

Læs mere om åbent fibernet

Valgfrihed og endnu mere indhold på fibernettet

Hos Energi Fyn ønsker vi at give vores andelshavere de bedste digitale muligheder til den bedst mulige pris og kvalitet. Derfor er vores fibernet åbent for forskellige indholdsudbydere, så du frit kan vælge mellem forskellige udbyderes indhold.

Læs mere om åbent fibernet

Seneste nyt

Nyheder Julelys 2021
Nyhed

Hvad koster det at tænde julelys?

Vi er vilde med lyskæder og julebelysning i Danmark. Men hvad koster det egentlig, når du tænder dit julelys?
Læs nyheden
Nyheder Vindmøller Lindø Port Of Odense 2020
Presse

51.000 kroner til projekter i Munkebo

Energi Fyns Vindmøllepulje har netop uddelt 51.000 kroner til seks projekter, der skal bidrage til at skabe udvikling i Munkebo.
Læs presse­meddelelsen
EF Valg Benjamin
Presse

Energi Fyns nye repræsentantskab er på plads

Energi Fyns andelshavere har stemt, og de 93 repræsentantskabsmedlemmer, der i de kommende fire år skal være med til at sætte retningen i Energi Fyn, er fundet.
Læs presse­meddelelsen
Kundecenter Pige Med Telefon Og Computer 2020
Klumme

Hvorfor kan jeg ikke komme igennem til jer?

Det spørger mange elkunder om i øjeblikket. Og desværre er det blevet hverdag, at det er vanskeligt at komme i kontakt med os og landets øvrige energiselskaber.
Læs klummen
Nyheder Vindmøller Lindø 2020
Nyhed

Vi har brug for mere grøn energi

Fyens Stiftstidende bragte den 3. november et synspunkt af Erik Holk, hvor han sætter fokus på, at energipriserne skal ned. Hos Energi Fyn er vi helt enige. Priserne på energi skal ned.
Læs nyheden
Kundecenter Mand Med Tablet 2020
Klumme

Bliv klogere på din elregning

Er du en af de mange danskere, der har spørgsmål til dit produkt, priserne og til din regning, så har vi samlet en guide til dig her.
Læs klummen
Fonde 1600X900
Presse

Støtte til lokale fællesskaber og udvikling på Fyn

Med en håndsrækning fra Energi Fyns to fonde kan lokale fællesskaber og projekter nu hjælpes godt på vej. Fondene kan søges frem til den 31. januar 2023.
Læs presse­meddelelsen