<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
Nyheder Dreng I Vindue Med Computer 2020

Nu kan du vælge YouSee og TDC Erhverv på Energi Fyns fibernet

Fra i dag kan over 100.000 husstande og virksomheder på Fyn vælge internet, tv- og erhvervsløsninger fra YouSee og TDC Erhverv via Energi Fyns fibernet.

Nu bliver der endnu flere valgmuligheder for virksomheder og privatforbrugere på Fyn, når det kommer til deres fiberforbindelse.

Indtil nu har fynboere med adgang til voress fibernet kunnet vælge lynhurtigt internet fra Waoo, Hiper, Fastspeed, Jet-Net, Telenor og Kviknet.

I dag følger YouSee og TDC Erhverv trop med både internet, tv- og erhvervsløsninger. Det glæder direktør for YouSee, Christian Morgan:

Vores ambition er, at alle husstande får de bedste produkter og den bedste forbindelse på adressen. Derfor er jeg glad for, at vi fra i dag også kan tilbyde borgere på Fyn lynhurtigt internet og fleksible tv-løsninger fra YouSee via Energi Fyns fibernet.

Christian Morgan, direktør for YouSee

John Henriksen, direktør for TDC Erhverv, ser også frem til at åbne op for endnu et fibernet til fordel for erhvervskunderne.

Det er en stor fordel for de danske virksomheder, at fibernettene løbende udvides og åbnes op, så de får mere at vælge imellem og på den måde kan købe de digitale løsninger, der bedst matcher deres behov. I takt med at samfundet og virksomhederne bliver mere digitale, bliver der tilsvarende et større behov for at have adgang til de bedste digitale erhvervsløsninger samt lynhurtigt, stabilt og driftssikkert internet via fiber. Derfor glæder det mig, at erhvervskunder på Fyn nu også kan vælge løsninger fra TDC Erhverv via Energi Fyns fibernet.

John Henriksen, direktør for TDC Erhverv

Flere valgmuligheder er godt for forbrugerne

Hos Energi Fyn er bredbåndsdirektør Carsten Nedergaard Hansen glad for at kunne tilbyde fynboerne endnu flere valgmuligheder med YouSee og TDC Erhverv ombord.

Det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde vores andelshavere forskellige løsninger, så de kan vælge den løsning, der passer til deres ønsker og behov. Det er godt for forbrugerne og for konkurrencen, at der er flere valgmuligheder. Og det bidrager til, at vi kan udbygge vores fibernet og udrulle fibernet til endnu flere andelshavere.

Carsten Nedergaard Hansen, bredbåndsdirektør hos Energi Fyn

Fra i dag den 29. september kan 106.000 adresser vælge lynhurtige internetforbindelser, digitale erhvervsløsninger og fleksible tv-løsninger fra YouSee og TDC Erhverv via Energi Fyns fibernet, og der åbnes løbende op for flere.

Om Nuuday

Nuuday består af otte brands, der tilsammen leverer innovative digitale services inden for TV, bredbånd, netværk og telefoni til private kunder og virksomheder. YouSee, Telmore, Hiper, eesy og Blockbuster servicerer danskere på tværs af alder, køn og bopæl på privatmarkedet. På erhvervsmarkedet servicerer Nuuday mindre såvel som store erhvervsvirksomheder med TDC Erhverv, Netdesign og Relatel. 

Fiber Feber

Valgfrihed og endnu mere indhold på fibernettet

Hos Energi Fyn ønsker vi at give vores andelshavere de bedste digitale muligheder til den bedst mulige pris og kvalitet. Derfor er vores fibernet åbent for forskellige indholdsudbydere, så du frit kan vælge mellem forskellige udbyderes indhold.

Valgfrihed og endnu mere indhold på fibernettet

Hos Energi Fyn ønsker vi at give vores andelshavere de bedste digitale muligheder til den bedst mulige pris og kvalitet. Derfor er vores fibernet åbent for forskellige indholdsudbydere, så du frit kan vælge mellem forskellige udbyderes indhold.

Seneste nyt

Vind 1600X900 96Dpi
Klumme

Få tilskud til energiforbedringer i din bolig

Inden længe kan du søge om tilskud til forskellige energiforbedringer i din bolig. Bliv klogere her.
Læs klummen
Elprisen 21Aug23 1600X1600
Nyhed

Skyet og vindstille vejr betyder høje elpriser

Den gennemsnitlige elpris er i dag den højeste i næsten et halvt år. Da meget af vores strøm bliver produceret af vindmøller og solceller, stiger elprisen, når vi som i dag har en skyet og vindstille dag.
Læs nyheden
Udelys Cykelsti
Nyhed

Energi Fyn skal stå for drift og vedligehold af vejbelysning i Vejen Kommune

Energi Fyn Udelys har vundet driftskontrakten vedrørende drift og vedligehold af vejbelysning i Vejen Kommune.
Læs nyheden
Elhandel Havefest Far Baby 2020
Klumme

Sol, sommer og lave elpriser

Juni måned har været fyldt med masser af solskin, varme og lave elpriser. Vi har fået fuldudbytte af de mange solceller, som er blevet sat op de seneste år.
Læs klummen
Kundecenter Finger Stikkontakt 2020
Klumme

Sol og vind giver lave elpriser

Det sidste stykke tid er vi blevet forkælet med masser af solskin og vind. Det gode vejr kombineret med mange fridage har givet os meget lave elpriser.
Læs klummen
App Elpris Maj 2023 850 X 600
Klumme

Hvornår er strømmen billigst?

Mange tænker måske, at strømmen er billigst om natten, hvor der er færrest, der bruger strøm, men sådan er det ikke altid i øjeblikket. Kigger man på elprisen gennem den seneste tid, vil man se, at prisen oftest er lavest om eftermiddagen mellem klokken 12 og 16.
Læs klummen
201606101G8A7833 1600Px
Presse

Melder sig på banen: Nu tilbyder Energi Fyn også varmepumper på abonnement

Er en varmepumpe stadig en god investering? Ja, er det korte svar fra Energi Fyn, der nu tilføjer endnu en mulighed for, at danskerne kan holde sig varme i vintermånederne. Nu kan energiselskabets kunder også få en varmepumpe på abonnement.
Læs presse­meddelelsen