Mest Tilfredse 2020 1600X900px 72Dpi 2 (1)

Energi Fyn har de mest tilfredse el-kunder i Danmark

EPSI Rating Danmark har netop gennemført deres årlige analyse af kundernes tilfredshed med deres el-leverandør. Igen i år ligger tilfredsheden blandt Energi Fyns kunder helt i top.

Med en kundetilfredshed på 70,8 indekspoint indtager Energi Fyn en førsteplads i EPSI Ratings analyse af kundetilfredsheden i den danske elsektor.

Vi er meget glade for og stolte over, at vi er det energiselskab, der har de mest tilfredse kunder. Det er helt essentielt for os, at kunderne er tilfredse med os, vores produkter og vores service.

Bent Agerholm, adm. direktør hos Energi Fyn

En pålidelig elleverandør

Analysen viser, at Energi Fyn har de mest loyale kunder, og at kunderne i høj grad opfatter Energi Fyn som et pålideligt selskab. Energi Fyn er det selskab, som flest kunder også vil vælge i dag, hvis de skulle vælge elleverandør, og som flest kunder vil anbefale til venner og kollegaer.

- Det betyder meget for os, at kunderne har tillid til os og oplever os som pålidelige og troværdige. Den loyalitet, som kunderne viser os er utrolig vigtig, og den skal vi i høj grad værne om. Som andelsselskab ejet af 205.000 fynboer er det helt afgørende at vores kunder og andelshavere har tillid til os. Der er ikke forskel på den el, der kommer ud af stikkontakten, men der er i høj grad forskel på de selskaber, der leverer den, understreger Bent Agerholm.

Nemt at være kunde

Andelen af kunder, der oplever, at det er nemt at være kunde hos Energi Fyn, ligger også helt i top. En stor del af kunderne oplever, at de får den hjælp de har brug for og bliver opdateret med klar og relevant information.

Det er afgørende for os, at vores kunder og andelshavere er tilfredse med vores produkter og service, og vi tilbyder løsninger, der skaber værdi for vores kunder og andelshavere. Tilfredse kunder og andelshavere er bestemt ikke en selvfølge. Derfor har vi konstant fokus på at sikre alle kunder en god oplevelse, uanset hvor og hvordan de møder os.

Bent Agerholm, adm. direktør hos Energi Fyn.

En stærk miljøprofil er vigtig

Analysen viser, at en stærk miljøprofil er vigtig for kunderne. Også her skiller Energi Fyn sig ud, da en forholdsvis høj andel af Energi Fyns kunder opfatter Energi Fyn som en virksomhed med en stærk miljøprofil.

- Vi har gennem de seneste år haft stort fokus på at bidrage til udviklingen og den grønne og digitale omstilling både lokalt og nationalt. Vi har blandt andet opstillet og investeret i vindmøller og udrullet fibernet. Vi er glade for, at kunderne også oplever, at vi gør en forskel og tager ansvar for det samfund, som vi er en del af, slutter Bent Agerholm.

Om analysen

Undersøgelsen af kundetilfredsheden blandt elleverandører i Danmark er baseret på 1.000 interviews med danske privatkunder. Interviewene er gennemført i perioden 8. oktober til 6. november 2020 af DMA Research for EPSI Rating. Respondenterne i undersøgelsen er personer mellem 18 og 79 år.

Analyse kan ses her

Graf fra EPSI Rating Danmarks analyse af kundetilfredsheden i den danske el-branche:

Nyheder Graf Epsi 2020 (1)

Om Energi Fyn

Energi Fyn er ejet af 205.000 fynboer. Udover el sælger Energi Fyn også naturgas til både private forbrugere og virksomheder samt udruller fibernet til fynboerne. Derudover ejer Energi Fyn elforsyningsnettet på størstedelen af Fyn (Vores Elnet) samt 26 vindmøller, der bidrager til den grønne omstilling. Energi Fyn etablerer og driver desuden gadebelysning i flere fynske kommuner og håndterer afregning og kundeservice for flere forsyninger på Fyn.

Læs mere om Energi Fyn

Seneste nyt fra Energi Fyn

Nyheder Fiberkabler 2020
Nyhed

Lynhurtigt fibernet til Assens

Et nyt fiberhus i Assens er et stort skridt på vejen til at få fibernet til 800 husstande i Assens.
Læs nyheden
Nyheder Jul Lucia 2020
Klumme

Luciadag - En festdag for lyset

Julebelysningen er hyggelig, men brugen af de mange lys og lyskæder har også en bagside. Det kan nemlig ses på elforbruget, når du tænder for din julebelysning. Heldigvis er det dog muligt at skrue op for lysene og julehyggen, uden at dit elforbrug stiger voldsomt.
Læs klummen
Nyheder Munkebo Miniby 2020
Presse

Lindø Vindmøllepulje støtter Munkebo Miniby

Der er stor glæde hos Munkebo Miniby. Lindø Vindmøllepulje støtter nemlig i år turistattraktionen med midler, der skal bruges til at opføre et nyt legeområde til de mindste besøgende.
Læs presse­meddelelsen
Nyheder Fiberkabel Tromle 2020
Presse

Nuuday rykker ind på Energi Fyns fibernet

Når Energi Fyn næste år åbner fibernettet, kan 80.000 familier og virksomheder på Fyn vælge produkter fra Nuuday-selskaberne Hiper, Yousee og TDC Erhverv.
Læs presse­meddelelsen
Kundecenter Dame Med Tablet 2020
Klumme

Følger du dit elforbrug?

I en ny analyse af danskernes elforbrug og strømvaner angav 30 procent af de adspurgte, at de ikke ved, hvor meget el de bruger. Ved du, hvor meget el du bruger?
Læs klummen
Om Energi Fyn Domicil Facade Bygning Vinduer 2020
Presse

Muligt køb af Fjernvarme Fyn

Tilbage i 2019 henvendte Odense Kommune sig til Energi Fyn omkring et muligt køb af Fjernvarme Fyn. Odense Kommune har i dag meddelt os, at de på baggrund af udtalelser fra Energistyrelsen ikke længere ønsker at sælge Fjernvarme Fyn. Energi Fyn tager beslutningen til efterretning og har ikke yderligere kommentarer.
Læs presse­meddelelsen
Elhandel Havefest Far Baby 2020
Presse

Energi Fyn har de mest tilfredse el-kunder i Danmark

EPSI Rating Danmark har netop gennemført deres årlige analyse af kundernes tilfredshed med deres el-leverandør. Igen i år ligger tilfredsheden blandt Energi Fyns kunder helt i top.
Læs presse­meddelelsen