Mest Tilfredse 2020 1600X900px 72Dpi 2 (1)

Energi Fyn har de mest tilfredse el-kunder i Danmark

EPSI Rating Danmark har netop gennemført deres årlige analyse af kundernes tilfredshed med deres el-leverandør. Igen i år ligger tilfredsheden blandt Energi Fyns kunder helt i top.

Med en kundetilfredshed på 70,8 indekspoint indtager Energi Fyn en førsteplads i EPSI Ratings analyse af kundetilfredsheden i den danske elsektor.

Vi er meget glade for og stolte over, at vi er det energiselskab, der har de mest tilfredse kunder. Det er helt essentielt for os, at kunderne er tilfredse med os, vores produkter og vores service.

Bent Agerholm, adm. direktør hos Energi Fyn

En pålidelig elleverandør

Analysen viser, at Energi Fyn har de mest loyale kunder, og at kunderne i høj grad opfatter Energi Fyn som et pålideligt selskab. Energi Fyn er det selskab, som flest kunder også vil vælge i dag, hvis de skulle vælge elleverandør, og som flest kunder vil anbefale til venner og kollegaer.

- Det betyder meget for os, at kunderne har tillid til os og oplever os som pålidelige og troværdige. Den loyalitet, som kunderne viser os er utrolig vigtig, og den skal vi i høj grad værne om. Som andelsselskab ejet af 205.000 fynboer er det helt afgørende at vores kunder og andelshavere har tillid til os. Der er ikke forskel på den el, der kommer ud af stikkontakten, men der er i høj grad forskel på de selskaber, der leverer den, understreger Bent Agerholm.

Nemt at være kunde

Andelen af kunder, der oplever, at det er nemt at være kunde hos Energi Fyn, ligger også helt i top. En stor del af kunderne oplever, at de får den hjælp de har brug for og bliver opdateret med klar og relevant information.

Det er afgørende for os, at vores kunder og andelshavere er tilfredse med vores produkter og service, og vi tilbyder løsninger, der skaber værdi for vores kunder og andelshavere. Tilfredse kunder og andelshavere er bestemt ikke en selvfølge. Derfor har vi konstant fokus på at sikre alle kunder en god oplevelse, uanset hvor og hvordan de møder os.

Bent Agerholm, adm. direktør hos Energi Fyn.

En stærk miljøprofil er vigtig

Analysen viser, at en stærk miljøprofil er vigtig for kunderne. Også her skiller Energi Fyn sig ud, da en forholdsvis høj andel af Energi Fyns kunder opfatter Energi Fyn som en virksomhed med en stærk miljøprofil.

- Vi har gennem de seneste år haft stort fokus på at bidrage til udviklingen og den grønne og digitale omstilling både lokalt og nationalt. Vi har blandt andet opstillet og investeret i vindmøller og udrullet fibernet. Vi er glade for, at kunderne også oplever, at vi gør en forskel og tager ansvar for det samfund, som vi er en del af, slutter Bent Agerholm.

Om analysen

Undersøgelsen af kundetilfredsheden blandt elleverandører i Danmark er baseret på 1.000 interviews med danske privatkunder. Interviewene er gennemført i perioden 8. oktober til 6. november 2020 af DMA Research for EPSI Rating. Respondenterne i undersøgelsen er personer mellem 18 og 79 år.

Analyse kan ses her

Graf fra EPSI Rating Danmarks analyse af kundetilfredsheden i den danske el-branche:

Nyheder Graf Epsi 2020 (1)

Om Energi Fyn

Energi Fyn er ejet af 205.000 fynboer. Udover el sælger Energi Fyn også naturgas til både private forbrugere og virksomheder samt udruller fibernet til fynboerne. Derudover ejer Energi Fyn elforsyningsnettet på størstedelen af Fyn (Vores Elnet) samt 26 vindmøller, der bidrager til den grønne omstilling. Energi Fyn etablerer og driver desuden gadebelysning i flere fynske kommuner og håndterer afregning og kundeservice for flere forsyninger på Fyn.

Læs mere om Energi Fyn

Seneste nyt fra Energi Fyn

Nyheder Renovering 2020
Nyhed

Tilskud til at gøre din bolig klimavenlig

Fra den 7. april 2021 kan boligejere søge om tilskud fra Bygningspuljen til en række boligforbedringer, der sparer energi. Det gør det markant billigere at få energirenoveret helårsboliger.
Læs nyheden
Nyheder Hjemmearbejde Internet 2020
Nyhed

Corona-hjælp til dit trådløse internet

Hjemmearbejde, hjemmeskole og streaming i massevis. Vi bruger hjemmets internet som aldrig før, og det lægger ekstra pres på det trådløse internet i hjemmet.
Læs nyheden
Nyheder Piger Med Computer 2021
Klumme

Fibernet med valgfrihed på alle hylder

Vi arbejder netop nu på højtryk med at gøre vores fibernet klar, så det teknisk set er muligt for andre indholdsleverandører at tilbyde internet, tv og telefonprodukter via vores fibernet.
Læs klummen
Fynsksupport Kampsport Karate 2021
Nyhed

Årets ElSjæle

Mange frivillige lægger tid og kræfter i arbejdet med at udbrede kendskabet til vores sponsorordning FynskSupport. Den indsats vil vi gerne anerkende. Derfor kårer hvert år årets ElSjæle.
Læs nyheden
Undgå fupopkald og svindel via telefonopkald
Nyhed

Pas på fupopkald

Flere kunder bliver i øjeblikket udsat for fupopkald fra personer, der udgiver sig for at være fra Energi Fyn og beder om kontooplysninger, så de kan udbetale tilgodehavende. Vær derfor meget forsigtig med at udlevere kontooplysninger, hvis du bliver kontaktet på telefon eller mail.
Læs nyheden
Fiber Dreng Der Spiller På Computer 2020
Nyhed

Sikker Internet Dag 2021

Den 9. februar 2021 er det Sikker Internet Dag. Her sætter mere end 150 lande verden over fokus på, at internettet skal være et sikkert, kreativt og oplysende sted for børn og unge.
Læs nyheden
Piger Gymnastik
Presse

1,5 million kroner til fynske klubber og foreninger

Gennem vores sponsorordning FynskSupport har vi netop udbetalt 1,5 million kroner til de mere end 500 fynske klubber og foreninger, som er med i FynskSupport.
Læs presse­meddelelsen