Energi Fyn Domicil Hovedindgang 2020

Vores Elnets bestyrelse udvides

Tidligere økonomidirektør i Energi Fyn Lone Hjort og adm. direktør i Odense Renovation Thomas B. Jørgensen er indtrådt i Vores Elnets bestyrelse pr. 1. januar 2022.

Den 21. december 2021 vedtog folketinget en ny elforsyningslov. Den nye lov kræver, at bestyrelserne i landets netselskaber skal styrkes med to bestyrelsesmedlemmer, der opfylder udvidede habilitetskrav og besidder kompetencer inden for regulering og drift.

Energi Fyn Holdings bestyrelse har derfor valgt at udvide bestyrelsen i Vores Elnet med tidligere økonomidirektør i Energi Fyn Lone Hjort og adm. direktør i Odense Renovation Thomas B. Jørgensen pr. 1. januar 2022.

Som tidligere økonomidirektør i Energi Fyn har Lone Hjort indgående kendskab til regulering og drift af et forsyningsselskab. Hun har desuden i en årrække været med i en gruppe hos Dansk Energi, der arbejdede sammen med myndighederne om at forny den økonomiske regulering af netselskaberne, og hun besidder stor viden inden for området.

Thomas B. Jørgensen har som mangeårig adm. direktør i Odense Renovation stor indsigt i drift og udvikling af en forsyningsvirksomhed, der servicerer forbrugerne 24/7.

Jeg er meget glad for, at Lone Hjort og Thomas B. Jørgensen har sagt ja til at gøre en indsats i Vores Elnets bestyrelse. De har begge mange års ledelseserfaring på direktions- og bestyrelsesniveau i forsyningsvirksomheder og har de helt rette kompetencer til at styrke Vores Elnets bestyrelse.

Søren Thorsager, bestyrelsesformand for Energi Fyn

Vores Elnets bestyrelse består desuden af økonomidirektør hos Energi Fyn Dorthe Søndergaard Kaysen, teknisk direktør hos Vores Elnet Mikael Sivertsen og direktionssekretær i Energi Fyn Helle Madsen.

Seneste nyt

Varmepumpe Udendørvarmepumpe Kat 2022
Klumme

Hvor meget støjer en varmepumpe?

Du slipper ikke helt for støj, hvis du installerer en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe i din bolig. Hvor meget den støjer afhænger af, hvilken varmepumpe du vælger, og hvor du placerer den.
Læs klummen
Nyheder Energi Fyn Bygning 2020
Presse

Tilfredsstillende årsresultat hos Energi Fyn

Energi Fyns repræsentantskab har i dag godkendt selskabets årsrapport for 2021. På trods af et år præget af corona og høje energipriser er Energi Fyn kommet godt igennem året, og slutter 2021 af med et positivt og solidt resultat.
Læs presse­meddelelsen
Piger Gymnastik
Presse

1,5 million kroner til fynske fællesskaber

Vi har netop udbetalt 1,5 million kroner til lokale fynske fællesskaber. Mere end 500 klubber og foreninger får gavn af støtten.
Læs presse­meddelelsen
Tilskud til varmepumpe
Klumme

Skal din bolig være mere klimavenlig?

Som boligejer kan du gennem bygningspuljen søge om tilskud til en lang række boligforbedringer, der sparer energi. Næste ansøgningsrunde åbner i løbet af 1. kvartal, og det kan godt betale sig at forberede sig.
Læs klummen
Energi Fyn Domicil Hovedindgang 2020
Presse

Vores Elnets bestyrelse udvides

Tidligere økonomidirektør i Energi Fyn Lone Hjort og adm. direktør i Odense Renovation Thomas B. Jørgensen er indtrådt i Vores Elnets bestyrelse pr. 1. januar 2022.
Læs presse­meddelelsen
Finansiering af varmepumpe
Klumme

Kan en varmepumpe betale sig, når elpriserne stiger?

Energipriserne er høje, og det kan ses på vores el- og varmeregning. Mange spørger derfor, om det i det hele taget kan betale sig at skifte til en varmepumpe.
Læs klummen
Om Energi Fyn Fondsmodtagere 2022
Presse

Energi Fyns fonde hjælper gode ideer godt på vej

Vores to fonde har for 17. gang uddelt fondsmidler til 26 fynske foreninger, virksomheder og forskere, der alle medvirker til at skabe glæde og udvikling på Fyn. Samlet uddeler fondene i år mere end 2,6 million kroner.
Læs presse­meddelelsen