Energi Fyn Domicil Hovedindgang 2020

Vores Elnets bestyrelse udvides

Tidligere økonomidirektør i Energi Fyn Lone Hjort og adm. direktør i Odense Renovation Thomas B. Jørgensen er indtrådt i Vores Elnets bestyrelse pr. 1. januar 2022.

Den 21. december 2021 vedtog folketinget en ny elforsyningslov. Den nye lov kræver, at bestyrelserne i landets netselskaber skal styrkes med to bestyrelsesmedlemmer, der opfylder udvidede habilitetskrav og besidder kompetencer inden for regulering og drift.

Energi Fyn Holdings bestyrelse har derfor valgt at udvide bestyrelsen i Vores Elnet med tidligere økonomidirektør i Energi Fyn Lone Hjort og adm. direktør i Odense Renovation Thomas B. Jørgensen pr. 1. januar 2022.

Som tidligere økonomidirektør i Energi Fyn har Lone Hjort indgående kendskab til regulering og drift af et forsyningsselskab. Hun har desuden i en årrække været med i en gruppe hos Dansk Energi, der arbejdede sammen med myndighederne om at forny den økonomiske regulering af netselskaberne, og hun besidder stor viden inden for området.

Thomas B. Jørgensen har som mangeårig adm. direktør i Odense Renovation stor indsigt i drift og udvikling af en forsyningsvirksomhed, der servicerer forbrugerne 24/7.

Vores Elnets bestyrelse består desuden af økonomidirektør hos Energi Fyn Dorthe Søndergaard Kaysen, teknisk direktør hos Vores Elnet Mikael Sivertsen og direktionssekretær i Energi Fyn Helle Madsen.

Seneste nyt

Energi Fyn Domicil Hovedindgang 2020
Presse

Vores Elnets bestyrelse udvides

Tidligere økonomidirektør i Energi Fyn Lone Hjort og adm. direktør i Odense Renovation Thomas B. Jørgensen er indtrådt i Vores Elnets bestyrelse pr. 1. januar 2022.
Læs presse­meddelelsen
Finansiering af varmepumpe
Klumme

Kan en varmepumpe betale sig, når elpriserne stiger?

Energipriserne er høje, og det kan ses på vores el- og varmeregning. Mange spørger derfor, om det i det hele taget kan betale sig at skifte til en varmepumpe.
Læs klummen
Fiber Sæt Siddende Personer Ben Og PC Mobil Og Ipad Synlig 2020
Nyhed

Vælg MaxSpeed på Energi Fyns fibernet

Nu kan 100.000 fynske andelshavere med fibernet fra Energi Fyn vælge lynhurtigt internet fra Telenors produkt MaxSpeed.
Læs nyheden
Fiber Ung Fyn På Gulver Med Tablt 2020
Nyhed

Energi Fyn indgår fiberaftale med Norlys

Vi har indgået en aftale med Norlys, der gør det muligt for Norlys at sælge produkter og services via vores fibernet. Dermed får mere end 113.000 fynske husstande inden længe mulighed for at vælge Norlys som deres tv- og internetudbyder.
Læs nyheden
Ladestander Etrel Boks Bil 2021
Presse

Energi Fyn har stor succes med salg af ladestandere

Et eksplosivt salg af elbiler, der kun ser ud til at fortsætte, har øget behovet for ladeløsninger. Siden Energi Fyn kom på markedet med deres ladeløsning, har interessen været stor.
Læs presse­meddelelsen
Udrulning af fibernet i odense
Presse

314 husstande kan se frem til at få fibernet

Energistyrelsen har netop offentliggjort, hvordan tilskuddet fra bredbåndspuljen 2021 fordeles. 177 projekter landet over har fået tilskud fra årets bredbåndspulje. Heriblandt 20 projekter, hvor Energi Fyn er samarbejdspartner.
Læs presse­meddelelsen
Andelshaver Andelsmærke Film 2021 (1)
Presse

Energi Fyn lancerer et andelsmærke

Flere fynboer skal vide, at Energi Fyn er et andelsselskab – ejet af fynboerne selv. Derfor introducerer Energi Fyn et ’andelsmærke’, der skal sætte fokus på fynboernes medejerskab og den forskel, de i fællesskab gør for Fyn.
Læs presse­meddelelsen