Fiber opgravening af lang grusvej 2020

Fart på fiberudrulningen på Fyn

Der er fart på udrulningen af fibernet på Fyn. Energiselskabet Energi Fyn kan i dag levere fibernet til 113.000 fynske andelshavere, og i de kommende år sætter energiselskabet ekstra fart på udrulningen af fibernet.

Energi Fyn er som andelsselskab 100 procent ejet af fynboer og har derfor fokus på at geninvestere alt overskud til gavn for Fyn og fynboerne. Det gør energiselskabet blandt andet ved at udrulle fibernet på Fyn.

En stor del af Energi Fyns bidrag til den fynske udvikling og fremtidssikring sker i dag gennem investeringer i fibernettet, og i de kommende år vil energiselskabet opgradere fiberudrulningen yderligere og øge deres investeringer i fibernet betragteligt.

Stor interesse for fibernet

Interessen for og efterspørgslen på fibernet er steget markant igennem de seneste år.

De seneste byer, hvor Energi Fyn har meldt ud, at de udruller fibernet i 2022 og 2023, er Bogense, Ringe, Ullerslev og den sydlige del af Nr. Åby.

- Vores udrulning af fibernet tager udgangspunkt i andelstanken om i fællesskab at udbrede samfundsnyttig teknologi til gavn for alle. Som en stabil elforsyning er stabilt og hurtigt internet et fundament for at holde et moderne samfund kørende. Ved at geninvestere overskuddet fra vores forretning og udrulle fibernet på Fyn, sørger vi sammen for at skabe udvikling på Fyn, siger Bent Agerholm.

Åbent fibernet

Energi Fyn har her i efteråret åbnet fibernet for flere forskellige indholdsleverandører. Det betyder flere varer på hylderne, og det giver forbrugerne mulighed for at vælge lige præcis de produkter, som passer til deres behov.

- Det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde vores andelshavere forskellige løsninger, så de kan vælge den løsning, der passer til deres ønsker og behov, og samtidig ønsker vi at få den bedste udnyttelse af vores fibernet. Den øgede konkurrence vil bidrage til, at vi kan udbygge fibernettet og udrulle fibernet til endnu flere andelshavere, da flere uden tvivl vil være interesseret i at få fibernet, når der er større valgfrihed, fortæller Carsten Nedergaard Hansen, bredbåndsdirektør hos Energi Fyn.

De fynske andelshavere kan i dag vælge produkter fra Waoo, Hiper og MaxSpeed, og i løbet af kort tid vil YouSee, TDC Erhverv, Fastspeed og Kviknet komme til. I 2022 forventer Energi Fyn, at der vil komme endnu flere indholdsudbydere til.

Bestil fibernet

Fiber Undvendig Fiberboks I Hus 2020

Her udruller vi fibernet

Energi Fyn er et andelsselskab, som etablerer fibernet ud fra en forretningsorienteret model, der tager udgangspunkt i fællesskabet.

Vi etablerer i øjeblikket fibernet flere steder på Fyn. 

Se hvor vi udruller fibernet

Her udruller vi fibernet

Energi Fyn er et andelsselskab, som etablerer fibernet ud fra en forretningsorienteret model, der tager udgangspunkt i fællesskabet.

Vi etablerer i øjeblikket fibernet flere steder på Fyn. 

Se hvor vi udruller fibernet

Seneste nyt

Energi Fyn Domicil Hovedindgang 2020
Presse

Vores Elnets bestyrelse udvides

Tidligere økonomidirektør i Energi Fyn Lone Hjort og adm. direktør i Odense Renovation Thomas B. Jørgensen er indtrådt i Vores Elnets bestyrelse pr. 1. januar 2022.
Læs presse­meddelelsen
Finansiering af varmepumpe
Klumme

Kan en varmepumpe betale sig, når elpriserne stiger?

Energipriserne er høje, og det kan ses på vores el- og varmeregning. Mange spørger derfor, om det i det hele taget kan betale sig at skifte til en varmepumpe.
Læs klummen
Fiber Sæt Siddende Personer Ben Og PC Mobil Og Ipad Synlig 2020
Nyhed

Vælg MaxSpeed på Energi Fyns fibernet

Nu kan 100.000 fynske andelshavere med fibernet fra Energi Fyn vælge lynhurtigt internet fra Telenors produkt MaxSpeed.
Læs nyheden
Fiber Ung Fyn På Gulver Med Tablt 2020
Nyhed

Energi Fyn indgår fiberaftale med Norlys

Vi har indgået en aftale med Norlys, der gør det muligt for Norlys at sælge produkter og services via vores fibernet. Dermed får mere end 113.000 fynske husstande inden længe mulighed for at vælge Norlys som deres tv- og internetudbyder.
Læs nyheden
Ladestander Etrel Boks Bil 2021
Presse

Energi Fyn har stor succes med salg af ladestandere

Et eksplosivt salg af elbiler, der kun ser ud til at fortsætte, har øget behovet for ladeløsninger. Siden Energi Fyn kom på markedet med deres ladeløsning, har interessen været stor.
Læs presse­meddelelsen
Udrulning af fibernet i odense
Presse

314 husstande kan se frem til at få fibernet

Energistyrelsen har netop offentliggjort, hvordan tilskuddet fra bredbåndspuljen 2021 fordeles. 177 projekter landet over har fået tilskud fra årets bredbåndspulje. Heriblandt 20 projekter, hvor Energi Fyn er samarbejdspartner.
Læs presse­meddelelsen
Andelshaver Andelsmærke Film 2021 (1)
Presse

Energi Fyn lancerer et andelsmærke

Flere fynboer skal vide, at Energi Fyn er et andelsselskab – ejet af fynboerne selv. Derfor introducerer Energi Fyn et ’andelsmærke’, der skal sætte fokus på fynboernes medejerskab og den forskel, de i fællesskab gør for Fyn.
Læs presse­meddelelsen