Elhandel Vindmoelle Lindoe 2020

Grøn strøm fra danske vindmøller 

NaturEl dækker dit elforbrug 100 procent med klimavenlig strøm fra danske vindmøller.

NaturEl  er det grønne elvalg

NaturEl er Energi Fyns to grønne elprodukter. Hvis du gerne vil gøre en forskel for miljøet, så er NaturEl dermed det rigtige valg. Strømmen i din stikkontakt er, som den plejer at være. Forskellen er, at vi garanterer dig, at dit årlige elforbrug bliver dækket af grøn klimavenlig strøm produceret af danske vindmøller.

Vi har desuden ingen binding på vores NaturEl-aftaler.

Læs her hvad bladene betyder

Vores grønne elprodukter:

Grøn strøm til fast pris

Med NaturEl Fast får du grøn og klimavenlig strøm til en fast pris i 12 måneder. Din pris sikres, når aftalen indgås, og ligger fast i hele leveringsperioden. Det betyder, at du kender dine udgifter og undgår overraskelser.

Læs mere om NaturEl Fast

Grøn strøm til variabel pris

Med NaturEl Variabel får du grøn og klimavenlig strøm til variabel pris. Det betyder, at din elpris svinger i takt med markedsprisen og dermed kan du spare penge, når denne er lav. Set over tid, giver denne el-aftale dig den laveste pris.

Læs mere om NaturEl Variabel

Hvad er grøn strøm?

Når Energi Fyn og andre selskaber sælger strøm fra vindmøller, modtager vi en garanti, der dokumenterer, at vi leverer grøn vindstrøm til det danske elnet.

Når vi sælger grøn strøm til dig og andre kunder, køber vi oprindelsesgarantier svarende til den mængde strøm, vi sælger. Garantien udstedes af Energinet i form af et certifikat, som bevis på, at strøm i det omfang, som vores NaturEl-kunder forbruger, er produceret af danske vindmøller.

Får jeg grøn strøm ud af min stikkontakt?

Hverken Energi Fyn eller andre elselskaber kan sikre dig grøn klimavenlig strøm i netop din stikkontakt. Når først strømmen ryger ind på el-nettet, kan man nemlig ikke holde styr på, hvor den kommer fra.

Den strøm, som kommer ud af stikkontakten, er derfor en blanding af strøm produceret af både vindmøller, kulkraftværker og biobrændselsanlæg.

Med oprindelsesgarantien er dit bidrag til den grønne omstilling alligevel sikret, når du køber et grønt el-produkt. Samtidig sender du med dit valg af NaturEl et vigtigt signal til branchen om, at andelen af klimavenlig strøm skal øges.

Sådan foregår det, når du køber grøn strøm

Når vi sælger NaturEl til dig, opkøber vi oprindelsesgarantier svarende til dit årlige elforbrug.

NaturEl sælges i overensstemmelse med Energinets retningslinjer, der er godkendt af Energistyrelsen og deklareret som "Køb af oprindelsescertifikater for Strøm fra VE-anlæg".

Bestil NaturEl

Energi Fyn tilbyder grøn strøm til virksomheder

Grøn strøm til virksomheder

Virksomheder kan naturligvis også købe grøn strøm fra danske vindmøller hos Energi Fyn.

Grøn strøm til erhverv

Grøn strøm til virksomheder

Virksomheder kan naturligvis også købe grøn strøm fra danske vindmøller hos Energi Fyn.

Grøn strøm til erhverv
Kundecenteret har lukket. Vi åbner førstkommende hverdag kl. 8.
Teknisk support Fiber Bredbånd - 08.00 til 21.00