<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
Basisprodukt med fastpris til hele Danmark

KvartalsEl

  1. Energi Fyns basisprodukt
  2. Prisen følger årets kvartaler
  3. Ingen binding

Prisen følger årets kvartaler

KvartalsEl er Energi Fyns basisprodukt. Prisen per kWh følger markedet og bliver fastsat forud for det kommende kvartal.

Med KvartalsEl kender du derfor altid din kWh-pris for indeværende kvartal. Det giver tryghed i budgettet.

Som ved Energi Fyns øvrige elprodukter er der ingen binding på KvartalsEl. 

Og så kan du selvfølgelig få KvartalsEl fra os, uanset hvor i landet du bor.

Bestil KvartalsEl

Ønsker du at skifte elaftale?

Vi har ikke binding på vores elaftaler, men vi har brug for administrationstid til at ændre din elaftale. Desuden skal vi overholde forbrugerlovgivningen omkring fortrydelsesret. Derfor skal du være opmærksom på, at hvis du ønsker at ændre din elaftale, afhænger opstartsdatoen af, hvilken dato du vælger at skifte din aftale.
  • Hvis du ændrer din elaftale før den 6. i en måned, starter vi leverancen den 1. i den efterfølgende måned. Fx: Hvis du ændrer din elaftale før den 6. april, starter vi leverancen den 1. maj.
  • Hvis du ændrer din elaftale mellem den 6. og den 15. i en måned, starter vi leverancen den 15. i den efterfølgende måned. Fx: Hvis du ændrer din elaftale efter den 6. april men før den 16. april, starter vi leverancen den 15. maj.
  • Hvis du ændrer din elaftale efter den 16. i en måned, starter vi leverancen den 1. i måneden efter den efterfølgende måned. Fx: Hvis du ændrer din elaftale den 16. april, starter vi leverancen den 1. juni.