Natur El

Grøn strøm

fra danske vindmøller og skandinavisk vandkraft

Med grøn strøm fra Energi Fyn kan din virksomheds elforbrug blive dækket af strøm fra vores fynske vindmøller på LINDØ port of ODENSE eller strøm fra andre grønne energikilder. 

Virksomhedens fordele ved at vælge grøn strøm fra Energi Fyn:

  • Mulighed for et 100 procent CO2-neutralt elforbrug
  • En bæredygtig og grønnere virksomhedsprofil
  • Styrket brand og omdømme
  • I bidrager til udviklingen af vedvarende energi og den grønne omstilling
  • I imødekommer kunders, medarbejderes og samarbejdspartneres krav og præferencer til bæredygtighed og samfundsansvar

En grøn profil er en konkurrencefordel

Forventningerne til danske virksomheders indsats på miljøområdet vokser og stadigt flere virksomheder sætter bæredygtighed og samfundsansvar i centrum for driften af virksomheden. Det medvirker også til at give adgang til nye markeder og styrke efterspørgslen på virksomhedens produkter og ydelser.

En grøn profil er derfor i stigende grad blevet et konkurrenceparameter.

Når du inddrager de miljømæssige aspekter i forretningen, får din virksomhed en klar fordel i forhold til at omsætte det til merværdi for hele organisationen samt medarbejdere og kunder.

Henning Ley-Frantsen, Key Account Manager i Energi Fyn

Certifikater er din garanti

Når du køber grøn strøm, dokumenteres strømmens oprindelse af revisorgodkendte oprindelsesgarantier svarende til din virksomheds elforbrug. Vi udsteder samtidig et certifikat som dokumentation for, at din virksomheds strømforbrug er 100 procent certificeret grøn strøm fra Energi Fyns egne nybyggede vindmøller eller øvrige vedvarende, grønne energikilder.

Hos Energi Fyn sælger vi desuden grøn strøm i overensstemmelse med Energinets retningslinjer, der er godkendt af Energistyrelsen.