Koster det noget at skifte elleverandør eller elprodukt?

Det koster ikke noget at skifte elleverandør eller elprodukt.

Du kan skifte elleverandør med 10 arbejdsdages varsel.

Du skal dog være opmærksom på, at din nuværende leverandør kan afkræve dig et gebyr, hvis din aftale har en bindingsperiode på eksempelvis seks måneder, og du ønsker at træde ud af aftalen, inden de seks måneder er gået.

Bemærk desuden, at reglerne på elmarkedet betyder, at du skal oplyse dit CPR-nummer/CVR-nummer, når du skifter elleverandør, og når du flytter.

Sammenlign elprodukter og priser

Ønsker du at skifte elprodukt?

Vi har ikke binding på vores produkter, men vi har brug for administrationstid til at ændre dit elprodukt. Desuden skal vi overholde forbrugerlovgivningen omkring fortrydelsesret. Derfor skal du være opmærksom på, at hvis du ønsker at ændre dit elprodukt, afhænger opstartsdatoen af, hvilken dato du vælger at skifte din aftale.
  • Hvis du ændrer dit elprodukt før den 6. i en måned, starter vi leverancen den 1. i den efterfølgende måned. Fx: Hvis du ændrer dit elprodukt før den 6. oktober, starter vi leverancen den 1. november.
  • Hvis du ændrer dit elprodukt mellem den 6. og den 15. i en måned, starter vi leverancen den 15. i den efterfølgende måned. Fx: Hvis du ændrer dit elprodukt efter den 6. oktober men før den 16. oktober, starter vi leverancen den 15. november.
  • Hvis du ændrer dit elprodukt efter den 16. i en måned, starter vi leverancen den 1. i måneden efter den efterfølgende måned. Fx: Hvis du ændrer dit elprodukt den 16. oktober, starter vi leverancen den 1. december.
Gode råd når du køber el

Gode råd når, du køber el

Har du også svært ved at gennemskue de mange tilbud på el? Så får du et par gode råd her.

Gode råd, når du køber el

Gode råd når, du køber el

Har du også svært ved at gennemskue de mange tilbud på el? Så får du et par gode råd her.

Gode råd, når du køber el