<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>

Hvad er grøn strøm?

Klimavenlig grøn strøm er strøm, der er produceret af vedvarende energikilder som vindmøller og solceller.

Grøn strøm fra vedvarende energikilder 

Når vinden blæser, og solen skinner, producerer vindmøllerne og solcellerne masser af klimavenlig grøn strøm.

Hvert år stiger andelen af grøn strøm i Danmark. Det er rigtig godt og nødvendigt, hvis vi skal nå målsætningen om at være klimaneutrale i 2050.

Sådan foregår det, når du vælger et grønt elprodukt:

Når vi og andre selskaber producerer strøm fra vores vindmøller, modtager vi en garanti fra det statsejede Energinet, der dokumenterer, at vi leverer grøn strøm til det danske elnet.

Når vi sælger grøn strøm til dig og andre kunder, køber vi oprindelsesgarantier. De er et bevis på, at der bliver produceret strøm af vindmøller, svarende til den mængde strøm, vi sælger.

Vores grønne elprodukter

Hos Energi Fyn kan du vælge mellem to grønne elaftaler.

Det betyder bladene

NaturEl Variabel er et grønt elprodukt til alle, som ønsker klimavenlig strøm til en variabel pris, som svinger i takt med markedsprisen.

Det samme er tilfældet for vores anden grønne elaftale, FynskSupportEl. Dette produkt er unikt for dig, der bor på Fyn. Det giver dig nemlig mulighed for at støtte en valgfri klub eller forening gennem dit strømforbrug, fordi Energi Fyn betaler 2 øre pr. kWh, som du forbruger. Helt uden at det koster dig ekstra.

Vælg klimavenlig grøn strøm fra vindmøller