Nyheder Fiberkabel Tromle 2020

Nu kommer der fibernet til Skt. Klemens

1.562 husstande i Odense-bydelen Skt. Klemens får inden længe fibernet fra Energi Fyn. Udrulningen af fibernet starter omkring årsskiftet.

En enig generalforsamling i Skt. Klemens Antenneforening indgik i oktober en aftale med Energi Fyn omkring udrulning af fibernet i antenneforeningens område.

Aftalen betyder, at Energi Fyn begynder udrulningen af fibernet til 1.562 husstande i Skt. Klemens omkring årsskiftet. Hvis alt går som forventet, vil etableringen af fibernet være færdig inden for et års tid.

Vi begynder at udrulle fibernet i Skt. Klemens omkring årsskiftet. Som andelsselskab ejet af fynboer er det vigtigt for os at bidrage til udviklingen på Fyn. Det gør vi blandt andet ved at udrulle fibernet i samarbejde med lokale antenneforeninger som Skt. Klemens Antenneforening. I tæt samarbejde med Skt. Klemens Antenneforening kan vi give de bedste betingelse for digitale fremtidsmuligheder i Skt. Klemens.

Carsten Nedergaard Hansen, bredbåndsdirektør hos Energi Fyn

- En anden aktør har meddelt gravning i området før vores planlagte gravning, så vi samgraver naturligvis med denne aktør for ikke at skulle grave de samme steder to gange inden for kort tid. Men det betyder også, at tidsplanen bliver lidt mere usikker, da vi er afhængig af den anden aktørs indsats i området, fortæller Carsten Nedergaard Hansen.

Gratis etablering

Alle husstande i området kan få etableret fibernet til 0 kroner.

Vi er meget glade for aftalen med Energi Fyn og støtter fuldt op om Energi Fyn som lokal spiller med stor interesse i lokalmiljøet. Aftalen betyder, at vi snart kan tilbyde vores nuværende og kommende medlemmer et større udvalg af indhold via Energi Fyns fibernet. Aftalen er et godt supplement til vores eksisterende coax-net, som selvfølgelig fortsætter som hidtil. Vi kan desuden udvide vores dækningsområde med cirka 500 husstande og dermed bidrage til bedre rammer for bosætning og virksomheder i området.

Jesper Klaja Jensen, formand for Skt. Klemens Antenneforening

Åbent fibernet

Energi Fyn har igennem de seneste mere end 15 år udrullet fibernet til 100.000 fynske andelshavere. Energiselskabet har netop åbnet fibernet for andre indholdsleverandører end Waoo. Det betyder, at medlemmerne af Skt. Klemens Antenneforening får mulighed for at vælge mellem flere forskellige internet- og TV-udbydere.

Vi ønsker at give kunderne på vores fibernet frit valg på alle hylder fra forskellige indholdsudbydere, og samtidig ønsker vi at få den bedste udnyttelse af vores fibernet. Energiselskaber ligner hinanden, men faktisk er der stor forskel. Som et af Danmarks ældste andelsejede energiselskaber er vores mål og opgave at skabe værdi for vores andelshavere. Det gør vi blandt andet ved at udrulle fibernet til vores andelshavere og tilbyde løsninger, der matcher deres behov og ønsker.

Carsten Nedergaard Hansen, bredbåndsdirektør hos Energi Fyn
Skt. Klemens Subsite

Fibernet til Skt. Klemens

Energi Fyn udruller fibernet i Skt. Klemens. Alle 1.562 husstande i området kan få etableret fibernet til 0 kroner.

Læs mere om udrulning af fibernet i Skt. Klemens

Fibernet til Skt. Klemens

Energi Fyn udruller fibernet i Skt. Klemens. Alle 1.562 husstande i området kan få etableret fibernet til 0 kroner.

Læs mere om udrulning af fibernet i Skt. Klemens

Seneste nyt

Naturgas Far Boern Familie 2020
Klumme

Tips til at sænke dit energiforbrug

I sidste uge meldte Energistyrelse ud, at gasforsyningssituationen er forringet på grund af den usikre gasleverance fra Rusland. Danmarks forsyningssikkerhed er ikke i fare i øjeblikket, og selvom Rusland vælger at lukke helt for gassen, vil almindelige private forbrugere blive ved med at have både strøm og varme.
Læs klummen
Bliv Tryg Med En Serviceaftale
Klumme

Holder du øje med dit energiforbrug?

Energipriserne har nu i en længere periode været høje, og både hos Energi Fyn og landets øvrige energiselskaber får vi hver dag mange henvendelser fra kunder, der har spørgsmål til de høje energipriser.
Læs klummen
Hvilket elprodukt giver klimavenlig strøm?
Klumme

Hvordan går det med klimaet på Fyn?

Bestyrelsesformand hos Energi Fyn Søren Thorsager og adm. direktør Bent Agerholm har skrevet et indlæg om de klimaudfordringer, vi står overfor.
Læs klummen
Varmepumpe Udendørvarmepumpe Kat 2022
Klumme

Hvor meget støjer en varmepumpe?

Du slipper ikke helt for støj, hvis du installerer en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe i din bolig. Hvor meget den støjer afhænger af, hvilken varmepumpe du vælger, og hvor du placerer den.
Læs klummen
Nyheder Energi Fyn Bygning 2020
Presse

Tilfredsstillende årsresultat hos Energi Fyn

Energi Fyns repræsentantskab har i dag godkendt selskabets årsrapport for 2021. På trods af et år præget af corona og høje energipriser er Energi Fyn kommet godt igennem året, og slutter 2021 af med et positivt og solidt resultat.
Læs presse­meddelelsen
Om Energi Fyn Fondsmodtagere 2022
Presse

Energi Fyns fonde hjælper gode ideer godt på vej

Vores to fonde har for 17. gang uddelt fondsmidler til 26 fynske foreninger, virksomheder og forskere, der alle medvirker til at skabe glæde og udvikling på Fyn. Samlet uddeler fondene i år mere end 2,6 million kroner.
Læs presse­meddelelsen
Ef Groen Energiraadgivning
Presse

Nyt klimapartnerskab skal støtte op om den grønne omstilling

Sammen med en række fremtrædende virksomheder, uddannelsesinstitutioner og Odense Kommune har Energi Fyn stiftet Odense Klimapartnerskab, der skal bidrage til at finde og udvikle fælles grønne løsninger.
Læs presse­meddelelsen