<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
Nyheder Fiberkabel Tromle 2020

Nu kommer der fibernet til Skt. Klemens

1.562 husstande i Odense-bydelen Skt. Klemens får inden længe fibernet fra Energi Fyn. Udrulningen af fibernet starter omkring årsskiftet.

En enig generalforsamling i Skt. Klemens Antenneforening indgik i oktober en aftale med Energi Fyn omkring udrulning af fibernet i antenneforeningens område.

Aftalen betyder, at Energi Fyn begynder udrulningen af fibernet til 1.562 husstande i Skt. Klemens omkring årsskiftet. Hvis alt går som forventet, vil etableringen af fibernet være færdig inden for et års tid.

Vi begynder at udrulle fibernet i Skt. Klemens omkring årsskiftet. Som andelsselskab ejet af fynboer er det vigtigt for os at bidrage til udviklingen på Fyn. Det gør vi blandt andet ved at udrulle fibernet i samarbejde med lokale antenneforeninger som Skt. Klemens Antenneforening. I tæt samarbejde med Skt. Klemens Antenneforening kan vi give de bedste betingelse for digitale fremtidsmuligheder i Skt. Klemens.

Carsten Nedergaard Hansen, bredbåndsdirektør hos Energi Fyn

- En anden aktør har meddelt gravning i området før vores planlagte gravning, så vi samgraver naturligvis med denne aktør for ikke at skulle grave de samme steder to gange inden for kort tid. Men det betyder også, at tidsplanen bliver lidt mere usikker, da vi er afhængig af den anden aktørs indsats i området, fortæller Carsten Nedergaard Hansen.

Gratis etablering

Alle husstande i området kan få etableret fibernet til 0 kroner.

Vi er meget glade for aftalen med Energi Fyn og støtter fuldt op om Energi Fyn som lokal spiller med stor interesse i lokalmiljøet. Aftalen betyder, at vi snart kan tilbyde vores nuværende og kommende medlemmer et større udvalg af indhold via Energi Fyns fibernet. Aftalen er et godt supplement til vores eksisterende coax-net, som selvfølgelig fortsætter som hidtil. Vi kan desuden udvide vores dækningsområde med cirka 500 husstande og dermed bidrage til bedre rammer for bosætning og virksomheder i området.

Jesper Klaja Jensen, formand for Skt. Klemens Antenneforening

Åbent fibernet

Energi Fyn har igennem de seneste mere end 15 år udrullet fibernet til 100.000 fynske andelshavere. Energiselskabet har netop åbnet fibernet for andre indholdsleverandører end Waoo. Det betyder, at medlemmerne af Skt. Klemens Antenneforening får mulighed for at vælge mellem flere forskellige internet- og TV-udbydere.

Vi ønsker at give kunderne på vores fibernet frit valg på alle hylder fra forskellige indholdsudbydere, og samtidig ønsker vi at få den bedste udnyttelse af vores fibernet. Energiselskaber ligner hinanden, men faktisk er der stor forskel. Som et af Danmarks ældste andelsejede energiselskaber er vores mål og opgave at skabe værdi for vores andelshavere. Det gør vi blandt andet ved at udrulle fibernet til vores andelshavere og tilbyde løsninger, der matcher deres behov og ønsker.

Carsten Nedergaard Hansen, bredbåndsdirektør hos Energi Fyn
Skt. Klemens Subsite

Fibernet til Skt. Klemens

Energi Fyn udruller fibernet i Skt. Klemens. Alle 1.562 husstande i området kan få etableret fibernet til 0 kroner.

Læs mere om udrulning af fibernet i Skt. Klemens

Fibernet til Skt. Klemens

Energi Fyn udruller fibernet i Skt. Klemens. Alle 1.562 husstande i området kan få etableret fibernet til 0 kroner.

Læs mere om udrulning af fibernet i Skt. Klemens

Seneste nyt

Ladejunglen Odense ZOO 850X600 (1)
Nyhed

Find vej i ladejunglen

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i de mange forskellige ladeløsninger, når man overvejer at købe en elbil. Derfor har Energi Fyn og Odense ZOO netop lanceret et nyt interaktivt spil, hvor børn og voksne får mulighed for at teste deres viden om opladning af elbiler og lære lidt om dyrene i Odense ZOO.
Læs nyheden
4AT2044 1600Px
Nyhed

Test af opladning på arbejdspladsen: Den første måned som elbilejer

Hver dag hjælper hun virksomheder med at etablere ladestandere. Noget, der mere og mere bliver anset som et medarbejdergode for virksomhedernes ansatte. Derfor satte Katja Jepsen som ny elbilejer sig for at teste, om hun er dækket ind ved at lade elbilen på arbejdet.
Læs nyheden
Alle Taler Om Det Fibernet 850X600
Presse

Hver 3. dansker har planer om at se EM i fodbold

Vores analyse af danskerne internetforbrug viser, at mere end hver tredje dansker har planer om at se med, når EM ruller over skærmen. Og hele 39 procent regner med, at de skal se OL på TV.
Læs presse­meddelelsen
EF Sommer2024 Topbillede 2500X700px V1
Presse

80 procent af danskerne interesserer sig for elpriserne

Ny analyse fra Energi Fyn og A&B Analyse viser, at danskerne fortsat er interesserede i at tale om energi. Her små to år efter energikrisen interesserer hele 80 procent af de adspurgte sig fortsat for elprisen, og 57 procent tænker på at spare på strømmen hver dag.
Læs presse­meddelelsen
App Elpris 850X600
Nyhed

Vi har opdateret vores app

Vi har opdaterer vores app. Den har fået en helt ny navigation, så du nemmere kan finde rundt i appen. Og så er det blevet lettere for dig at se din elpris det kommende døgn.
Læs nyheden
Zaptec 2022 2 1600Px (1)
Presse

Hvor skal du lade elbilen?

68% af danskerne vil kunne lade bilen op i indkørslen. Men hvad gør du egentlig, hvis du ikke kan få en ladeboks derhjemme?
Læs presse­meddelelsen
Energiscreening (1)
Presse

Bliver din virksomhed ramt af de nye lovkrav?

Den nye bekendtgørelse for energi- og klimasyn samt certificeret energiledelse træder i kraft den 1. juli. Men de fleste virksomheder ved ikke, at de skal tage stilling til nye regler, eller også er de i tvivl om, hvorvidt reglerne gælder for dem. Vi har spurgt energirådgiveren til råds.
Læs presse­meddelelsen