<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
Energifyn Valg Energifestival Top 2500X700px V2

Energi Fyn inviterer til Energifestival

Onsdag den 7. september kl. 14-18 inviterer vi til Energifestival. Her vil der være underholdning for både store og små og rig mulighed for blandt andet at høre mere om de rekordhøje energipriser.

Vi byder inden for til en eftermiddag fyldt med masser af viden om energi og underholdning for både store og små.

Vi har sammensat et spændende program med fokus på god energi. Man kan blandt andet høre Sara Lygum fra 3xBelliggenhed fortælle om god energi, møde vores medarbejdere og høre mere om vores mange forskellige aktiviteter, få mad fra food trucks og deltage i forskellige sjove aktiviteter med fokus på energi.

Bent Agerholm, adm. direktør hos Energi Fyn

Rekordhøje energipriser

Energimarkedet og i særdeleshed de meget høje energipriser er for alvor kommet på alles læber.

Energipriserne er steget voldsomt, og netop nu oplever vi ekstremt høje priser på både el og naturgas. Det påvirker rigtig mange af vores kunder og andelshavere.

Bent Agerholm, adm. direktør hos Energi Fyn

Han håber, at mange fynboer vil lægge vejen forbi Energi Fyn på Sanderumvej 16 i Odense den 7. september og høre mere om, hvorfor priserne stiger, og hvad de selv kan gøre for at spare på forbruget.

Som andelsselskab er det vigtigt for os at have en god dialog med vores andelshavere og kunder. Derfor åbner vi dørene den 7. september og inviterer til Energifestival. Vi står klar med masser af viden om energi og gode råd, som kunderne og andelshaverne kan gøre brug af i en tid, hvor mange er udfordrede i forhold til de høje priser.

Bent Agerholm, adm. direktør hos Energi Fyn

God energi i hjemmet og hverdagen

Energifestivalen byder blandt andet på oplæg, hvor Sara Lygum sætter fokus på, hvad vi har til fælles som fynboer, hvad vi er stolte af, hvor vi skiller os ud, og hvordan vi får endnu mere energi ind i hverdagen ved at tage stilling og træffe bevidste valg.

Man kan også blive klogere på de syv vigtigste ting, man skal vide om elbiler og opladning. Og børnene kan dyste mod YouTuberen Lasse Vestergaard, få ansigtsmaling og give den gas på en hoppeborg.

Kom tæt på repræsentantskabet

Der er netop nu valg til Energi Fyns repræsentantskab, og til Energifestivalen kan man høre mere om, hvad Energi Fyns repræsentantskab er, og hvilken rolle det spiller.

 

Det er nok de færreste fynboer, der til daglig tænker over, at de sammen med 215.000 andre andelshavere ejer Energi Fyn og dermed kan få indflydelse på, hvordan vi skaber værdi og bidrager til udviklingen på Fyn.

Bent Agerholm, adm. direktør hos Energi Fyn

Man er andelshaver og dermed medejer af Energi Fyn, hvis man bor i vores forsyningsområde, som dækker omkring trefjerdedel af Fyn. Hvert fjerde år holder vi valg til vores repræsentantskab. I år skal der vælges 93 repræsentantskabsmedlemmer blandt vores andelshaverne. Alle vores andelshavere har mulighed for at stille op og stemme. Én elmåler giver én stemme.

Læs mere om Energifestivalen

Seneste nyt

Ladejunglen Odense ZOO 850X600 (1)
Nyhed

Find vej i ladejunglen

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i de mange forskellige ladeløsninger, når man overvejer at købe en elbil. Derfor har Energi Fyn og Odense ZOO netop lanceret et nyt interaktivt spil, hvor børn og voksne får mulighed for at teste deres viden om opladning af elbiler og lære lidt om dyrene i Odense ZOO.
Læs nyheden
4AT2044 1600Px
Nyhed

Test af opladning på arbejdspladsen: Den første måned som elbilejer

Hver dag hjælper hun virksomheder med at etablere ladestandere. Noget, der mere og mere bliver anset som et medarbejdergode for virksomhedernes ansatte. Derfor satte Katja Jepsen som ny elbilejer sig for at teste, om hun er dækket ind ved at lade elbilen på arbejdet.
Læs nyheden
Alle Taler Om Det Fibernet 850X600
Presse

Hver 3. dansker har planer om at se EM i fodbold

Vores analyse af danskerne internetforbrug viser, at mere end hver tredje dansker har planer om at se med, når EM ruller over skærmen. Og hele 39 procent regner med, at de skal se OL på TV.
Læs presse­meddelelsen
EF Sommer2024 Topbillede 2500X700px V1
Presse

80 procent af danskerne interesserer sig for elpriserne

Ny analyse fra Energi Fyn og A&B Analyse viser, at danskerne fortsat er interesserede i at tale om energi. Her små to år efter energikrisen interesserer hele 80 procent af de adspurgte sig fortsat for elprisen, og 57 procent tænker på at spare på strømmen hver dag.
Læs presse­meddelelsen
App Elpris 850X600
Nyhed

Vi har opdateret vores app

Vi har opdaterer vores app. Den har fået en helt ny navigation, så du nemmere kan finde rundt i appen. Og så er det blevet lettere for dig at se din elpris det kommende døgn.
Læs nyheden
Zaptec 2022 2 1600Px (1)
Presse

Hvor skal du lade elbilen?

68% af danskerne vil kunne lade bilen op i indkørslen. Men hvad gør du egentlig, hvis du ikke kan få en ladeboks derhjemme?
Læs presse­meddelelsen
Energiscreening (1)
Presse

Bliver din virksomhed ramt af de nye lovkrav?

Den nye bekendtgørelse for energi- og klimasyn samt certificeret energiledelse træder i kraft den 1. juli. Men de fleste virksomheder ved ikke, at de skal tage stilling til nye regler, eller også er de i tvivl om, hvorvidt reglerne gælder for dem. Vi har spurgt energirådgiveren til råds.
Læs presse­meddelelsen