Energifyn Valg Energifestival Top 2500X700px V2

Energi Fyn inviterer til Energifestival

Onsdag den 7. september kl. 14-18 inviterer vi til Energifestival. Her vil der være underholdning for både store og små og rig mulighed for blandt andet at høre mere om de rekordhøje energipriser.

Vi byder inden for til en eftermiddag fyldt med masser af viden om energi og underholdning for både store og små.

Vi har sammensat et spændende program med fokus på god energi. Man kan blandt andet høre Sara Lygum fra 3xBelliggenhed fortælle om god energi, møde vores medarbejdere og høre mere om vores mange forskellige aktiviteter, få mad fra food trucks og deltage i forskellige sjove aktiviteter med fokus på energi.

Bent Agerholm, adm. direktør hos Energi Fyn

Rekordhøje energipriser

Energimarkedet og i særdeleshed de meget høje energipriser er for alvor kommet på alles læber.

Energipriserne er steget voldsomt, og netop nu oplever vi ekstremt høje priser på både el og naturgas. Det påvirker rigtig mange af vores kunder og andelshavere.

Bent Agerholm, adm. direktør hos Energi Fyn

Han håber, at mange fynboer vil lægge vejen forbi Energi Fyn på Sanderumvej 16 i Odense den 7. september og høre mere om, hvorfor priserne stiger, og hvad de selv kan gøre for at spare på forbruget.

Som andelsselskab er det vigtigt for os at have en god dialog med vores andelshavere og kunder. Derfor åbner vi dørene den 7. september og inviterer til Energifestival. Vi står klar med masser af viden om energi og gode råd, som kunderne og andelshaverne kan gøre brug af i en tid, hvor mange er udfordrede i forhold til de høje priser.

Bent Agerholm, adm. direktør hos Energi Fyn

God energi i hjemmet og hverdagen

Energifestivalen byder blandt andet på oplæg, hvor Sara Lygum sætter fokus på, hvad vi har til fælles som fynboer, hvad vi er stolte af, hvor vi skiller os ud, og hvordan vi får endnu mere energi ind i hverdagen ved at tage stilling og træffe bevidste valg.

Man kan også blive klogere på de syv vigtigste ting, man skal vide om elbiler og opladning. Og børnene kan dyste mod YouTuberen Lasse Vestergaard, få ansigtsmaling og give den gas på en hoppeborg.

Kom tæt på repræsentantskabet

Der er netop nu valg til Energi Fyns repræsentantskab, og til Energifestivalen kan man høre mere om, hvad Energi Fyns repræsentantskab er, og hvilken rolle det spiller.

 

Det er nok de færreste fynboer, der til daglig tænker over, at de sammen med 215.000 andre andelshavere ejer Energi Fyn og dermed kan få indflydelse på, hvordan vi skaber værdi og bidrager til udviklingen på Fyn.

Bent Agerholm, adm. direktør hos Energi Fyn

Man er andelshaver og dermed medejer af Energi Fyn, hvis man bor i vores forsyningsområde, som dækker omkring trefjerdedel af Fyn. Hvert fjerde år holder vi valg til vores repræsentantskab. I år skal der vælges 93 repræsentantskabsmedlemmer blandt vores andelshaverne. Alle vores andelshavere har mulighed for at stille op og stemme. Én elmåler giver én stemme.

Læs mere om Energifestivalen

Seneste nyt

App Elpris Maj 2023 850 X 600
Klumme

Hvornår er strømmen billigst?

Mange tænker måske, at strømmen er billigst om natten, hvor der er færrest, der bruger strøm, men sådan er det ikke altid i øjeblikket. Kigger man på elprisen gennem den seneste tid, vil man se, at prisen oftest er lavest om eftermiddagen mellem klokken 12 og 16.
Læs klummen
Om Energi Fyn Domicil Facade Bygning Vinduer 2020
Presse

Energi Fyns formandskab er genvalgt

Energi Fyns bestyrelse holdt konstituerende møde i går. Energi Fyns formandskab blev genvalgt med Søren Thorsager som bestyrelsesformand og Ulrikka Brændgaard Nissen som næstformand.
Læs presse­meddelelsen
OUH Transformerstation 2500X700
Presse

Tilfredsstillende årsresultat i et udfordrende år

Vores repræsentantskab har i dag godkendt vores årsrapport for 2022. På trods af et år præget af høje og meget svingende energipriser er vi kommet godt igennem året og slutter 2022 af med et tilfredsstillende resultat.
Læs presse­meddelelsen
Fondsmodtagere 2023 850X600
Presse

Energi Fyns fonde hjælper gode ideer godt på vej

Vores to fonde har netop uddelt fondsmidler til 27 fynske foreninger, virksomheder og forskere, der alle medvirker til at skabe glæde og udvikling på Fyn. Samlet uddeler fondene i år 2,5 millioner kroner.
Læs presse­meddelelsen
Kundecenter Roed Lampe 2020
Presse

Nu kan vi glæde os over lavere elpriser

Gennem de seneste måneder har prisen på el været langt mere stabil og betydelig lavere, end vi oplevede i efteråret. Det betyder, at elkunder hos Energi Fyn nu kan se frem til markante prisnedsættelser, hvis de har en elaftale med en fast kvartalspris.
Læs presse­meddelelsen
Pas på telefonsvindel
Nyhed

Pas på telefonsælgere

Hos Energi Fyn tager vi stor afstand fra de uhæderlige og vildledende salgsmetoder, som bliver vist i Operation X på TV2.
Læs nyheden
Kundecenter Finger Stikkontakt 2020
Klumme

Sol og vind giver lave elpriser

Det sidste stykke tid er vi blevet forkælet med masser af solskin og vind. Det gode vejr kombineret med mange fridage har givet os meget lave elpriser.
Læs klummen