<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
Energifyn Valg Energifestival Top 2500X700px V2

Energi Fyn inviterer til Energifestival

Onsdag den 7. september kl. 14-18 inviterer vi til Energifestival. Her vil der være underholdning for både store og små og rig mulighed for blandt andet at høre mere om de rekordhøje energipriser.

Vi byder inden for til en eftermiddag fyldt med masser af viden om energi og underholdning for både store og små.

Vi har sammensat et spændende program med fokus på god energi. Man kan blandt andet høre Sara Lygum fra 3xBelliggenhed fortælle om god energi, møde vores medarbejdere og høre mere om vores mange forskellige aktiviteter, få mad fra food trucks og deltage i forskellige sjove aktiviteter med fokus på energi.

Bent Agerholm, adm. direktør hos Energi Fyn

Rekordhøje energipriser

Energimarkedet og i særdeleshed de meget høje energipriser er for alvor kommet på alles læber.

Energipriserne er steget voldsomt, og netop nu oplever vi ekstremt høje priser på både el og naturgas. Det påvirker rigtig mange af vores kunder og andelshavere.

Bent Agerholm, adm. direktør hos Energi Fyn

Han håber, at mange fynboer vil lægge vejen forbi Energi Fyn på Sanderumvej 16 i Odense den 7. september og høre mere om, hvorfor priserne stiger, og hvad de selv kan gøre for at spare på forbruget.

Som andelsselskab er det vigtigt for os at have en god dialog med vores andelshavere og kunder. Derfor åbner vi dørene den 7. september og inviterer til Energifestival. Vi står klar med masser af viden om energi og gode råd, som kunderne og andelshaverne kan gøre brug af i en tid, hvor mange er udfordrede i forhold til de høje priser.

Bent Agerholm, adm. direktør hos Energi Fyn

God energi i hjemmet og hverdagen

Energifestivalen byder blandt andet på oplæg, hvor Sara Lygum sætter fokus på, hvad vi har til fælles som fynboer, hvad vi er stolte af, hvor vi skiller os ud, og hvordan vi får endnu mere energi ind i hverdagen ved at tage stilling og træffe bevidste valg.

Man kan også blive klogere på de syv vigtigste ting, man skal vide om elbiler og opladning. Og børnene kan dyste mod YouTuberen Lasse Vestergaard, få ansigtsmaling og give den gas på en hoppeborg.

Kom tæt på repræsentantskabet

Der er netop nu valg til Energi Fyns repræsentantskab, og til Energifestivalen kan man høre mere om, hvad Energi Fyns repræsentantskab er, og hvilken rolle det spiller.

 

Det er nok de færreste fynboer, der til daglig tænker over, at de sammen med 215.000 andre andelshavere ejer Energi Fyn og dermed kan få indflydelse på, hvordan vi skaber værdi og bidrager til udviklingen på Fyn.

Bent Agerholm, adm. direktør hos Energi Fyn

Man er andelshaver og dermed medejer af Energi Fyn, hvis man bor i vores forsyningsområde, som dækker omkring trefjerdedel af Fyn. Hvert fjerde år holder vi valg til vores repræsentantskab. I år skal der vælges 93 repræsentantskabsmedlemmer blandt vores andelshaverne. Alle vores andelshavere har mulighed for at stille op og stemme. Én elmåler giver én stemme.

Læs mere om Energifestivalen

Seneste nyt

4AT1972
Presse

Historisk lave priser: "Det er nu, I skal investere i solceller"

Lige nu ligger solcellepaneler og samler støv. Det giver ifølge Energi Fyn en oplagt mulighed for både virksomheder og private. For der er nemlig et stort besparelsespotentiale at hente.
Læs presse­meddelelsen
Norlys På Fibernettet
Presse

Nu kan du vælge Norlys på Energi Fyns fibernet

Hos Energi Fyn byder de i dag Norlys velkommen til det fynske fibernet – det er godt for fynboerne, mener direktøren for Energi Fyn Bredbånd.
Læs presse­meddelelsen
Fiber Far Og Datter Giver High Five 2020
Presse

Kom til fiberfest i Nyborg

Den 28. februar fra kl. 14-20 inviterer Energi Fyn til fynsk fiberfest i Nyborg Idrætscenter. Dagen byder på foredrag med Sara Lygum og masser af viden om mulighederne med fibernet.
Læs presse­meddelelsen
Hus Pumpe3 850X600px
Klumme

Er det tid til at skifte dit fyr ud?

Hvis du i dag opvarmer din bolig med et olie-, gas- eller pillefyr, overvejer du måske at skifte til en billigere og mere klimavenlig opvarmningsform. Men for mange kan det være vanskeligt at gennemskue, hvad der er det rigtig valg, og hvornår tidspunktet er det rigtige.
Læs klummen
Zaptec 2022 18
Klumme

Er du køreklar?

Vores teamleder for ladestandere Maria Liv Varnild har skrevet en klumme om markedet for ladestandere. Læs den og få en række tips til, hvad du med fordel kan undersøge, inden du vælger en ladeløsning.
Læs klummen
Easee Ladeboks Pris 1600Px
Presse

Er du dus med ladestanderen? Bliv helt køreklar

For nogle er det en helt ny – og kompleks – verden, der åbner sig, når de køber en elbil, og det kan vise sig at være en jungle at navigere i opladningsmuligheder, kørselsbehov, software og ikke mindst el-aftalen.
Læs presse­meddelelsen
App Prisvisning Hånd 850X595
Nyhed

Se din personlige elpris i vores app

Vi har opdateret vores app, så du nu kan se din personlige elpris. Prisen er beregnet ud fra din valgte elaftale og er inklusive transportbetaling til dit netselskab, elafgift til staten, eventuelle tillæg og moms.
Læs nyheden