Energifyn Valg Energifestival Top 2500X700px V2

Energi Fyn inviterer til Energifestival

Onsdag den 7. september kl. 14-18 inviterer vi til Energifestival. Her vil der være underholdning for både store og små og rig mulighed for blandt andet at høre mere om de rekordhøje energipriser.

Vi byder inden for til en eftermiddag fyldt med masser af viden om energi og underholdning for både store og små.

Vi har sammensat et spændende program med fokus på god energi. Man kan blandt andet høre Sara Lygum fra 3xBelliggenhed fortælle om god energi, møde vores medarbejdere og høre mere om vores mange forskellige aktiviteter, få mad fra food trucks og deltage i forskellige sjove aktiviteter med fokus på energi.

Bent Agerholm, adm. direktør hos Energi Fyn

Rekordhøje energipriser

Energimarkedet og i særdeleshed de meget høje energipriser er for alvor kommet på alles læber.

Energipriserne er steget voldsomt, og netop nu oplever vi ekstremt høje priser på både el og naturgas. Det påvirker rigtig mange af vores kunder og andelshavere.

Bent Agerholm, adm. direktør hos Energi Fyn

Han håber, at mange fynboer vil lægge vejen forbi Energi Fyn på Sanderumvej 16 i Odense den 7. september og høre mere om, hvorfor priserne stiger, og hvad de selv kan gøre for at spare på forbruget.

Som andelsselskab er det vigtigt for os at have en god dialog med vores andelshavere og kunder. Derfor åbner vi dørene den 7. september og inviterer til Energifestival. Vi står klar med masser af viden om energi og gode råd, som kunderne og andelshaverne kan gøre brug af i en tid, hvor mange er udfordrede i forhold til de høje priser.

Bent Agerholm, adm. direktør hos Energi Fyn

God energi i hjemmet og hverdagen

Energifestivalen byder blandt andet på oplæg, hvor Sara Lygum sætter fokus på, hvad vi har til fælles som fynboer, hvad vi er stolte af, hvor vi skiller os ud, og hvordan vi får endnu mere energi ind i hverdagen ved at tage stilling og træffe bevidste valg.

Man kan også blive klogere på de syv vigtigste ting, man skal vide om elbiler og opladning. Og børnene kan dyste mod YouTuberen Lasse Vestergaard, få ansigtsmaling og give den gas på en hoppeborg.

Kom tæt på repræsentantskabet

Der er netop nu valg til Energi Fyns repræsentantskab, og til Energifestivalen kan man høre mere om, hvad Energi Fyns repræsentantskab er, og hvilken rolle det spiller.

 

Det er nok de færreste fynboer, der til daglig tænker over, at de sammen med 215.000 andre andelshavere ejer Energi Fyn og dermed kan få indflydelse på, hvordan vi skaber værdi og bidrager til udviklingen på Fyn.

Bent Agerholm, adm. direktør hos Energi Fyn

Man er andelshaver og dermed medejer af Energi Fyn, hvis man bor i vores forsyningsområde, som dækker omkring trefjerdedel af Fyn. Hvert fjerde år holder vi valg til vores repræsentantskab. I år skal der vælges 93 repræsentantskabsmedlemmer blandt vores andelshaverne. Alle vores andelshavere har mulighed for at stille op og stemme. Én elmåler giver én stemme.

Læs mere om Energifestivalen

Seneste nyt

Kundecenter Lampe 2020
Klumme

Sammen kan vi sparer på energien

Energipriserne er steget voldsomt på grund af usikkerheden om energiforsyningerne i Europa, og vi ser ind i en vinter, hvor vi alle sammen skal have fokus på at spare på energien.
Læs klummen
Energifyn Valg Benjamin 2500X700px
Presse

Stil op til Energi Fyns repræsentantskab

Energimarkedet og i særdeleshed de rekordhøje energipriser er for alvor kommet på alles læber. Vil du gerne blive klogere på energimarkedet og have indflydelse på, hvordan Energi Fyn skaber værdi og bidrager til udviklingen, så er det nu, du har mulighed for at stille op til energiselskabets repræsentantskab.
Læs presse­meddelelsen
Energifyn Valg Energifestival Top 2500X700px V2
Presse

Energi Fyn inviterer til Energifestival

Onsdag den 7. september kl. 14-18 inviterer vi til Energifestival. Her vil der være underholdning for både store og små og rig mulighed for blandt andet at høre mere om de rekordhøje energipriser.
Læs presse­meddelelsen
Energifyn Valg Helene 2500X700px
Klumme

God energi til Fyn

Søndag den 28. august bragte Fyens Stiftstidende en klumme af adm. direktør Bent Agerholm. Klummen sætter fokus på Energi Fyn-valget og opfordrer alle andelshavere til at tage del i fællesskabet og udviklingen på Fyn ved at stille op som kandidat til vores repræsentantskab og ved at bruge deres stemme.
Læs klummen
Naturgas Far Boern Familie 2020
Klumme

Tips til at sænke dit energiforbrug

I sidste uge meldte Energistyrelse ud, at gasforsyningssituationen er forringet på grund af den usikre gasleverance fra Rusland. Danmarks forsyningssikkerhed er ikke i fare i øjeblikket, og selvom Rusland vælger at lukke helt for gassen, vil almindelige private forbrugere blive ved med at have både strøm og varme.
Læs klummen
Ef Groen Energiraadgivning
Presse

Nyt klimapartnerskab skal støtte op om den grønne omstilling

Sammen med en række fremtrædende virksomheder, uddannelsesinstitutioner og Odense Kommune har Energi Fyn stiftet Odense Klimapartnerskab, der skal bidrage til at finde og udvikle fælles grønne løsninger.
Læs presse­meddelelsen
Energifyn Valg HERO Find Kandidat 2500X700px
Presse

Kamp om pladserne i Energi Fyns repræsentantskab

186 andelshavere skal kæmpe om 93 pladser i Energi Fyns repræsentantskab. Den store interesse betyder, at der bliver valg i alle fem valgområder.
Læs presse­meddelelsen