<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
Naturgas Grill Sommer 2021

Udskift kuglegrillen med en gasgrill

Hvis du opvarmer dit hus med naturgas, er der mange gode muligheder for at udnytte din naturgas, når du vil hygge dig udendørs.

Grill grønnere med gas

Alle elsker at grille, og der er flere og flere, der bruger grillen året rundt. Måske er du en af dem, der overvejer at udskifte din traditionelle kulgrill med en gasgrill?

Mange går over til gasgrill i disse år, fordi man ikke skal bruge lige så lang tid på at tænde op og gøre grillen ren bagefter. Det bliver meget nemmere at være spontan, når du vil grille på de travle dage.

Også miljøet slipper billigere med gas frem for kul. En gasgrill er kun tændt, når du bruger den, og du slipper for de skadelige stoffer, der kan være i kul og briketter.

Ved at vælge en gasgrill, der kører på naturgas, slipper du også for gasflaskerne. Overvej derfor at få lavet en udendørs gasinstallation, så der altid er gas til rådighed, når lysten til grillmad melder sig.

Fordele ved gasgrillen

  • En gasgrill er klar til brug få minutter efter, du har tændt den. Det gør det nemt at bruge gasgrillen – også i hverdagen. Det er hurtigere at tænde for gasgrillen end at få startet ovnen op inde i køkkenet.
  • Den kan bruges året rundt.
  • Det er nemt at styre temperaturen - også over længere tid, hvis du for eksempel skal tilberede en steg.
  • Ingen generende røgdannelse ved optænding.
  • En gasgrill udleder langt mindre CO2 til atmosfæren end en kulgrill. Det skyldes, at en gasgrill er nemmere at regulere og ikke kræver optændingsblokke eller tændvæske. Derudover udleder gas næsten ingen sod, som er en anden stor klimasynder.
  • Nem at rengøre.

En udendørs gasinstallation kan også bruges i et udekøkken, til en terrassevarmer og til en udepejs.

Snak med din lokale vvs-installatør om, hvordan du udnytter din naturgas til hygge på terrassen.

Værd at vide om naturgas

Klik eller swipe dig frem