Navigation Søgning

Gas

Hold dit gasfyr i topform med en professionel serviceaftale hos Energi Fyn.

Bestil serviceaftale på gasfyr

Hold dit gasfyr i topform med en professionel serviceaftale hos Energi Fyn.

Uanset hvor i landet du bor, har du mulighed for at indgå en serviceaftale på dit gasfyr med os. Gør du det, sørger vores professionelle gasteknikere for at holde dit gasfyr velfungerende.

Vores gasfyrservice sikrer, at dit fyr udnytter gassen mest effektivt, så mængden af forbrugt naturgas ikke er større end højst nødvendigt. Det holder dine udgifter til naturgas nede.  

Samtidig sørger et serviceeftersyn af dit gasfyr for, at eventuelle fejl kan rettes eller defekter repareres i tide. Dermed kan skader på fyret forebygges, så ubehagelige overraskelser kan undgås og gasfyrets levetid forlænges.

En aftale om gasfyrservice der passer dig

Vi tilbyder to forskellige serviceaftaler på gasfyr og du kan frit vælge den type gasfyrservice, der passer til dit fyr og dine behov.

Standard Service

Denne serviceaftale giver dit gasfyr et eftersyn hvert andet år.

Udvidet Service

Ønsker du den bedste gasfyrservice vi kan tilbyde, er Udvidet Service valget. Her får du et eftersyn af dit gasfyr hvert andet år samt service året rundt. Skulle dit gasfyr strejke ringer du således blot til os – så sørger vi for at hjælpe dig med at få fyret i gang igen. 

Vores pris på denne serviceaftale er inkluderet 2 udkald af gasfyrsteknikere mellem hvert serviceeftersyn. Det er derfor denne løsning mange foretrækker, for at være sikret et velfungerende gasfyr og samtidig minimere risikoen for en pludselig uforudset, dyr udgift.

Generelt om vores serviceaftaler

I forbindelse med sit eftersyn – uanset hvilken serviceaftale du vælger til dit gasfyr - udfører vores servicetekniker blandt andet kontrol af:

  • Selve gasinstallationen – herunder tæthedsprøvning fra naturgasledningen til selve gasfyret, så læk undgås.
  • Frisklufttilførsel og aftræk.
  • Forbrændingen i gasfyret, for at sikre at denne er optimal.
  • Styring, automatik og sikkerhedsfunktioner, der sørger for at fyrets drift fungerer som det skal og at sikkerheden er i orden.

Derudover kontrolleres alle andre væsentlige elementer og parametre i forhold til det individuelle gasfyrs opbygning og funktion. For eksempel kontrol af gasfyrets trykekspansionsbeholder eller brugsvandproduktionen.

I forbindelse med sit eftersyn, justerer teknikeren også gasfyrets brænder og aftræk, så fyringen fremadrettet bliver så optimal som muligt. Samtidig renses begge dele – ligesom fyrets snavsfilter bliver det.

 

Bestil Standard Service Bestil Udvidet Service