<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
Fiber Mand I Regnjakke I Regnvejr.2021

Vi kan ikke altid regne med vejret

Vejret er en afgørende faktor, når vi udruller fibernet.

Når vejret kommer i vejen

Når vi udruller fibernet, spiller vejret en afgørende rolle, og det sker desværre, at vejret kommer i vejen for vores arbejde.

Når efteråret og vinteren sætter ind i Danmark, betyder det ofte regn og køligere temperaturer. Det er ikke noget, vi er glade for, når vi skal udrulle fibernet.

Falder der så meget regn, at jorden ikke kan nå at absorbere det, fyldes graverenderne med jord og vand, mens vi graver. Da vi ikke har mulighed for at stampe renderne efterfølgende, er det umuligt for os at gennemføre arbejdet i kraftig regn. 

Frosten er en anden fjende, når rørene skal graves ned i jorden, og der skal ikke meget frost til, før det er umuligt at grave i områder med fliser, fordi fliserne fryser til i frostvejr og ikke kan tages op. Ved let frost kan vi fortsætte gravearbejdet i løsere jord som for eksempel vejrabatter. Er der hård og/eller længerevarende frost, bliver vi nødt til at stoppe alt gravearbejde i en periode.

Hvad gør vi?

Vi ønsker naturligvis så problemfri en graveproces som muligt og holder derfor nøje øje med vejrsituationen i løbet af efteråret og vinteren, så vi kan være på forkant.

Vi kan selvsagt ikke styre vejret, men vi kan i samarbejde med vores entreprenører planlægge, hvor og hvordan vi graver. Så kan vi også være på forkant med information til de kunder, som bliver påvirket af nye tidsplaner eller reetableringen af huller og fortove.