Ingredienser
Dej:
- 100 g majsmel (gerne fuldkorn)
- 100 g rismel (gerne fuldkorn)
- 1 tsk. salt
- 1/2 tsk. basilikum
- 1 tsk. bagepulver
- 2 spsk. HUSK (kostfibre)
- 4 dl lunken vand
Fyld:
- 1/2 glas rød pesto (tomat)
- 100 g revet mozzarella/cheddar
- 250 g kylling i strimler
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne til en blød dej og lad den hvile i 10 minutter.
- Læg dejen mellem to stykker bagepapir smurt med lidt olie, og rul den flad med en kagerulle.
- Fjern det øverste stykke bagepapir og fordel fyldet ligeligt på dejen.
- Rul dejen som en pølse.
- Skær ca. 16 snegle ud og drys eventuelt med sesamfrø.
- Bag i ovnen i 45-50 min. ved 200 grader.