<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
Nyheder Fiberkabler 2020

Fibernet til 8.500 husstande

Energi Fyn og Nyborgnet har indgået en aftale om, at Energi Fyn fra 1. april 2023 skal stille et åbent fibernet til rådighed for medlemmerne af antenneforeningen.

Aftalen betyder, at 8.500 husstande i og omkring Nyborg fra 1. april 2023 får mulighed for at bruge Energi Fyns åbne fibernet.

Aftalen blev indgået efter en afstemning ved foreningens generalforsamling onsdag aften. Her stod valget mellem to udbydere, TDC Net og Energi Fyn Bredbånd. Godt 74 procent af de stemmeberettigede stemte for, at Nyborgnet indgår en aftale med Energi Fyn om etablering af fibernet til alle foreningens medlemmer. Medlemmerne havde også mulighed for at stemme 'nej tak' til fibernet. Det gjorde kun 1 procent af medlemmerne.

Vi er virkelig glade for indholdet af aftalen og det klare resultat af afstemningen. Det betyder, at vi snart kan tilbyde vores nuværende og kommende medlemmer et større udvalg af udbydere via fibernettet. Vi ser aftalen med Energi Fyn som en løftestang til udvikling af foreningens virke og et godt supplement til vores eksisterende coax-net, som selvfølgelig fortsætter som hidtil. Vi kan nu udvide vores dækningsområde med flere husstande og desuden bidrage til bedre rammer for bosætning og virksomheder i området.

John Sørensen, formand for Nyborgnet

Frit valg

Energi Fyn har igennem de seneste 15 år udrullet fibernet til 80.000 andelshavere. Fra starten af 2021 får Energi Fyns andelshavere mulighed for at vælge mellem flere forskellige internet- og TV-udbydere, når Energi Fyn åbner deres fibernet.

Markedet har udviklet sig, og vores andelshavere efterspørger flere valgmuligheder på fibernettet. Det skal vi naturligvis lytte til, og da vi samtidig ønsker at få den absolut bedst mulige udnyttelse af det fibernet, vi etablerer på Fyn, arbejder vi hen mod en åbning af fibernettet i starten af 2021, så man som kunde på Energi Fyns fibernet frit kan vælge på alle hylder fra forskellige indholdsudbydere. Som andelsselskab har vi en særlig rolle i forhold til at bidrage til udviklingen på Fyn. Det gør vi blandt andet ved at udrulle fibernet til vores andelshavere og tilbyde løsninger, der matcher deres behov og ønsker.

Carsten Nedergaard Hansen, bredbåndsdirektør hos Energi Fyn

Samarbejde med 12 fynske antenneforeninger

Nyborgnet er den tolvte antenneforening, som Energi Fyn indgår aftale med om levering af fibernet.

Det er med til at bekræfte, at Energi Fyn og antenneforeningerne i samarbejde kan give de bedste betingelser for digitale fremtidsmuligheder i lokalområderne på Fyn. Fibernet giver gode betingelser for udvikling, bosætning og erhvervsudvikling.

 

Vicki Domar Rossen, salgschef hos Energi Fyn

Arbejdet med at udrulle fibernet i Nyborg går i gang i starten af 2021. Forventningen er, at udrulningen og etableringen hos alle foreningens medlemmer er på plads senest i 2. kvartal 2023. Planlægningen kommer til at ske i samarbejde med Nyborgnets bestyrelse og under hensyntagen til byens aktiviteter.

Tilslutning, gravning og installation af fibernettet vil være uden omkostninger for den enkelte husstand, der er medlem af antenneforeningen. Ønsker man at blive medlem af antenneforeningen og blive tilsluttet fibernet, vil etableringen være gratis i etableringsfasen.

Nyheder fra Energi Fyn

Klimavenlig strøm - Hvilket produkt skal jeg vælge?
Klumme

Sommertariffen giver dig en lavere elregning

Vi har taget hul på foråret og lige om lidt skriver vi 1. april. Det betyder, at vi kan se frem til en lavere elregning. 1. april går de fleste af landets netselskaber nemlig over til at opkræve sommertariffer, og det betyder faktisk, at nettariffen mange steder halveres i de perioder, hvor de fleste af os bruger mest strøm.
Læs klummen
Fiber Sæt Siddende Personer Ben Og PC Mobil Og Ipad Synlig 2020
Nyhed

Vælg MaxSpeed på Energi Fyns fibernet

Nu kan 100.000 fynske andelshavere med fibernet fra Energi Fyn vælge lynhurtigt internet fra Telenors produkt MaxSpeed.
Læs nyheden
Nyheder Transformerstation 2021
Presse

Markante udbygninger af elnettet på Fyn

Elforsyningsnettet på Fyn bliver udbygget markant i løbet af de kommende år. Alene i løbet af de næste 3 år forventer Energi Fyns datterselskab Vores Elnet at opføre minimum 8 nye 60/10 kV transformerstationer.
Læs presse­meddelelsen
Fiber Far Og Datter Giver High Five 2020
Presse

Kom til fiberfest i Odense

Den 19. marts fra kl. 14-20 inviterer vi til fynsk fiberfest i Næsbyhallerne i Odense. Dagen byder på foredrag med Sara Lygum og masser af viden om mulighederne med fibernet.
Læs presse­meddelelsen
Fiber Far Og Krøllet Barn I Sofa 2020
Presse

Aftale mellem Energi Fyn og Heimstaden Danmark sikrer fibernet til 620 boliger på Fyn

Energi Fyn Bredbånd og boligudlejeren Heimstaden Danmark har indgået en aftale om fibernet til 620 boliger på Fyn. Beboerne kan se frem til at få fibernet og et væld af valgmuligheder i løbet af det kommende år.
Læs presse­meddelelsen
Ladestandere Ladestik Evbox Hånd Armbånd 2021
Klumme

Kan du nå hjem for at lade?

Overvejer du, som mange andre danskere, at skifte benzin- eller dieselbilen i carporten ud med en elbil, men lider du af rækkeviddeangst? Vores teamleder for ladestandere Maria Liv Varnild har skrevet en klumme om rækkeviddeangst. Måske behøver du slet ikke være nevøs.
Læs klummen
Fynsksupport Hojby 850X600
Presse

Energi Fyn sender rekordstore checks til foreninger på Fyn

Netop nu sender Energi Fyn checks ud til over 600 lokale foreninger på Fyn. I år skal et rekordstort beløb afsted. Hele 1,7 millioner kroner, hvilket er en stigning på 30% i forhold til sidste år.
Læs presse­meddelelsen