Nyheder Vindmøller Lindø Port Of Odense 2020

51.000 kroner til projekter i Munkebo

Energi Fyns Vindmøllepulje har netop uddelt 51.000 kroner til seks projekter, der skal bidrage til at skabe udvikling i Munkebo.

Nu får Munkebo Sejl- og Roklub nye termostater i deres klubhus, brugerne af foreningskøkkenet i Munkebo får to nye airfryere, og Munkebokoret får mulighed for at købe en trådløs mikrofon.

Alle tre projekter har modtaget støtte fra Energi Fyns Vindmøllepulje, der i år samlet uddeler 51.000 kroner til seks projekter.

Vi vil gerne udbrede kendskabet til alt det, Munkebo rummer, og bakke op om de mange lokale ildsjæle, der findes i området. Derfor har vi i år blandt andet valgt at støtte Munkebokoret, Munkebo Sejl- og Roklub og Foreningskøkkenet. Projekter der uden tvivl vil være med til udvikle det lokale foreningsliv.

Egon Gaarde, formand for vindmøllepulje komiteen

Hos Munkebokoret vækker de 7.100 kr. fra Vindmøllepuljen stor glæde:

Vi er meget glade for den fine tildeling, som betyder, at vi kan fuldføre opbygningen af vores lydanlæg, så vi er dækket ind med eget udstyr og ikke er afhængig af at skulle låne udstyr, hvis det ikke er til rådighed på de steder, hvor vi afholder koncerter.

Henrik Rasmussen fra Munkebokoret

Støtte til lokale initiativer

De øvrige modtagere af midler er Munkebo Revyen, der får penge til en projektor, Munkebo Bakkes venner, der får penge til en mast og rigning til Ladbydragen og Grundejerforeningen Strandlysthuse, der får penge til vedligeholdelse af badebroen mellem Næsset og Stenlundhuse.

Energi Fyns vindmøller på Odense Havn i Munkebo har produceret strøm siden februar 2018. Hvert år uddeler vindmøllepuljen midler til udvikling af lokalområdet i og omkring Munkebo i en radius af 4,5 km fra de tre vindmøller på Odense Havn, som Energi Fyn ejer.

Fakta om Vindmøllepuljen:

  • Energi Fyn har afsat en pulje, som hvert år uddeler midler til udvikling af lokalområdet indenfor en radius af 4,5 km fra Energi Fyns tre vindmøller på Odense Havn i Munkebo.
  • Projekter indenfor energioptimering, energibesparelse, kultur, miljø og natur har fortrinsret.
  • Vindmøllepuljekomiteen indhenter forslag og træffer beslutning om anvendelse af midlerne fra Vindmøllepulje. Komiteen består af fem personer - tre repræsentanter fra lokalsamfundet udpeget af Lindø Vindmøllelaug I/S samt to repræsentanter udpeget af Energi Fyn.

Seneste nyt

Nyheder Julelys 2021
Nyhed

Hvad koster det at tænde julelys?

Vi er vilde med lyskæder og julebelysning i Danmark. Men hvad koster det egentlig, når du tænder dit julelys?
Læs nyheden
Nyheder Vindmøller Lindø Port Of Odense 2020
Presse

51.000 kroner til projekter i Munkebo

Energi Fyns Vindmøllepulje har netop uddelt 51.000 kroner til seks projekter, der skal bidrage til at skabe udvikling i Munkebo.
Læs presse­meddelelsen
EF Valg Benjamin
Presse

Energi Fyns nye repræsentantskab er på plads

Energi Fyns andelshavere har stemt, og de 93 repræsentantskabsmedlemmer, der i de kommende fire år skal være med til at sætte retningen i Energi Fyn, er fundet.
Læs presse­meddelelsen
Kundecenter Pige Med Telefon Og Computer 2020
Klumme

Hvorfor kan jeg ikke komme igennem til jer?

Det spørger mange elkunder om i øjeblikket. Og desværre er det blevet hverdag, at det er vanskeligt at komme i kontakt med os og landets øvrige energiselskaber.
Læs klummen
Nyheder Vindmøller Lindø 2020
Nyhed

Vi har brug for mere grøn energi

Fyens Stiftstidende bragte den 3. november et synspunkt af Erik Holk, hvor han sætter fokus på, at energipriserne skal ned. Hos Energi Fyn er vi helt enige. Priserne på energi skal ned.
Læs nyheden
Kundecenter Mand Med Tablet 2020
Klumme

Bliv klogere på din elregning

Er du en af de mange danskere, der har spørgsmål til dit produkt, priserne og til din regning, så har vi samlet en guide til dig her.
Læs klummen
Fonde 1600X900
Presse

Støtte til lokale fællesskaber og udvikling på Fyn

Med en håndsrækning fra Energi Fyns to fonde kan lokale fællesskaber og projekter nu hjælpes godt på vej. Fondene kan søges frem til den 31. januar 2023.
Læs presse­meddelelsen