Nyheder Vindmøller Lindø Port Of Odense 2020

51.000 kroner til projekter i Munkebo

Energi Fyns Vindmøllepulje har netop uddelt 51.000 kroner til seks projekter, der skal bidrage til at skabe udvikling i Munkebo.

Nu får Munkebo Sejl- og Roklub nye termostater i deres klubhus, brugerne af foreningskøkkenet i Munkebo får to nye airfryere, og Munkebokoret får mulighed for at købe en trådløs mikrofon.

Alle tre projekter har modtaget støtte fra Energi Fyns Vindmøllepulje, der i år samlet uddeler 51.000 kroner til seks projekter.

Vi vil gerne udbrede kendskabet til alt det, Munkebo rummer, og bakke op om de mange lokale ildsjæle, der findes i området. Derfor har vi i år blandt andet valgt at støtte Munkebokoret, Munkebo Sejl- og Roklub og Foreningskøkkenet. Projekter der uden tvivl vil være med til udvikle det lokale foreningsliv.

Egon Gaarde, formand for vindmøllepulje komiteen

Hos Munkebokoret vækker de 7.100 kr. fra Vindmøllepuljen stor glæde:

Vi er meget glade for den fine tildeling, som betyder, at vi kan fuldføre opbygningen af vores lydanlæg, så vi er dækket ind med eget udstyr og ikke er afhængig af at skulle låne udstyr, hvis det ikke er til rådighed på de steder, hvor vi afholder koncerter.

Henrik Rasmussen fra Munkebokoret

Støtte til lokale initiativer

De øvrige modtagere af midler er Munkebo Revyen, der får penge til en projektor, Munkebo Bakkes venner, der får penge til en mast og rigning til Ladbydragen og Grundejerforeningen Strandlysthuse, der får penge til vedligeholdelse af badebroen mellem Næsset og Stenlundhuse.

Energi Fyns vindmøller på Odense Havn i Munkebo har produceret strøm siden februar 2018. Hvert år uddeler vindmøllepuljen midler til udvikling af lokalområdet i og omkring Munkebo i en radius af 4,5 km fra de tre vindmøller på Odense Havn, som Energi Fyn ejer.

Fakta om Vindmøllepuljen:

  • Energi Fyn har afsat en pulje, som hvert år uddeler midler til udvikling af lokalområdet indenfor en radius af 4,5 km fra Energi Fyns tre vindmøller på Odense Havn i Munkebo.
  • Projekter indenfor energioptimering, energibesparelse, kultur, miljø og natur har fortrinsret.
  • Vindmøllepuljekomiteen indhenter forslag og træffer beslutning om anvendelse af midlerne fra Vindmøllepulje. Komiteen består af fem personer - tre repræsentanter fra lokalsamfundet udpeget af Lindø Vindmøllelaug I/S samt to repræsentanter udpeget af Energi Fyn.

Seneste nyt

Om Energi Fyn Domicil Facade Bygning Vinduer 2020
Nyhed

Hos Energi Fyn har vi ikke bonusordninger

Debatten omkring bonusordninger i energibranchen fylder meget i medierne. Vi vil derfor gerne understrege, at vi hos Energi Fyn ikke har bonusordninger.
Læs nyheden
Ef Topbillede Andelshaver
Klumme

Hold fast i de gode energivaner

Vi er blevet gode til at slukke for lyset, hænge vores tøj til tørre på snoren og undgå standby strøm fra spillekonsoller og anden elektronisk underholdning. Det er ikke kun godt for vores økonomi men også for klimaet og vores udledning af CO2. Vil du gerne holde fast i at spare på strømmen, har vi samlet nogle tips og gode råd.
Læs klummen
Tilskud til varmepumpe
Klumme

En varmepumpe kan stadig betale sig

Prisen på strøm er steget meget gennem det seneste år, men det kan fortsat godt betale sig at skifte gas- eller oliefyret ud med en varmepumpe. Årsagen er, at varmepumpen er langt bedre til at udnytte energien.
Læs klummen
Kundecenter Kvinde Vaskemaskine 2023
Klumme

Flyt dit forbrug og spar penge

Den 1. januar ændrede flere netselskaber deres nettariffer. Det betyder, at du med fordel kan flytte dit forbrug til tidspunkter, hvor der er mindst belastning på elnettet, uanset om du har en elaftale med en fast eller en variabel pris.
Læs klummen
Energiraadgivning Julehjerter 2020
Klumme

5 sparetips til julen

Vi nærmer os årets korteste dag. Det er koldt og mørkt, og det betyder høje elpriser. Samtidig står julen for døren. Den tid på året hvor vi traditionelt bruger mest strøm. Der er heldigvis mange ting, som du selv kan gøre for at spare på energien, også uden at det går ud over julehyggen.
Læs klummen
Nyheder Julelys 2021
Nyhed

Hvad koster det at tænde julelys?

Vi er vilde med lyskæder og julebelysning i Danmark. Men hvad koster det egentlig, når du tænder dit julelys?
Læs nyheden
Fynsksupport Gymnastik Piger (1)
Presse

El-kunder går efter produkter, der støtter lokalt

Selvom el- og gas-regninger ikke har været det mest populære i 2022, så oplever vi alligevel, at produktet FynskSupport er populært som aldrig før. Antallet af kunder, der ønsker en aftale, der støtter kundens lokale forening eller klub, er steget med 36%.
Læs presse­meddelelsen