<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
Nyheder Vindmøller Lindø Port Of Odense 2020

51.000 kroner til projekter i Munkebo

Energi Fyns Vindmøllepulje har netop uddelt 51.000 kroner til seks projekter, der skal bidrage til at skabe udvikling i Munkebo.

Nu får Munkebo Sejl- og Roklub nye termostater i deres klubhus, brugerne af foreningskøkkenet i Munkebo får to nye airfryere, og Munkebokoret får mulighed for at købe en trådløs mikrofon.

Alle tre projekter har modtaget støtte fra Energi Fyns Vindmøllepulje, der i år samlet uddeler 51.000 kroner til seks projekter.

Vi vil gerne udbrede kendskabet til alt det, Munkebo rummer, og bakke op om de mange lokale ildsjæle, der findes i området. Derfor har vi i år blandt andet valgt at støtte Munkebokoret, Munkebo Sejl- og Roklub og Foreningskøkkenet. Projekter der uden tvivl vil være med til udvikle det lokale foreningsliv.

Egon Gaarde, formand for vindmøllepulje komiteen

Hos Munkebokoret vækker de 7.100 kr. fra Vindmøllepuljen stor glæde:

Vi er meget glade for den fine tildeling, som betyder, at vi kan fuldføre opbygningen af vores lydanlæg, så vi er dækket ind med eget udstyr og ikke er afhængig af at skulle låne udstyr, hvis det ikke er til rådighed på de steder, hvor vi afholder koncerter.

Henrik Rasmussen fra Munkebokoret

Støtte til lokale initiativer

De øvrige modtagere af midler er Munkebo Revyen, der får penge til en projektor, Munkebo Bakkes venner, der får penge til en mast og rigning til Ladbydragen og Grundejerforeningen Strandlysthuse, der får penge til vedligeholdelse af badebroen mellem Næsset og Stenlundhuse.

Energi Fyns vindmøller på Odense Havn i Munkebo har produceret strøm siden februar 2018. Hvert år uddeler vindmøllepuljen midler til udvikling af lokalområdet i og omkring Munkebo i en radius af 4,5 km fra de tre vindmøller på Odense Havn, som Energi Fyn ejer.

Fakta om Vindmøllepuljen:

  • Energi Fyn har afsat en pulje, som hvert år uddeler midler til udvikling af lokalområdet indenfor en radius af 4,5 km fra Energi Fyns tre vindmøller på Odense Havn i Munkebo.
  • Projekter indenfor energioptimering, energibesparelse, kultur, miljø og natur har fortrinsret.
  • Vindmøllepuljekomiteen indhenter forslag og træffer beslutning om anvendelse af midlerne fra Vindmøllepulje. Komiteen består af fem personer - tre repræsentanter fra lokalsamfundet udpeget af Lindø Vindmøllelaug I/S samt to repræsentanter udpeget af Energi Fyn.

Seneste nyt

App Prisvisning Hånd 850X595
Nyhed

Se din personlige elpris i vores app

Vi har opdateret vores app, så du nu kan se din personlige elpris. Prisen er beregnet ud fra din valgte elaftale og er inklusive transportbetaling til dit netselskab, elafgift til staten, eventuelle tillæg og moms.
Læs nyheden
4AT1972
Presse

Historisk lave priser: "Det er nu, I skal investere i solceller"

Lige nu ligger solcellepaneler og samler støv. Det giver ifølge Energi Fyn en oplagt mulighed for både virksomheder og private. For der er nemlig et stort besparelsespotentiale at hente.
Læs presse­meddelelsen
Norlys På Fibernettet
Presse

Nu kan du vælge Norlys på Energi Fyns fibernet

Hos Energi Fyn byder de i dag Norlys velkommen til det fynske fibernet – det er godt for fynboerne, mener direktøren for Energi Fyn Bredbånd.
Læs presse­meddelelsen
Fiber Far Og Datter Giver High Five 2020
Presse

Kom til fiberfest i Nyborg

Den 28. februar fra kl. 14-20 inviterer Energi Fyn til fynsk fiberfest i Nyborg Idrætscenter. Dagen byder på foredrag med Sara Lygum og masser af viden om mulighederne med fibernet.
Læs presse­meddelelsen
Hus Pumpe3 850X600px
Klumme

Er det tid til at skifte dit fyr ud?

Hvis du i dag opvarmer din bolig med et olie-, gas- eller pillefyr, overvejer du måske at skifte til en billigere og mere klimavenlig opvarmningsform. Men for mange kan det være vanskeligt at gennemskue, hvad der er det rigtig valg, og hvornår tidspunktet er det rigtige.
Læs klummen
Zaptec 2022 18
Klumme

Er du køreklar?

Vores teamleder for ladestandere Maria Liv Varnild har skrevet en klumme om markedet for ladestandere. Læs den og få en række tips til, hvad du med fordel kan undersøge, inden du vælger en ladeløsning.
Læs klummen
Zaptec 2022 14.Logo
Presse

Er der overhovedet brug for at lade på farten?

Frygten for at løbe tør for strøm fylder fortsat meget ved overvejelserne om at skifte til en elbil. Den seneste tids omtale har yderligere sat ekstra fokus på antallet af offentlige ladestandere, men elbilister skal ikke frygte at køre tør, lyder det nu fra Energi Fyn.
Læs presse­meddelelsen