<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
Ladestandere Ladestik Hånd Ur Mobil Telefon 2021

Partnerskab gør det let for elbilejere at vælge en intelligent ladeløsning

Det skal være let for nye elbilejere at vælge en intelligent ladeløsning. Derfor har energiselskabet Energi Fyn indgået et partnerskab med Autosource Group. Partnerskabet skal gøre processen omkring valg af ladeløsning mindre kompleks.

Markedet for ladeløsninger vokser kraftigt i takt med, at salget af elbiler stiger. Det er godt for konkurrencen med et større udbud af ladeløsninger, men det gør det også vanskeligere for elbilejerne at vælge mellem de mange muligheder.

Gennem et partnerskab med Autosource Group gør Energi Fyn det nu lettere for kunderne at vælge en ladeløsning, der passer til deres behov allerede i forbindelse med, at de køber eller leaser en elbil.

Vi har indgået et partnerskab med Autosource Group, der står bag portalen ASG Care, hvor bilforhandlere nemt kan beregne og tilbyde deres kunder en bilforsikring. Det koncept overfører vi nu til valg af ladeløsning. Målet er at gøre købsprocessen betydeligt lettere, når man er ny på elbilmarkedet.

Finn Andersen, kommerciel direktør hos Energi Fyn

Også hos Autosource Group ser man frem til samarbejdet:

- Energi Fyn har en klar vision om at tilbyde grøn energi til alle, og det er noget vi gerne vil bakke op om. Med de intelligente ladeløsninger fra Energi Fyn, er det nemt for elbilejere at lade grønnere, billigere og mere smart. Vi kender branchen, og vi vil gøre det nemt og lige til for forhandlere at tilbyde kunderne branchens bedste tillægsydelser. Derfor arbejder vi målrettet på at udvide vores online forhandlerportal, så forhandlerne med få klik kan tilbyde kunderne de bedste løsninger, siger Kent Bernsdorf, CEO og grundlægger af Autosource Group koncernen.  

Flere skal vælge en intelligent ladeløsning

Den kraftige vækst i salget af elbiler er godt for klimaet, men det er vigtigt, at man som elbilejer er opmærksom på, hvornår man oplader sin bil, så den grønne strøm produceret af vindmøller og solceller bliver udnyttet.

- Vores ladeløsning gør det let at lade sin elbil på en grønnere, billigere og mere smart måde. Med appen Monta kan man nemt og automatisk oplade sin elbil, når strømmen er billigst og grønnest, så man sparer penge, reducerer CO2-udledningen og bruger vedvarende energi. Den løsning vil vi selvfølgelig gerne gøre mange flere elbilejere opmærksom på, og her spiller partnerskaber en central rolle, lyder det fra Finn Andersen. Der uddyber:

Vi lægger vægt på, at kunderne føler sig trygge og godt klædt på, når de vælger deres ladeløsning. For en løsning er den rigtige for ens nabo, er det ikke nødvendigvis den løsning, der passer til en selv. Gennem vores partnerskaber får vi formidlet kendskabet til vores forskellige ladeløsninger og ikke mindst til muligheden for intelligentopladning.

Finn Andersen, kommerciel direktør hos Energi Fyn
Adam Pigott Zaptec 17 11 5339 Logo

Sammen gør vi det let at få smartere opladning til din elbil

Der er mange penge at spare ved at oplade din elbil smartere. Og med den komplette ladeløsning har vi gjort det let at lade smart.

Din nye lade-app oplader nemlig automatisk din elbil til dit behov, når prisen på el er lavest. Helt uden du selv skal gøre noget.

Læs mere om vores intelligente ladeløsning

Sammen gør vi det let at få smartere opladning til din elbil

Der er mange penge at spare ved at oplade din elbil smartere. Og med den komplette ladeløsning har vi gjort det let at lade smart.

Din nye lade-app oplader nemlig automatisk din elbil til dit behov, når prisen på el er lavest. Helt uden du selv skal gøre noget.

Læs mere om vores intelligente ladeløsning

Seneste nyt

Klimavenlig strøm - Hvilket produkt skal jeg vælge?
Klumme

Sommertariffen giver dig en lavere elregning

Vi har taget hul på foråret og lige om lidt skriver vi 1. april. Det betyder, at vi kan se frem til en lavere elregning. 1. april går de fleste af landets netselskaber nemlig over til at opkræve sommertariffer, og det betyder faktisk, at nettariffen mange steder halveres i de perioder, hvor de fleste af os bruger mest strøm.
Læs klummen
Fiber Sæt Siddende Personer Ben Og PC Mobil Og Ipad Synlig 2020
Nyhed

Vælg MaxSpeed på Energi Fyns fibernet

Nu kan 100.000 fynske andelshavere med fibernet fra Energi Fyn vælge lynhurtigt internet fra Telenors produkt MaxSpeed.
Læs nyheden
Nyheder Transformerstation 2021
Presse

Markante udbygninger af elnettet på Fyn

Elforsyningsnettet på Fyn bliver udbygget markant i løbet af de kommende år. Alene i løbet af de næste 3 år forventer Energi Fyns datterselskab Vores Elnet at opføre minimum 8 nye 60/10 kV transformerstationer.
Læs presse­meddelelsen
Fiber Far Og Datter Giver High Five 2020
Presse

Kom til fiberfest i Odense

Den 19. marts fra kl. 14-20 inviterer vi til fynsk fiberfest i Næsbyhallerne i Odense. Dagen byder på foredrag med Sara Lygum og masser af viden om mulighederne med fibernet.
Læs presse­meddelelsen
Fiber Far Og Krøllet Barn I Sofa 2020
Presse

Aftale mellem Energi Fyn og Heimstaden Danmark sikrer fibernet til 620 boliger på Fyn

Energi Fyn Bredbånd og boligudlejeren Heimstaden Danmark har indgået en aftale om fibernet til 620 boliger på Fyn. Beboerne kan se frem til at få fibernet og et væld af valgmuligheder i løbet af det kommende år.
Læs presse­meddelelsen
Ladestandere Ladestik Evbox Hånd Armbånd 2021
Klumme

Kan du nå hjem for at lade?

Overvejer du, som mange andre danskere, at skifte benzin- eller dieselbilen i carporten ud med en elbil, men lider du af rækkeviddeangst? Vores teamleder for ladestandere Maria Liv Varnild har skrevet en klumme om rækkeviddeangst. Måske behøver du slet ikke være nevøs.
Læs klummen
Fynsksupport Hojby 850X600
Presse

Energi Fyn sender rekordstore checks til foreninger på Fyn

Netop nu sender Energi Fyn checks ud til over 600 lokale foreninger på Fyn. I år skal et rekordstort beløb afsted. Hele 1,7 millioner kroner, hvilket er en stigning på 30% i forhold til sidste år.
Læs presse­meddelelsen