Navigation Søgning

Kundeservice K Flytning

Skal du flytte?

Er du elkunde hos Energi Fyn, flytter vi automatisk din elkontrakt med, når du flytter.
Kort sagt sikrer vi, at du har strøm på din nye adresse.

Meld flytning

Her finder du yderligere information, når du skal flytte

Læs mere

Hvordan melder jeg flytning?

Du kan melde flytning her på siden, eller du kan melde flytning over telefonen eller sende os en e-mail. Du er også altid velkommen til at besøge os på vores adresse Sanderumvej 16, 5250 Odense SV inden for vores normale åbningstider.

Læs mere

Hvornår skal jeg melde flytning?

Senest tre dage efter, at du er fraflyttet din bolig, skal du gøre os opmærksomme på det. Ellers kan du risikere at skulle hæfte for den nye ejers forbrug.

Læs mere

Hvilken oplysninger skal jeg give, når jeg flytter?

Du skal oplyse os om, hvilken dato du flytter ud, din tællerstand på dine elmåler, din nye adresse og hvem der flytter ind på din gamel adresse. Hvis du ikke kender navnet på vedkommende, som flytter ind, kan du oplyse, hvem der er udlejer eller hvem, der ejer boligen.

Læs mere

Hvad skal jeg huske på min nye adresse?

Når du flytter ind på din nye adresse, skal du huske at aflæse din nye elmåler og meddele aflæsningen til os senest tre dage efter, du er flyttet ind. Det kan du gøre ved at klikke på 'meld flytning' her på siden eller kontakte os via mail eller telefon.

Læs mere

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kender min nye adresse?

Vi har brug for din nye adresse, så vi kan sende dig en opgørelse for dit forbrug på din gamle adresse. Hvis du ikke kender din nye adresse, så kan du oplyse os om en midlertidig adresse. Så skal du bare huske at kontakte os igen, når du kender din nye permanente adresse.

Læs mere

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg flytter ud?

Det er vigtigt, at du senest tre dage efter, at du er flyttet ud af din bolig melder flytning til os, ellers risikerer du at hæfte for den nye tilflytters forbrug. 

Du skal oplyse os, hvilken dato du flytter ud, din tællerstand på dine målere, din nye adresse og hvem der flytter ind. Hvis du ikke kender navnet på tilflytter, kan du oplyse, hvem der er udlejer eller hvem, der ejer bygningen. 

Det er de personer, der er registreret på adressen, som hæfter for forbruget. Du hæfter derfor for forbruget på adressen, som du flytter fra, indtil du har meldt flytning.

Husk at du kan tage din el- og gaskontrakt med dig, uanset hvor du flytter hen i Danmark. 

Læs mere

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg flytter ind?

Når du flytter ind i en ny bolig, skal du aflæse dine elmåler og meddele aflæsningen til os senest tre dage efter indflytning og give os besked om flyttedatoen.

Du kan tidligst to måneder før indflytningsdatoen, og senest tre arbejdsdage efter indflytning melde flytning til os.

Læs mere

Hvad sker der, hvis jeg glemmer at melde flytning?

Det er de personer, der er registreret på adressen, som hæfter for forbruget. Du hæfter derfor for forbruget på adressen, som du flytter fra, indtil du har meldt flytning. Hvis du har glemt at melde flytning, skal du kontakte.Hvis du har glemt at melde flytning tl os, så vil du hæfte for forbruget på den adresse, du fraflytter, ind til du har meldt flytning til os.

Læs mere

Kan jeg melde flytning med tilbagevirkende kraft?

Nej, du kan ikke melde flytning med tilbagevirkende kraft. Alle flytninger i Danmark skal indberettes til en central database. Vi skal derfor have besked om din flytning senest tre dage efter, at du er flyttet.

Meld flytning

Læs mere

Hvorfor skal jeg give Energi Fyn besked, når jeg flytter?

Du skal altid huske at give dit elselskab besked, når du husker. På den måde er du sikker på, at du har strøm på din nye adresse!
Læs mere

Hvad skal jeg huske, hvis jeg flytter ind i et hus med solceller?

Hvis du flytter ind i et hus med et solcelleanlæg, skal du huske at melde flytning til os her samt udfylde Energinet.dk's ejerskifteblanket.

Du kan se, hvad du skal være opmærksom på i forhold til solceller i forbindelse med et ejerskifte på www.energinet.dk.

Er du i tvivl om, hvilken afregningsordning du afregnes efter, så kan du finde svaret ved at tjekke, hvornår dit solcelleanlæg er anmeldt og sat i drift. Afregningsordningen følger nemlig huset og ikke beboerne, så hvis anlægget er anmeldt til Energinet.dk senest den 19. december 2012, afregnes du i henhold til de 'gamle' afregningsregler. Er dit anlæg anmeldt efter den 19. december, så afregnes du i henhold til de 'nye' afregningsregler.