<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
Information App Figur Telefin Mascot 2020

Energi Fyns app

Du kan gratis hente Energi Fyns app - både til tablet og mobilen.

Få styr på energien med Energi Fyns app

Med vores app kan du få overblik over dit elforbrug, se prisen på el og finde dine regninger. 

For at bruge vores app skal du være kunde hos Energi Fyn.

Sådan henter du vores app

Energi Fyns app kan downloades fra Google Play og App Store og kan bruges både på din smartphone og tablet.

Du kan hente appen ved at følge linket her:

  Hent via App Store                Hent via GooglePlay

Hvis du foretrækker at følge dit forbrug på en computer, kan altid logge ind på mit.energifyn.dk og få et overblik.

Første gang du logger på, skal du bruge dit kundenummer og din pinkode, som du finder på din regning.

Sådan kommer du i gang:

 1. Opret en bruger med MitID eller NemID. Du logger blot ind med MitId/NemID og følger vejledningen. Herefter bliver du bedt om at tilknytte din e-mail.
  Har du allerede oprettet en bruger på Mit Energi Fyn, er det den samme bruger, du skal bruge i appen.
  Bruger du en Android telefon, og logger du på med MitID, skal du være opmærksom på, at Chrome kun stiller en access-token til rådighed i ganske få sekunder, det betyder, at du har meget kort tid til at navigere fra MitID til app'en. Du skal derfor hurtigt skifte tilbage til appen, når du har godkendt med MitID.
  Har du ikke MitID/NemID, kan du oprette en bruger med din e-mail og en selvvalgt adgangskode. Kodeord skal indeholde 8 cifre i alt og minimum ét af følgende: et lille bogstav, et tal, et stort bogstav, et specialtegn (f.eks. ? ! + /).
 2. Accepter håndtering af persondata.
 3. Tryk Opret bruger - hvis du får besked om, at der allerede er oprettet en bruger, så spring til trin 6.
 4. Du modtager herefter en mail fra os med en 6-cifret aktiveringskode. Du skal indtaste koden for at aktivere din bruger. Vær opmærksom på, at den kan ende i uønsket post/spamfilter.
 5. Når du har aktiveret din bruger med aktiveringskoden, skal du tilknytte dit kundenummer og pinkode, som du finder på din regning eller ordrebekræftelse. 
 6. Har du allerede oprettet en bruger, men glemt kodeordet, kan du logge ind med NemID/MitID. Du kan også trykke på "Glemt kodeord" og få tilsendt et nyt kodeord. Vær obs på, at det kan ende i uønsket post/spamfilter. Når det er nulstillet, kan du logge ind i appen. 
 7. Vælg den måler, som du ønsker at se forbruget for.
 8. Oplever du problemer med appen, kan det skyldes, at den skal opdateres. Det kan også hjælpe, at afinstallere appen og derefter hente den igen.

Se hvad du kan gøre, hvis du oplever problemer med appen

1. Se den aktuelle spotpris på el

Under elpriser og tariffer kan du se den aktuelle spotpris på el et døgn frem.

Hvis du har et elprodukt med en variabel pris (fx FynskSupport eller SpotEl), kan du med fordel rykke noget af dit forbrug til de tidspunkter, hvor prisen er lavere.

2. Følg dit forbrug

I "Forbrugsoversigt" i Energi Fyns app kan du hurtigt få et overblik over, om dit elforbrug stiger eller falder. Appen viser hele tiden, hvor meget strøm du bruger, og du kan således få et indblik i, om du kan ændre nogle vaner eller måske skifte et elektrisk apparat, hvis det viser sig at være en strømsluger. Du kan hurtigt skifte imellem de forskellige måneder og på den måde holde styr på, om dit forbrug stiger mere i nogle måneder end andre.


Du kan også se dit gasforbrug på årsplan i vores app.

Når du følger dit elforbrug, er det nemmere for dig at iværksætte og følge effekten af energisparetiltag i din bolig. Det er sundt for både din økonomi og miljøet. Du kan følge dit elforbrug på time-, måneds-, kvartals- og årsbasis. Ved at følge dit forbrug kan du eksempelvis danne dig et overblik over husstandens elforbrug og blive opmærksom på standby-forbrug. Hvis du bor i et område, hvor øvrige forsyningsarter - såsom vand eller varme - også afregnes af Administrationsservice Fyn, har du desuden mulighed for at følge dit varmeforbrug på månedsbasis samt dit vandforbrug på årsbasis. 

3. Se dine regninger

I stedet for at du skal lede efter dine regninger i E-boks eller på din e-mail, sørger vi for at lægge alt ind i appen. På den måde kan du hurtigt finde både gamle og nye regninger. Er du i tvivl om, hvordan du skal forstå din regning, har vi lavet en guide til dig, som beskriver din regning trin for trin for - både for din elregning og din gasregning.

Hvis du får regninger for andre forsyningsarter, som vand eller varme, fra administrationsselskabet Administrationsservice Fyn, kan du også se disse regninger vores app. Når du trykker på det lille gule ikon under regninger i appen, kan du skifte mellem alle de forsyningsarter, som vi afregner gennem Administrationsservice Fyn.

4. Meld flytning

Skal du flytte, kan du hurtigt give os besked i appen. Så sørger vi for, at der er strøm på din nye adresse fra den dag du flytter ind. Når du giver os direkte besked, sørger vi samtidig for at afmelde strøm på din gamle adresse, så du ikke ender med at betale for strøm, du ikke bruger. Når du har meldt flytning i vores app, kontakter vi dig og får styr på alt det praktiske.

Hvis du flytter til et område, hvor vi kan tilbyde fibernet og naturgas, kan det desuden være en fordel for dig at samle det hele ét sted. Dette kan du også give os direkte besked om i appen.

5. Sammenlign dit forbrug

I forbrugsoversigten i Energi Fyns app, kan du hurtigt få et indblik i, om du bruger mere eller mindre strøm end det danske gennemsnit. Her viser vi dig nemlig et barometer over, hvor meget du har brugt i forhold til gennemsnittet af lignende husstande. Det kan gøre dig bevidst om, hvorvidt dit elforbrug er højt eller lavt og dermed har du et redskab til at forbedre husstandens vaner.

For at få det mest retvisende bud, skal du selv gå ind i "Indstillinger" og vælge "Rediger husstand".  Her kan du angive, om du bor i hus eller lejlighed, hvor mange I er i husstanden og om du kører i benzin- eller elbil. Alt sammen vigtige parametre for dit elforbrug, som vi bruger til at give dig den bedste sammenligning. Du skal være opmærksom på, at der kan gå op til 24 timer, før det seneste døgns forbrug er registreret. 

Information App Figur App Store Googleplay 2020
Information Energifyn App Regninger 2021

Hold styr på dine regninger

Med Energi Fyns app kan du nemt og hurtigt få et overblik over alle dine regninger. Energi Fyns app kan downloades fra GooglePlay og App Store og kan bruges både på din smartphone og tablet.

Hold styr på dine regninger

Med Energi Fyns app kan du nemt og hurtigt få et overblik over alle dine regninger. Energi Fyns app kan downloades fra GooglePlay og App Store og kan bruges både på din smartphone og tablet.

Information Energifyn App Flytning 2021

Meld flytning i appen

Med Energi Fyns app kan du nemt og hurtigt melde flytning. På den måde slipper du for at bekymre dig, om der er strøm på din nye adresse, eller om du betaler for strøm på adressen, som du flytter fra.

Meld flytning i appen

Med Energi Fyns app kan du nemt og hurtigt melde flytning. På den måde slipper du for at bekymre dig, om der er strøm på din nye adresse, eller om du betaler for strøm på adressen, som du flytter fra.

Information Energifyn App Følg Forbrug 2021

Følg dit forbrug med vores app

Med Energi Fyns app kan du få overblik over dit elforbrug - præcis når det passer dig! Selv på ferien kan du følge med i, om forbruget derhjemme eller i dit sommerhus stiger eller falder. Energi Fyns app kan downloades fra GooglePlay og App Store og kan bruges både på din smartphone og tablet.

Følg dit forbrug med vores app

Med Energi Fyns app kan du få overblik over dit elforbrug - præcis når det passer dig! Selv på ferien kan du følge med i, om forbruget derhjemme eller i dit sommerhus stiger eller falder. Energi Fyns app kan downloades fra GooglePlay og App Store og kan bruges både på din smartphone og tablet.