<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
App Prisvisning Hånd 850X595

Hent Energi Fyns app og få styr på energien

I vores app kan du se din personlige elpris time for time et døgn frem, følge dit elforbrug og se dine regninger.

Se din elpris i vores app

I vores app kan du nemt se din personlige elpris time for time et døgn frem.

Prisen i appen er beregnet ud fra din valgte elaftale, og det område du bor i. Prisen er pr. kWh og inklusive transportbetaling til dit lokale netselskab, elafgiften til staten samt eventuelle tillæg og moms.

Få overblik over dit elforbrug og finde dine regninger

I appen kan du få overblik over dit forbrug pr. time, dag, uge, måned, kvartal og år. Du kan nemt sammenligne det med dit forbrug i samme periode sidste år og se, om du har været bedre til at skrue ned for dit forbrug. Du kan også sammenligne dit forbrug med andre sammenlignelige husstande.  

Se din personlige elpris
Se din personlige elpris
Se dit forbrug
Se dit forbrug
Se dine regninger
Se dine regninger
Meld flytning
Meld flytning

Sådan henter du vores app

Energi Fyns app kan hentes i Google Play og App Store og kan bruges både på din smartphone og tablet.

Du kan hente appen her:

  Hent via App Store                Hent via Google Play

Foretrækker du at følge dit forbrug på en computer, kan altid logge ind her på siden og få et overblik.

Første gang du logger på, skal du bruge dit kundenummer og din pinkode, som du finder på din regning.

Sådan kommer du i gang med appen

 • For at bruge appen skal du være kunde hos Energi Fyn. Bliv kunde her.
 • Download Energi Fyn appen i Google Play eller App Store.
 • Opret en bruger med MitID. Du logger blot ind med MitID og følger vejledningen. Herefter bliver du bedt om at tilknytte din e-mail.
 • Har du allerede oprettet en bruger på Mit Energi Fyn, er det den samme bruger, du skal bruge i appen.
 • Logger du ind med MitID på en Android telefon, skal du sørge for at anvende en understøttet browser. MitID understøtter på nuværende tidspunkt Google Chrome, Custom tabs (app-app) eller Samsung Internet Browser. Bruger du et operativsystem eller en internetbrowser, som ikke understøtter brug af MitID, kan vi ikke garantere, at MitID fungerer.
  Kilde: https://www.mitid.dk/hjaelp/hjaelpeunivers/tekniske-krav/
 • Har du ikke MitID, kan du oprette en bruger med din e-mail og en selvvalgt adgangskode. Kodeord skal indeholde 8 cifre i alt og minimum ét af følgende: et lille bogstav, et tal, et stort bogstav, et specialtegn (f.eks. ? ! + /).
 • Accepter håndtering af persondata.
 • Tryk Opret bruger.
 • Du modtager herefter en mail fra os med en 6-cifret aktiveringskode. Du skal indtaste koden for at aktivere din bruger. Vær opmærksom på, at den kan ende i uønsket post/spamfilter.
 • Når du har aktiveret din bruger med aktiveringskoden, skal du tilknytte dit kundenummer og pinkode, som du finder på din regning eller ordrebekræftelse.
 • Har du allerede oprettet en bruger, men glemt kodeordet, kan du logge ind med MitID. Du kan også trykke på "Glemt kodeord" og få tilsendt et nyt kodeord. Vær obs på, at det kan ende i uønsket post/spamfilter. Når det er nulstillet, kan du logge ind i appen.

Hvis du foretrækker at se din elpris og følge dit forbrug på en computer, kan altid logge ind her på siden.

Har du brug for hjælp?

Oplever du problemer med appen, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70131900 og få hjælp.

Se hvad du kan gøre, hvis du oplever problemer med appen

Se din personlige elpris

I appens menu under "Elpriser" kan du se din personlige elpris time for time det kommende døgn.

Prisen er beregnet ud fra din valgte elaftale, og det område du bor i. Prisen er pr. kWh og inklusive transportbetaling til dit lokale netselskab, elafgiften til staten samt eventuelle tillæg.

Udover den viste elpris betaler du abonnement til os, til dit lokale netselskab og til Energinet. Abonnementerne opkræves pr. måned og ikke pr. kWh.

Du kan se abonnementerne på din regning, som du finder i menuen under "Regning".

Reduceret elafgift

Får du reduceret elafgiften på grund af fx elvarme eller din ladeløsning, eller har du solceller i nettoafregningsgruppe 6?

I øjeblikket er det desværre ikke muligt at se elprisen inklusive nettariffen men uden elafgiften. Vi arbejder på en løsning, hvor man kan fravælge elafgiften. Vi forventer at kunne tilføje den mulighed i løbet af foråret.

Følg dit elforbrug

Under "Forbrugsoversigt" kan du hurtigt få et overblik over, om dit elforbrug stiger eller falder. Appen viser, hvor meget strøm du bruger, og du kan således få et indblik i, om du kan ændre nogle vaner eller måske skifte et elektrisk apparat, hvis det viser sig at være en strømsluger. Du kan hurtigt skifte imellem de forskellige måneder og på den måde holde styr på, om dit forbrug stiger mere i nogle måneder end i andre.

Du kan også se dit gasforbrug pr. kvartal i vores app.

Du kan følge dit elforbrug på time-, uge-, måneds-, kvartals- og årsbasis. Ved at følge dit forbrug kan du danne dig et overblik over din husstands elforbrug og blive opmærksom på standby-forbrug.

Hvis du bor i et område, hvor vand eller varme afregnes af Administrationsservice Fyn, har du også mulighed for at følge dit varme- og vandforbrug.

Sammenlign dit forbrug

I forbrugsoversigten kan du hurtigt få et indblik i, om du bruger mere eller mindre strøm end andre sammenlignelige husstande.

Her viser vi dig et barometer over, hvor meget du har brugt i forhold til gennemsnittet af lignende husstande. Det kan gøre dig bevidst om, hvorvidt dit elforbrug er højt eller lavt og dermed har du et redskab til at forbedre husstandens vaner.

For at få det mest retvisende bud, skal du selv gå ind i "Indstillinger" og vælge "Rediger husstand".  Her kan du angive, om du bor i hus eller lejlighed, hvordan I primært opvarmer boligen, hvor mange I er i husstanden, og om I kører i elbil. Alt sammen vigtige parametre for dit elforbrug, som vi bruger til at give dig den bedste sammenligning.

Du skal være opmærksom på, at der kan gå op til 24 timer, før det seneste døgns forbrug er registreret.

Se dine regninger

Under "Regninger" kan du hurtigt finde både gamle og nye regninger. Er du i tvivl om, hvordan du skal forstå din regning, har vi lavet en guide til dig, som beskriver din regning trin for trin for - både for din elregning og din gasregning. Link

Hvis du får regninger for andre forsyningsarter, som vand eller varme, fra Administrationsservice Fyn, kan du også se disse regninger i vores app. Du skifter blot forsyning i øverst højre hjørne.

Meld flytning

Skal du flytte, kan du hurtigt give os besked i appen. Så sørger vi for, at der er strøm på din nye adresse fra den dag du flytter ind. Når du giver os direkte besked, sørger vi samtidig for at afmelde strøm på din gamle adresse, så du ikke ender med at betale for strøm, du ikke bruger. Når du har meldt flytning i vores app, kontakter vi dig og får styr på alt det praktiske.

Hvis du flytter til et område, hvor vi kan tilbyde fibernet og naturgas, kan det desuden være en fordel for dig at samle det hele ét sted. Dette kan du også give os direkte besked om i appen.

Vil du modtage nyheder fra Energi Fyn?

Når du tilmelder dig Energi Fyns nyhedsbrev holder vi dig opdateret med nyheder, konkurrencer, nyttig viden samt gode tilbud.