<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
App 2500X700

Hent Energi Fyns app og få styr på energien

I vores app kan du se din personlige elpris time for time et døgn frem, følge dit elforbrug og se dine regninger.

Se din elpris i vores app

I vores app kan du nemt se din personlige elpris time for time et døgn frem.

Den elprisen, som du ser i appen, er beregnet ud fra din valgte elaftale, og det område du bor i.

Prisen er som udgangspunkt pr. kWh og inklusive transportbetaling til dit lokale netselskab, elafgiften til staten samt eventuelle tillæg og moms.

Du har mulighed for at tilpasse visningen af elprisen, så den passer til dine behov. Du kan for eksempel vælge at se din elpris uden elafgiften, hvis du har elvarme, ladestander eller anden elafgiftsrefusion.

Få overblik over dit elforbrug og finde dine regninger

I appen kan du få overblik over dit forbrug pr. time, dag, uge, måned, kvartal og år. Du kan nemt sammenligne det med dit forbrug i samme periode sidste år og se, om du har været bedre til at skrue ned for dit forbrug. Du kan også sammenligne dit forbrug med andre sammenlignelige husstande.  

App Elpris2 850X600

Se din personlige elpris
Se din personlige elpris
Se dit forbrug
Se dit forbrug
Se dine regninger
Se dine regninger
Meld flytning
Meld flytning

Se din personlige elpris

Under "Elpriser" kan du se din personlige elpris time for time det kommende døgn.

Prisen er beregnet ud fra din valgte elaftale, og det område du bor i.

Prisen er som udgangspunkt pr. kWh og inklusive transportbetaling til dit lokale netselskab, elafgiften til staten samt eventuelle tillæg og moms.

Du kan tilpasse visningen af elprisen, så den passer til dine behov.

Du kan for eksempel vælge at se din elpris uden elafgiften, hvis du har elvarme, ladestander eller anden elafgiftsrefusion.

Udover den viste elpris betaler du abonnement til os, til dit lokale netselskab og til Energinet. Abonnementerne opkræves pr. måned og ikke pr. kWh.

Du kan se abonnementerne på din regning, som du finder i menuen under "Regning".

Følg dit elforbrug

Under "Forbrug" kan du hurtigt få et overblik over, om dit elforbrug stiger eller falder.

Appen viser, hvor meget strøm du bruger, og du kan således få et indblik i, om du kan ændre nogle vaner eller måske skifte et elektrisk apparat, hvis det viser sig at være en strømsluger.

Du kan hurtigt skifte imellem de forskellige måneder og på den måde holde styr på, om dit forbrug stiger mere i nogle måneder end i andre.

Du kan følge dit elforbrug på time-, uge-, måneds-, kvartals- og årsbasis. Ved at følge dit forbrug kan du danne dig et overblik over din husstands elforbrug og blive opmærksom på standby-forbrug.

Du skal være opmærksom på, at der kan gå op til 5 dage, før dit forbrug kan ses i appen. Det skyldes, at vi først skal modtage din data fra Energinets DataHub.

Sammenlign dit forbrug

Under "Forbrug" kan du se, om du bruger mere eller mindre strøm end andre sammenlignelige husstande.

Her viser vi dig et barometer over, hvor meget du har brugt i forhold til gennemsnittet af lignende husstande. Det kan gøre dig bevidst om, hvorvidt dit elforbrug er højt eller lavt og dermed har du et redskab til at forbedre husstandens vaner.

For at få det mest retvisende bud, skal du selv gå ind og rette dine brugeroplysninger. Det gør du ved at klikke på den lille person i øverste højre hjørne.  Her kan du angive, om du bor i hus eller lejlighed, hvordan I primært opvarmer boligen, hvor mange I er i husstanden, og om I kører i elbil. Alt sammen vigtige parametre for dit elforbrug, som vi bruger til at give dig den bedste sammenligning.

Se dine regninger

Under "Regninger" kan du finde både gamle og nye regninger.

Meld flytning

Under "Mere" kan du melde flytning.

Så sørger vi for, at der er strøm på din nye adresse fra den dag du flytter ind. Når du giver os direkte besked, sørger vi samtidig for at afmelde strøm på din gamle adresse, så du ikke ender med at betale for strøm, du ikke bruger. Når du har meldt flytning i vores app, kontakter vi dig og får styr på alt det praktiske.

Hvis du flytter til et område, hvor vi kan tilbyde fibernet og naturgas, kan det desuden være en fordel for dig at samle det hele ét sted. Dette kan du også give os direkte besked om i appen.

Sådan henter du vores app

Energi Fyns app kan hentes i Google Play og App Store og kan bruges både på din smartphone og tablet.

Du kan hente appen her:

  Hent via App Store                Hent via Google Play

Foretrækker du at følge dit forbrug på en computer, kan altid logge ind her på siden og få et overblik.

Første gang du logger på, skal du bruge dit kundenummer og din pinkode, som du finder på din regning.

Sådan kommer du i gang med appen

 • For at bruge appen skal du være kunde hos Energi Fyn. Bliv kunde her.
 • Download Energi Fyn appen i Google Play eller App Store.
 • Opret en bruger med MitID. Du logger blot ind med MitID og følger vejledningen. Herefter bliver du bedt om at tilknytte din e-mail.
 • Har du allerede oprettet en bruger på Mit Energi Fyn, er det den samme bruger, du skal bruge i appen.
 • Logger du ind med MitID på en Android telefon, skal du sørge for at anvende en understøttet browser. MitID understøtter på nuværende tidspunkt Google Chrome, Custom tabs (app-app) eller Samsung Internet Browser. Bruger du et operativsystem eller en internetbrowser, som ikke understøtter brug af MitID, kan vi ikke garantere, at MitID fungerer.
  Kilde: https://www.mitid.dk/hjaelp/hjaelpeunivers/tekniske-krav/
 • Har du ikke MitID, kan du oprette en bruger med din e-mail og en selvvalgt adgangskode. Kodeord skal indeholde 8 cifre i alt og minimum ét af følgende: et lille bogstav, et tal, et stort bogstav, et specialtegn (f.eks. ? ! + /).
 • Accepter håndtering af persondata.
 • Tryk Opret bruger.
 • Du modtager herefter en mail fra os med en 6-cifret aktiveringskode. Du skal indtaste koden for at aktivere din bruger. Vær opmærksom på, at den kan ende i uønsket post/spamfilter.
 • Når du har aktiveret din bruger med aktiveringskoden, skal du tilknytte dit kundenummer og pinkode, som du finder på din regning eller ordrebekræftelse.
 • Har du allerede oprettet en bruger, men glemt kodeordet, kan du logge ind med MitID. Du kan også trykke på "Glemt kodeord" og få tilsendt et nyt kodeord. Vær obs på, at det kan ende i uønsket post/spamfilter. Når det er nulstillet, kan du logge ind i appen.

Hvis du foretrækker at se din elpris og følge dit forbrug på en computer, kan altid logge ind her på siden.

Har du brug for hjælp?

Oplever du problemer med appen, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70131900 og få hjælp.

Se hvad du kan gøre, hvis du oplever problemer med appen

Vil du modtage nyheder fra Energi Fyn?

Når du tilmelder dig Energi Fyns nyhedsbrev holder vi dig opdateret med nyheder, konkurrencer, nyttig viden samt gode tilbud.