<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>

Hvad er kabel TV?

I nogle af vores dækningsområder kan TV-kunder på vores fibernet også modtage TV-signal via deres antennekabel. Det giver mulighed for at få kabel TV med et knivskarpt TV-signal.

Kabel TV privat

Når du abonnerer på Kabel TV privat, kan signalet fra din fiberboks' antennestik splittes ud til flere fjernsyn - uden brug af TV-boks eller kort.

Du kan vælge mellem tre forskellige kabel TV pakker:

  • Waoo Lille TV Pakke
  • Waoo Favorit TV Pakke
  • Waoo Stor TV Pakke

Se hvilke TV-kanaler du kan se i de forskellige pakker 

Du kan modtage signalet på to forskellige måder afhængig af dit TV. Dem har vi beskrevet herunder.

TV med indbygget DVB-C MPEG4 tuner

Har du et TV med indbygget DVB-C MPEG4 tuner, har du mulighed for at se alle kanaler i enten den lille eller store TV-pakke i knivskarp digital kvalitet.

For at kunne dette skal du finde manualen til dit TV og foretage en ny kanalsøgning på digitale signaler.

Hvis du på dit TV skal vælge, om du vil søge efter signaler fra ”luft” eller ”kabel”, skal du vælge ”kabel”. De fleste fjernsyn kan lave en automatisk søgning, men nogle modeller har behov for én eller flere af følgende oplysninger:

  • Netværks-ID: Auto (eller 100)
  • Startfrekvens: 234.000 kHz (eller 234 MHz)
  • Evt. slutfrekvens 850.000 kHz (eller 850 MHz)
  • Modulation: QAM 256
  • Symbolhastighed: 6875

TV uden DVB-C MPEG4 tuner

Har du et TV uden DVB-C MPEG4 tuner, skal du finde manualen til dit TV og foretage en ny kanalsøgning.

Du har mulighed for at se en stor del af kanalerne i de enkelte TV-pakker analogt.

Ønsker du at se alle kanaler digitalt, har du mulighed for at tilslutte en ekstern TV-boks med DVB-C MPEG4 tuner til dit TV via et HDMI- eller SCART-stik. En sådan boks kan købes hos din lokale radio/TV-forhandler.

Kabling og signalkvalitet

Når du abonnerer på Kabel TV, vil lampen ”TV” øverst på fiberboksen lyse grønt. Du skal herefter tilslutte et antennekabel med F-stik (skruestik) på stikket ”TV” i bunden af fiberboksen.

Fra antennekablet er du nu klar til at fordele dit TV-signal til dine fjernsyn ved hjælp af en antennesplitter. Brug kun splittere med skrueterminaler og stik med metalhætter. Anvend ikke stik med plastikhætter, da installationen i så fald vil være modtagelig for indstråling af støj, som kan påvirke kvaliteten af TV-signalet.

Fandt du ikke, hvad du søgte?