<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
Fiber Erhverv Case, Torup Bakkegård & Orelund1

Torup Bakkegård & Orelund

Torup Bakkegård & Orelund i Sandager producerer frugt og grønt til hele Danmark. Forretningen har i de senere år udviklet sig fra et mindre landbrug til en stor produktionsvirksomhed. Dermed er hurtigt bredbånd blevet vigtigt for at kunne imødegå kundernes krav om hurtig ekspedition og levering af varer.

Jeg har prøvet alverdens muligheder for at få bedre bredbånd til virksomheden, men det var ikke før, at fibernetprojektet lykkedes med Energi Fyn, at der kom skred i tingene.

Paw Helms, driftsleder hos Torup Bakkegård & Orelund

Forretningen har brug for fiber

- Vi sælger varer 365 dage om året og skal hele tiden kunne håndtere ordrer. Det har vi computerprogrammer til, som kræver noget båndbredde. Derudover har vi regnskabs- og lønprogrammer hostet ude i byen. Alt sammen kræver det en ordentlig internetforbindelse, fortæller driftsleder Paw Helms.

Torup Bakkegård & Orelund var - indtil fibernettet kom til Sandager - indehaver af en 4 Mbit/s almindelig kobberforbindelse. Den kunne ikke dække virksomhedens behov.

- Det var frustrerende, for typisk gik forbindelsen stort set i sort ud på eftermiddagen, når folk i lokalområdet begyndte at trække på samme linje. Det var der ganske enkelt ikke kapacitet til. Jeg har prøvet alverdens muligheder for at få bedre bredbånd til virksomheden, men det var ikke før fibernetprojektet lykkedes med Energi Fyn, at der kom skred i tingene, siger Paw Helms, der selv var en af de aktive i kampen for at skaffe nok kontrakter i Sandager til, at projektet kunne lade sig gøre.

Torup Bakkegård & Orelunds behov for hurtigt og stabilt internet har ikke mindst været aktuelt om sommeren, hvor omkring 300 sæsonarbejdere fra Østeuropa har deres gang på virksomheden. Når de har fri, har de et behov for at kunne være online, så de kan kommunikere med familien i hjemlandet.

- Nu er det ikke længere et problem. Med fibernettet kan de bruge Skype lige så meget de vil, uden forbindelsen ryger, konstaterer Paw Helms.

Firmaprofil

Navn: Torup Bakkegård & Orelund.

Beskrivelse: Produktionsvirksomhed med op til 300 sæsonarbejdere i sommerhalvåret, hvor det er højsæson for frugt og grønt. 

Udfordring: Torup Bakkegård & Orelund har behov for en internetforbindelse med stor kapacitet, der kan imødekomme sæsonarbejdernes behov for at være online efter arbejde.

Løsning: Torup Bakkegård & Orelund har valgt en Fiber Flex løsning fra Energi Fyn med en internetforbindelse, som garanterer symmetriske hastigheder.

Fibernet til erhverv

Fibernet til erhverv

Bliv klogere på vores fiberprodukter til erhverv, hvor vi har fokus på kvalitet, leveringssikkerhed, god service og konkurrencedygtige priser.

Gå til fibernet erhverv

Fibernet til erhverv

Bliv klogere på vores fiberprodukter til erhverv, hvor vi har fokus på kvalitet, leveringssikkerhed, god service og konkurrencedygtige priser.

Gå til fibernet erhverv

Vil du høre mere?


Har du spørgsmål til vores fiberløsninger, eller skal vi tage et uforpligtende møde, så kontakt vores erhvervskonsulenter på tlf. 63 17 25 69 eller send en mail til [email protected]