<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
Fiber Erhverv Case, Syddansk Universitet1

Syddansk Universitet Odense

Sort fiber forbinder universitetets forskellige lokationer.

Vi valgte at gå videre med tilbuddet og løsningen fra Energi Fyn. Det var blandt andet timingen og bindingsperioden, der blev grunden til, at vi valgte deres løsning.

Tim Kirketerp, IT-netværkschef hos Syddansk Universitet

Et vidtstrakt fibernet over hele byen 

Syddansk Universitet i Odense er en arbejdsplads og institution, der er bredt ud på mange forskellige lokationer i byen. Derfor er et vidtstrakt fibernet en væsentlig forudsætning for at kunne forbinde de forskellige adresser.

I sommeren 2013 skulle SDU opgradere fiberforbindelsen. En forbindelse, der på det tidspunkt forbandt Odense Adelige Jomfrukloster og Studenterhuset med Winsløwparken. Når man alligevel skulle opgradere den eksisterende løsning mellem de tre lokationer, faldt det naturligt at overveje, hvordan lokationerne mest hensigtsmæssigt kunne forbindes fremover.

I nær fremtid nedlægges Winsløwparken og flyttes til Campusvej i forbindelse med opførelsen at det nye supersygehus. Derfor indhentede den ansvarlige infrastrukturchef på SDU, Tim Kirketerp, to tilbud på levering af sort fiber til at forbinde Odense Adelige Jomfrukloster, Studenterhuset og Campusvej i Odense.

Fiber erhverv case, Syddansk Universitet

Kompetent og professionel rådgivning

- I forbindelse med opgraderingen af fiberforbindelsen skulle alle vores lokationer i Odense gerne kunne drage fordel af løsningen og gøre det fleksibelt for os som arbejdsplads, selvom lokationerne er spredt over det meste af byen, siger Tim Kirketerp og fortsætter:

- Vi valgte at gå videre med tilbuddet og løsningen fra Energi Fyn. Det var blandt andet timingen og bindingsperioden, der blev grunden til, at vi valgte deres løsning.

Derudover havde god service, løbende sparring samt kompetent og professionel rådgivning om den bedste løsning for SDU som både arbejdsplads og institution også afgørende betydning for valget af Energi Fyn som leverandør.

- Jeg vil specielt gerne fremhæve den løbende sparring, den kompetente rådgivning om valg af løsning og det overskuelige og let forståelige tilbudsmateriale, som vi fik tilsendt, lyder det fra Tim Kirketerp, der ikke på noget tidspunkt efterfølgende har fortrudt, at valget faldt på Energi Fyn.

- Der har også været stor tilfredshed blandt vores ansatte, der melder tilbage om super god service, og at systemerne er blevet testet, så de fungerer optimalt, fortæller Tim Kirketerp, der runder af med, at intet nyt jo er godt nyt i denne sammenhæng.

- Vi har hverken oplevet udfald eller nogen former for ustabilitet, så at vi ikke hører noget til det, eller at vi ikke lægger mærke til det i hverdagen, er jo ganske enkelt et udtryk for, at det fungerer som det skal, siger Tim Kirketerp.

Firmaprofil

Navn: Syddansk Universitet.

Beskrivelse: Syddansk Universitet er med godt 27.000 studerende en af landets største uddannelsesinstitutioner.

Udfordring: Syddansk Universitet havde brug for en opgradering af eget netværk, der forbinder universitetets lokationer i Odense.

Løsning: Syddansk Universitet i Odense har valgt Sort Fiber fra Energi Fyn.

Fibernet til erhverv

Fibernet til erhverv

Bliv klogere på vores fiberprodukter til erhverv, hvor vi har fokus på kvalitet, leveringssikkerhed, god service og konkurrencedygtige priser.

Gå til fibernet erhverv

Fibernet til erhverv

Bliv klogere på vores fiberprodukter til erhverv, hvor vi har fokus på kvalitet, leveringssikkerhed, god service og konkurrencedygtige priser.

Gå til fibernet erhverv

Vil du høre mere?


Har du spørgsmål til vores fiberløsninger, eller skal vi tage et uforpligtende møde, så kontakt vores erhvervskonsulenter på tlf. 63 17 25 69 eller send en mail til [email protected]