Fiber Erhverv Case, Sandager Næs Camping1

Sandager Næs Camping

Campister på Sandager Næs Camping er sikret lynhurtigt internet med en Fiber Flex løsning, der giver garanterede symmetriske hastigheder.

Vi er kendt som en god campingplads. Men hvor internettet før var vores akilleshæl, så bliver det nu et element, vi vil markedsføre os på. Vi kommer til at kunne tilbyde vores gæster gratis fibernet - det er der ikke mange campingpladser, der kan prale af. 

Michael Madsen, indehaver af Sandager Næs Camping

Ønsker at gøre lokalområdet mere fremtidssikret 

Michael Madsen er indehaver af Sandager Næs Camping. Han har været med til at gå forrest i arbejdet med at få fibernet til Sandager. Det har han ud fra et ønske om at gøre lokalområdet mere fremtidssikret. Samtidig vil han også meget gerne gøre sin campingplads mere attraktiv.

- Hurtigt internet er et spørgsmål om overlevelse. De sidste to år har mange kunder spurgt til det, når de ringer og bestiller plads. I dag forventer gæsterne, at de kan være online hele tiden. Og vi er blevet valgt fra, fordi vi ikke kunne imødekomme deres behov. Det er naturligvis et irritationsmoment, som vi glæder os til at være foruden, siger Michael Madsen.

Fiber Erhverv Case, Sandager Næs Camping2

Sandager Næs Camping har plads til 600 gæster og ofte har hovedparten af gæsterne en enhed med, som de gerne vil koble på det trådløse netværk. En 2 Mbit/s forbindelse satte dog sine begrænsninger.

- Vi kunne kun lige køre vores egne betalingsterminaler - mere kunne forbindelsen ikke trække. Så vi var nødt til at finde en anden løsning, siger Michael Madsen.

Med fibernettet har Sandager Næs Camping samlet set fået en 270 Mbit/s forbindelse til rådighed, og der er oprettet Hotspot til brug for campisterne.

- Vi er kendt som en god campingplads. Men hvor internettet før var vores akilleshæl, så bliver det nu et element, vi vil markedsføre os på. Vi kommer til at kunne tilbyde vores gæster gratis fibernet - det er der ikke mange campingpladser, der kan prale af, siger Michael Madsen.

Firmaprofil

Navn: Sandager Næs Camping.

Beskrivelse: Sandager Næs Camping har plads til 600 gæster.

Udfordring: Sandager Næs Camping har behov for en internetforbindelse samt trådløse Hotspots, der kan imødekomme campisternes forventning om at kunne være online i deres ferie.

Løsning: Sandager Næs Camping har valgt en Fiber Flex løsning med garanterede symmetriske hastigheder, der giver campisterne samme up- og downloadhastighed.

Fibernet til erhverv

Fibernet til erhverv

Bliv klogere på vores fiberprodukter til erhverv, hvor vi har fokus på kvalitet, leveringssikkerhed, god service og konkurrencedygtige priser.

Gå til fibernet erhverv

Fibernet til erhverv

Bliv klogere på vores fiberprodukter til erhverv, hvor vi har fokus på kvalitet, leveringssikkerhed, god service og konkurrencedygtige priser.

Gå til fibernet erhverv
John Casa

Vil du høre mere?

Kontakt erhvervskonsulent John Casa:

Telefon: 63 17 25 65

Mail: [email protected]

Vil du høre mere?

Kontakt erhvervskonsulent John Casa:

Telefon: 63 17 25 65

Mail: [email protected]