<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
Fiber Erhverv Case, RH Autoteknik

RH Autoteknik

Da automekaniker Ronni Hansen, ejer af RH Autoteknik, skulle åbne endnu et autoværksted i Tommerup, var der allerede indlagt en fiberforbindelse fra Energi Fyn. Derfor var han heller ikke i tvivl om, at Energi Fyns hurtige og stabile internet skulle være en del af hans forretning.

Flere timer foran computeren kræver hurtigt internet

Ronni Hansen valgte at blive Fiber Flex-kunde. Selvom Ronni Hansen er mekaniker og bruger meget af sin tid på værkstedet, så foregår et stadigt stigende antal timer nemlig foran computeren - og her er et stabilt og hurtigt internet vigtigt.

- Når vi skal ind og finde fejlkoder i biler, foregår det over computeren via WiFi. Det samme er tilfældet, når vi opgør skadede biler og uploader billeder til forsikringsselskabernes skadesprogrammer. Her har vi på vores forbindelse i vores værksted i Broby ofte oplevet, at forbindelsen har været for langsom, og at vi er faldet ud af programmet og skulle starte forfra. Det er virkelig et irritationsmoment. Med vores erhvervsløsning fra Energi Fyn her i Tommerup kører det bare, forklarer Ronni Hansen, der som en del af Automester-kæden også er E+ værksted. Det betyder, at hans værksted sætter mere fokus på bæredygtighed og som følge af det reparerer el- og hybridbiler.

- Flere af de nye el- og hybridbiler connecter vi til via WiFi. Når vi skal ind og kode noget eller lægge software ind, er det vigtigt, at der ikke er udfald i forbindelsen. Med forbindelsen fra Energi Fyn har vi aldrig problemer med udfald, fortæller Ronni Hansen, der gerne anbefaler Erhverv Basis til andre virksomheder som hans.

- Energi Fyn har været super gode til at forklare de forskellige løsninger i et sprog, jeg kan forstå, og ikke mindst var det særdeles hurtigt og effektivt at bestille og starte op, lyder det fra Ronni Hansen.

Fiber erhverv case, RH Autoteknik

Firmaprofil

Navn: RH AutoTeknik 

Beskrivelse: Automester-værksted og E+ værksted med mere fokus på bæredygtighed, herunder reparation af el- og hybridbiler.

Udfordring: RH AutoTeknik havde brug for en stabil og sikker internetforbindelse, når de skal finde fejlkoder i biler og lave opgørelse på skadede billeder - herunder upload af billeder til forsikringsselskabernes skadesprogrammer. 

Løsning: RH AutoTeknik har valgt at få en Fiber Flex løsning fordelt på flere afdelinger.

Fibernet til erhverv

Fibernet til erhverv

Bliv klogere på vores fiberprodukter til erhverv, hvor vi har fokus på kvalitet, leveringssikkerhed, god service og konkurrencedygtige priser.

Gå til fibernet erhverv

Fibernet til erhverv

Bliv klogere på vores fiberprodukter til erhverv, hvor vi har fokus på kvalitet, leveringssikkerhed, god service og konkurrencedygtige priser.

Gå til fibernet erhverv

Vil du høre mere?


Har du spørgsmål til vores fiberløsninger, eller skal vi tage et uforpligtende møde, så kontakt vores erhvervskonsulenter på tlf. 63 17 25 69 eller send en mail til [email protected]