<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
Fiber Odincon Expo 2018

Odincon Expo 2019 

Her kan du læse om, hvordan det gik, da Energi Fyn leverede lynhurtigt fibernet til Nordeuropas største e-sport event.

Energi Fyn leverer lynhurtigt fibernet til Nordeuropas største e-sport event Odincon

Ved Energi Fyn har vi stor erfaring i at levere komplekse bredbåndsløsninger til virksomheder med et stort databehov. Netop et stort databehov var i fokus, da Nordeuropas største e-sport event blev afholdt - og vi er glade for at have leveret fiberforbindelse til ODINCON EXPO for andet år i træk.

Kom med bag kulissen, da vi leverede en lynhurtig fiberforbindelse, der var med til at sikre, at de cirka 30.000 deltagere fik en stabil forbindelse uden udfald under hele eventet.

Når man har verdens største e-sportsarrangement i byen, så er der jo mange ting, der er vigtige.

Men der er én ting, der er vigtigere end alle andre, og det er en stabil internetforbindelse med høj oppetid. Har vi ikke dét, så slukker alt, og så dør showet. Det er altafgørende for os, og derfor er vi rigtig glade for samarbejdet med Energi Fyn. Det har fungeret perfekt, der har været stor fleksibilitet og 100% oppetid. Og det er jo det vigtigste af alt!

Enrico Augustinus, adm. direktør, Odense Sport & Event

Se vores videoer fra Odincon Expo 2019

Kom med vores erhvervskonsulent John med ud til Odense Congress Center og hør vores tekniker Kennet fortælle om Energi Fyns forberedelser, inden den store event kan løbe af stablen.

Odincon Expo 2019

Kom en tur rundt med vores netværkstekniker Mads, mens det hele går løs på OCC, og hør ham fortælle, hvordan vi overvåger tingene under eventet.

Odincon Expo 2019..
Fibernet til erhverv

Fibernet til erhverv

Bliv klogere på vores fiberprodukter til erhverv, hvor vi har fokus på kvalitet, leveringssikkerhed, god service og konkurrencedygtige priser.

Gå til fibernet erhverv

Fibernet til erhverv

Bliv klogere på vores fiberprodukter til erhverv, hvor vi har fokus på kvalitet, leveringssikkerhed, god service og konkurrencedygtige priser.

Gå til fibernet erhverv

Vil du høre mere?


Har du spørgsmål til vores fiberløsninger, eller skal vi tage et uforpligtende møde, så kontakt vores erhvervskonsulenter på tlf. 63 17 25 69 eller send en mail til [email protected]