<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
Fiber Erhverv Case. Montana Furniture2

Montana Furniture

Fleksible møbelsystemer kræver en fleksibel fiberløsning.

Hos Montana er vi dybt afhængige af at kunne kommunikere online med vores forhandlere. Vi har udviklet et online tegneprogram, hvor vores forhandlere skal kunne tegne og opbygge lige præcis den løsning, som kunderne ønsker. Dette system er samtidig vores ordresystem, så hvis hastigheden på vores netforbindelse svigter, kan vi få problemer med at behandle vores ordrer. 

Per Jeppesen, IT-koordinator ved Montana Furniture

Sikker fiberforbindelse til Montana 

Da den fynske familievirksomhed Montana Furniture A/S skulle vælge fibernetudbyder, faldt valget på en fleksibel, lokal og ikke mindst sikker fiberforbindelse fra Energi Fyn.

- Hos Montana er vi dybt afhængige af at kunne kommunikere online med vores forhandlere. Vi har udviklet et online tegneprogram, hvor vores forhandlere skal kunne tegne og opbygge lige præcis den løsning, som kunderne ønsker. Dette system er samtidig vores ordresystem, så hvis hastigheden på vores netforbindelse svigter, kan vi få problemer med at behandle vores ordrer, fortæller Per Jeppesen, som er IT-koordinator ved Montana.

Montanas fiberforbindelse er redundant, hvilket vil sige, at møbelfabrikken er tilsluttet via to forbindelser, som er tilkoblet to forskellige teknikhuse. Hvis uheldet skulle være ude - og den ene forbindelse bliver gravet over - er Montana således fortsat sikret lynhurtigt fibernet.

Fiber erhverv case, Montana Furniture

- Vi valgte blandt andet Energi Fyn, fordi de kunne levere en meget fleksibel løsning, som tager højde for vores ønske om en sikker forbindelse uden nedbrud. Sikkerheden har rigtig meget at sige for en virksomhed som vores, forklarer Per Jeppesen.

Udover sikkerheden har både pris og samarbejde været et vigtigt parameter i valget af fiberudbyder for Montana.

- Hos Energi Fyn får vi en god service og en fornuftig pris. Vores dialog har været god hele vejen igennem og de har sammensat en pris, som vi ikke kan finde bedre ved andre leverandører, fortæller Per Jeppesen.

Firmaprofil

Navn: Montana Furniture

Beskrivelse: Den danske familievirksomhed Montana Furniture, etableret i 1982, er ledende inden for opbevaring og møbler til hjem og moderne kontormiljøer.

Udfordring: Montana Furniture havde brug for en ekstra sikker fiberforbindelse med høj hastighed til at kommunikere og indhente ordrer fra Montanas forhandlere fra hele verden.

Løsning:  Montana Furniture har valgt at få en redundant fiberforbindelse, som er tilsluttet via to forbindelser. Det er en Fiber Pro løsning fordelt på flere afdelinger.

Fibernet til erhverv

Fibernet til erhverv

Bliv klogere på vores fiberprodukter til erhverv, hvor vi har fokus på kvalitet, leveringssikkerhed, god service og konkurrencedygtige priser.

Gå til fibernet erhverv

Fibernet til erhverv

Bliv klogere på vores fiberprodukter til erhverv, hvor vi har fokus på kvalitet, leveringssikkerhed, god service og konkurrencedygtige priser.

Gå til fibernet erhverv

Vil du høre mere? 


Har du spørgsmål til vores fiberløsninger, eller skal vi tage et uforpligtende møde, så kontakt vores erhvervskonsulenter på tlf. 63 17 25 69 eller send en mail til [email protected]