<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
Erhverv Fiber Caser Middelfart Spildevand750x239

Middelfart Spildevand A/S

Et højt serviceniveau med systemovervågning døgnet rundt kan være altafgørende.

Udover, at vi har brug for en hurtig løsning med høj sikkerhed, har det været altafgørende for os med en løsning med en høj 'service level agreement.'

Claes Barlebo, driftschef ved Middelfart Spildevand

En stabil internetforbindelse til fem renseanlæg

For Middelfart Spildevand kan en defekt spildevandspumpe have store konsekvenser. Ikke bare for virksomhedens daglige virke, men også for kommunens cirka 38.000 borgere, som dagligt sender 10.000 m3/dg spildevand ud i afløbet. Spildevand, som derefter transporteres ud til et renseanlæg, hvor det skal igennem en grundig behandling, inden det igen kan ledes ud i naturen.

Det er derfor ekstremt vigtigt for Middelfart Spildevand, at der er en stabil internetforbindelse til deres fem renseanlæg, så de altid er i kontakt med alle 280 pumpestationer og renseanlæg, der renser vandet.

- Udover at vi har brug for en hurtig løsning med høj sikkerhed, har det været altafgørende for os med en løsning med en høj SLA - ’service level agreement’. På den måde er vi garanteret, at Energi Fyn starter fejlretningen inden for 4 timer, hvis der skulle være en fejl på nettet, fortæller Claes Barlebo, driftschef ved Middelfart Spildevand.

Oprindeligt havde Middelfart Spildevand en gammeldags ADSL-forbindelse og de oplevede ofte problemer med at få forbindelse til deres rensningsanlæg.

- Vi kontaktede Energi Fyn og fik en snak om vores muligheder. Vi fik gravet forbindelse til vores renseanlæg i Brenderup, og den nye forbindelse fungerede så godt, at vi efterfølgende har valgt at få gravet bredbåndsforbindelse ned til alle vores fem renseanlæg, forklarer Claes Barlebo.

I dag mærker forsyningsvirksomheden ikke noget til udfald på nettet i tide og utide, og hvis en pumpe eller andet på et renseanlæg skulle gå i stykker, får de besked med det samme.

- Vi kan roligt anbefale Energi Fyn til andre. Vores samarbejde har fungeret optimalt, og Energi Fyn har altid været hurtige til at give en klar tilbagemelding i forbindelse med gravearbejdet, da vi fik klargjort til fiber. Faktisk har vi været så tilfredse, at jeg hjemme i privaten også har valgt at få fibernet fra Energi Fyn, siger Claes Barlebo.

Firmaprofil

Navn: Middelfat Spildevand A/S

Beskrivelse: Middelfart Spildevand A/S sørger for at rense spildevand fra cirka 63.000 personer via deres renseanlæg i Middelfart, Nørre Aaby, Gelsted, Ejby, Brenderup og Husby. Efter rensning kan vandet igen udledes så skånsomt som muligt for miljøet.

Udfordring: Middelfart Spildevand A/S havde brug for en stabil internetforbindelse til deres fem renseanlæg, så de altid er i kontakt med deres pumpestationer og renseanlæg.  

Løsning:  Middelfart Spildevand A/S har i dag en Fiber Pro løsning fordelt på flere afdelinger og en høj SLA der sikrer, at en eventuel fejlretning starter inden for 4 timer, hvis der skulle være fejl på deres fiberforbindelse. Ligeledes har Middelfart Spildevand fået samlet alle deres løsninger ét sted.

Fibernet til erhverv

Fibernet til erhverv

Bliv klogere på vores fiberprodukter til erhverv, hvor vi har fokus på kvalitet, leveringssikkerhed, god service og konkurrencedygtige priser.

Gå til fibernet erhverv

Fibernet til erhverv

Bliv klogere på vores fiberprodukter til erhverv, hvor vi har fokus på kvalitet, leveringssikkerhed, god service og konkurrencedygtige priser.

Gå til fibernet erhverv

Vil du høre mere?


Har du spørgsmål til vores fiberløsninger, eller skal vi tage et uforpligtende møde, så kontakt vores erhvervskonsulenter på tlf. 63 17 25 69 eller send en mail til [email protected]