<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
Fiber Erhverv Case, Lægerne Hunderupvej1

Lægerne Hunderupvej

Da Christian Tørring og Daniel Roosen i 2012 flyttede deres lægepraksis til nye lokaler på Hunderupvej i Odense, var de ikke i tvivl om, at fibernet var den helt rigtige løsning i forhold til at få et stabilt og hurtigt netværk.

Valget faldt på fibernet fra Energi Fyn. Vi har fået et meget stabilt internet og har ikke oplevet problemer. Vi har ingen bekymringer i forhold til stabilitet og hastighed, hvis vi laver flere ting samtidig.

Christian Tørring, speciallæge i almen medicin

Behovet for fleksibilitet 

Klinikken omfatter i dag også speciallæge i almen medicin Hanne Bundgaard Rasmussen. Alle tre læger har mindre børn og har derfor behov for et arbejdsliv, der er fleksibelt og kan fungere sammen med et travlt familieliv med børn og mange forskellige aktiviteter. 

- Fibernettet giver os en langt mere fleksibel hverdag. Vi har alle tre små børn, så det er guld værd, at vi kan logge på hjemmefra og arbejde, når det passer sammen med vores mange andre gøremål, siger Christian Tørring.

Stabilitet og sikkerhed

Ved hjælp af et softphone program og IP-telefoni kan de tre læger omstille deres telefoner og besvare dem hjemmefra, ligesom lægerne ved hjælp af fjernskriveborde kan planlægge arbejdsopgaver og løse de fleste administrative opgaver, selvom de ikke er på klinikken.

- En tredjedel af det arbejde, vi laver, kan lige så godt laves hjemmefra. Muligheden for at kunne tilgå vores systemer, selvom vi ikke befinder os på klinikken, betyder meget for os, fortæller Christian Tørring, der også er konsulent for lægevagten i Region Syddanmark, hvor han har ansvaret for, at it-systemerne fungerer optimalt.

Fiber erhverv case, Lægerne Hunderupvej

Af sikkerhedsmæssige årsager har lægerne en server placeret uden for klinikken, som tager back-up. Det betyder, at praksissen hurtigt kan være oppe igen, hvis der skulle ske nedbrud.

- I tilfælde af nedbrud kan vi være oppe i løbet af en time. Det betyder, at vi altid kan tilgå vores systemer, forklarer Christian Tørring, der også har fået etableret en fiberforbindelse på sin privatadresse.

Firmaprofil

Navn: Lægerne Hunderupvej

Beskrivelse: Christian Tørring og Daniel Roosen overtog lægepraksissen i 2012 og i oktober samme år flyttede de klinikken til nyindrettede lokaler på Hunderupvej. I oktober 2014 indtrådte Hanne Rasmussen i samarbejdet. Cirka 4200 patienter er tilknyttet klinikken. 

Udfordringer: Lægerne Hunderupvej havde brug for et hurtigt netværk og kontinuerlig back-up samt muligheden for at etablere fjernskriveborde.

Løsning: Fiber Flex fordelt på flere afdelinger. Lægerne Hunderupvej har i dag et meget stabilt internet og har ikke oplevet problemer siden etableringen af fibernettet. Praksissen kan hurtigt lave back-up og kan i tilfælde af nedbrud være oppe at køre igen meget hurtigt. 

Fibernet til erhverv

Fibernet til erhverv

Bliv klogere på vores fiberprodukter til erhverv, hvor vi har fokus på kvalitet, leveringssikkerhed, god service og konkurrencedygtige priser.

Gå til fibernet erhverv

Fibernet til erhverv

Bliv klogere på vores fiberprodukter til erhverv, hvor vi har fokus på kvalitet, leveringssikkerhed, god service og konkurrencedygtige priser.

Gå til fibernet erhverv

Vil du høre mere?


Har du spørgsmål til vores fiberløsninger, eller skal vi tage et uforpligtende møde, så kontakt vores erhvervskonsulenter på tlf. 63 17 25 69 eller send en mail til [email protected]