<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
Ny varmepumpe

Vi er med dig hele vejen

Vi har gjort det enkelt for dig at få en varmepumpe og klarer det hele, fra rådgivning til installation. Det eneste du selv skal sørge for, er at ansøge om tilskud – og det hjælper vi dig selvfølgelig også gerne med.

Når du investerer i en varmepumpe med Energi Fyn som leverandør, sørger vi for det meste. Lige fra kompetent rådgivning om varmepumper til professionel montering og installation af din nye varmepumpe med hjælp fra vores faste samarbejdspartnere.

Det giver dig tryghed i processen, samtidig med at det bliver nemt og enkelt for dig at investere i miljøet og din privatøkonomi.

Sådan får du en varmepumpe gennem Energi Fyn

 • Rådgivning

  Du bestiller et gratis rådgivermøde, der foregår hjemme hos dig selv eller online. Her får du besøg af en af vores rådgivere, som gennemgår din bolig sammen med dig og fortæller om dine muligheder. Du bliver også guidet i den videre proces.

  Book et uforpligtende møde

  Du kan også kontakte os på telefon 63 17 32 20 eller på mail [email protected] 

   

 • Ansøgning om tilskud

  Det er vigtigt, at du ansøger om tilskud inden du accepterer et tilbud om installation af en varmepumpe. Næste trin er derfor at ansøge om tilskud og afvente tilsagn om dette. Du skal selv søge om tilskud, men har du brug for hjælp i processen, guider vi dig gerne igennem.

  Du kan læse mere om Energistyrelsens tilskud til varmepumper på denne side.

 • Tilbud

  Du modtager et tilbud på din nye varmepumpe. Er du tilfreds – og har du fået tilsagn om energitilskud – accepterer du dette.

 • Installation

  Vores VVS-partner kontakter dig og aftaler et tidspunkt for, hvornår din varmepumpe bliver installeret. En varmepumpeinstallation tager typisk 1-2 dage og du kan sagtens opholde dig i huset imens.

 • Kvalitetssikring

  Når varmepumpen er færdiginstalleret, foretages der et kvalitetstjek, så du er sikker på, at pumpen fungerer optimalt. Du får også en instruktion i, hvordan du betjener din varmepumpe.

 • Faktura

  Efter endt arbejde og godkendelse af installationen modtager du din faktura fra Energi Fyn og betaler denne.

 • Udbetaling af tilskud

  Når fakturaen er betalt kan du anmode om udbetaling af dit tilskud hos Energistyrelsen ved at indsende din faktura og dokumentation for, at denne er betalt.

 • Servicetjek

  Efter 4-8 uger udfører vores VVS-partner et servicetjek der sikrer, at din varmepumpe fortsat kører optimalt. Vi tilbyder derudover attraktive serviceordninger med op til 12 års garanti. OBS! Hvis du har en varmepumpe med mere end 1 kilo kølemiddel påfyldt, skal den ifølge lovgivningen have et serviceeftersyn hvert år. 

Gert 850X600px

Gert kan hjælpe dig

Har du brug for rådgivning eller konkrete beregninger på, hvordan en varmepumpe kan passe ind i dit hjem?

Så book et uforpligtende møde med en af vores varmepumpeeksperter på telefon 63 17 32 20 eller skriv til os, så kontakter vi dig.

Udfyld formular her, så kontakter vi dig

Gert kan hjælpe dig

Har du brug for rådgivning eller konkrete beregninger på, hvordan en varmepumpe kan passe ind i dit hjem?

Så book et uforpligtende møde med en af vores varmepumpeeksperter på telefon 63 17 32 20 eller skriv til os, så kontakter vi dig.

Udfyld formular her, så kontakter vi dig