Fiber Waoo TV 2020

WAOO TV

Danmarks største udvalg af TV-kanaler

Waoo TV

Med fibernet fra Energi Fyn kan du modtage digitalt TV og HDTV, som giver dig knivskarp billedkvalitet og lyd i topklasse. Uanset hvilket TV du har, vil du opleve en klar forbedring. Den suveræne kvalitet gør alt lige fra underholdningsprogrammer, sport, dokumentarer og naturfilm til en helt ny oplevelse.

Med en digital TV-boks får du adgang til funktioner som Start forfra, TV on demand, Video on demand, mulighed for at optage på harddisk og elektronisk programguide. Alt styres via din fjernbetjening og giver dig nem adgang til stribevis af kanaler, information om TV-programmer og andre nyttige oplysninger.

Fiber Waoo Stor TV Pakke 2020
Fiber Waoo Favorit TV Pakke 2020
Fiber Waoo Lille TV Pakke 2020
Waoo 1600Px 2 4

Med Waoo får du Danmarks største udvalg af TV-kanaler

Prøv Waoos kanalvælger. Her kan du vælge lige præcis de kanaler, du har behov for og dermed finde den TV Pakke, der passer til dig.

 

Waoo TV-kanalvælger

Dine fordele med Waoo TV

 • WAOO TV-ARKIV
  Find og se programmer, der er blevet vist inden for de seneste 7 dage på et bredt udvalg af kanaler. (Tilgængelig på TV-boks, computer, tablet og telefon).
 • WAOO BIO
  Lej mere end 12.000 film og serier − der er både premierer og gode klassikere. Du har adgang til dine lejede serier og film i hele 48 timer, hvor du kan se dem lige så mange gange, du har lyst til. (Tilgængelig på TV-boks, computer, tablet og telefon).
 • CLOUD RECORD
  Gem programmer fra alle dine enheder og se dem på et senere tidspunkt. Også på en anden enhed, end den du har gemt fra. (Tilgængelig på TV-boks, computer, tablet og telefon).
 • STREAMINGTJENESTER
  Stream massevis af programmer, serier og film fra eksempelvis Viaplay, Netflix, DR og YouTube direkte fra din TV-boks ved hjælp af få klik på din fjernbetjening.
  (Nogle tjenester kræver abonnement, som ikke er inkluderet).
 • APPLE TV
  Se dine TV-kanaler og optagelser direkte på din fladskærm med Waoo-TV app på dit Apple-TV. (Generation 4 og 4K).
 • FILMFAVORITTER
  Med FilmFavoritter får du adgang til et filmarkiv med et stort udvalg af film fra de mest populære genrer.
  (Følger med Waoo Lille, Favorit og Stor TV-pakke).
 • START FORFRA OG SÆT PÅ PAUSE
  Gå aldrig glip af noget. Du kan altid få starten med på en lang række programmer, hvis du kommer for sent hjem og du kan naturligvis også sætte programmet på pause, hvis du bliver forstyrret undervejs. (Tilgængelig på TV-boks, computer, tablet og telefon).
 • KANALBUTIK
  Få Frit Valg Kanaler direkte med din fjernbetjening på din TV-boks eller via din computer og se dem lige med det samme.
 • 4K TV-BOKS
  Vores TV-boks understøtter 4K/UHD-indhold, så du kan få det optimale ud af dit 4K-fjernsyn og se serier og film i knivskarp kvalitet.

Vilkår
Bestil senest 31.12.2020. 

Priserne gælder kun for nye kunder. Alle priser er i danske kroner inklusiv moms. Bestilling af abonnement på Waoo TV-produkter forudsætter, at du allerede har eller samtidig bestiller Waoo fibernetabonnement. Bestilling af TV-abonnement er derfor betinget af, at du bor i et område med adgang til fibernettet.