Guide til kanalsøgning til kunder med kabel TV
Navigation Søgning

Guide til kanalsøgning - Privatkunder

Vi opdaterer en gang imellem udbuddet af kanaler i din TV-pakke for at åbne for nye kanaler og for at sikre dig adgang til det største antal HD-kanaler. Afhængigt af hvordan du ser TV, kan ændringerne betyde, at du kan være nødsaget til at indlæse dine TV-kanaler igen. Læs mere nedenfor.

TV med Waoo TV-boks

Ser du TV via Waoo TV-boks sker ændringerne helt automatisk, uden at du skal foretage dig noget.

Har du lavet en favoritliste, sørger vi for, at du ser TV-kanalerne i bedst mulige kvalitet ved at erstatte SD-kanaler med vores mange HD-kanaler. Husk at tilføje de nye kanaler i din TV-pakke til din favoritliste.

Her finder du en Guide/brugervejledninger til Waoo TV-portal

TV uden boks (kabel TV)

Nyere fjernsyn vil typisk automatisk indlæse nye og ændrede kanaler.

Har du behov for at lave en fornyet kanalsøgning, kan dette ske manuelt ved at indtaste følgende oplysninger på dit TV:

  • Net ID: 100
  • Start frekvens: 234 MHz
  • Modulation: 256 QAM
  • Symbolrate: 6875 KS

Har du lavet en favoritliste på dit TV, skal du huske at tilføje de nye kanaler i din TV-pakke. Der kan, i visse tilfælde, være behov for at oprette favoritlisten forfra.

Har du ikke lavet en favoritliste på dit TV, vil du opleve, at vi har ændret kanalrækkefølgen. Dette har vi gjort, fordi vi har modtaget en række kundeønsker herom. Vi har derfor gjort rækkefølgen mere logisk og f.eks. samlet børne- og sportskanaler, hvilket vi håber, at du vil få glæde af.

Den seneste ændring for Waoo TV kunder er gennemført primo januar 2020. Læs mere på Waoo TV Kanalændringer 2020 og få et hurtigt samlet overblik.