Waoo fastnettelefon [Bredbånd og fastnettelefoni i et]
Navigation Søgning

Fastnettelefoni

Waoo fastnettelefoni er til hele familien. Fastnettelefoni via fibernettet foregår via en lynhurtig forbindelse. Derfor vil du med fastnettelefoni via fibernettet ikke opleve problemer med forsinkelser på samtaler og "knas på linjen". 
Du kan beholde din telefon og dit nuværende nummer og du kan frit vælge mellem et abonnement inkl. fri national fastnetsamtale, eller et abonnement hvor du betaler for forbrug men har et billigt fast abonnement.

Spar penge med det rigtige abonnement

Med fastnettelefon via fibernettet kan du spare penge. Det er nemt at bruge, og du kan beholde din nuværede telefon og dit nuværende nummer. Det er vigtigt, at du vælger det abonnement, der passer dit forbrug bedst.

Hvis du taler lidt - Telefoni Forbrug abonnement

Telefoni Forbrug er forbrugsafregnet fastnettelefoni til dig, der ikke taler så meget og gerne vil have en fastnettelefon i hjemmet. Med Telefoni Forbrug betaler du 19,- i fast abonnement samt det forbrug du taler for.  

Hvis du taler meget - Telefoni Fri Fastnet & Mobil abonnement

Et Telefoni Fri Fastnet abonnement er til dig, som taler meget. For et fast månedligt beløb får du fri samtale til fastnetnumre i Danmark eksklusiv servicenumre. Når du bestiller Telefoni, vælger du samtidig, om du vil have et nyt nummer eller beholde det eksisterende. Et nyt nummer koster ikke noget, mens det koster 299,- at flytte et eksisterende nummer. Når du vælger Telefoni, får du følgende tillægstjenester med gratis:

  • SaldoMax
  • Spærring for anonyme opkald
  • Spær opkald til mobilnumre
  • Spær opkald til udlandet
  • Skjult nummer
  • Hemmeligt nummer

Du kan læse meget mere om Waoo Telefoni på Waoos hjemmeside under: Waoo Fastnettelefoni