Fiber Waoo Smart Wifi Miljø 2020

Trådløst internet

Gode råd til trådløst internet.

Få det mest optimale ud af dit trådløse internet

Trådløst internet er en uundværlig del af vores hverdag, og vi er afhængige af, at det fungerer. Her har vi samlet en række gode råd og tips til, hvordan du får det mest optimale ud af dit internet.

Det en god idé, hvis du prøver dig frem i forhold til at finde ud af, om dit trådløse internet opfylder dine behov, da rækkevidden varierer fra bolig til bolig. Hvis du har brug for at forstærke det trådløse signal i din bolig, kan du købe en router ved en elektronikforhandler eller leje Smart WiFi fra Waoo, som kan forstærke signalet fra fiberboksen, så trådløse internet kan nå rundt i hele huset.

Gode råd til trådløst internet

 1. Placer routeren centralt i huset
  Et godt trådløst signal rækker typisk kun gennem to vægge, så for at dække det meste af huset bør routeren placeres centralt.
 2. Sæt routeren i cirka en til to meters højde
  Hvis du sætter routeren på gulvet, bliver signalet ikke fordelt optimalt. 
 3. Lad routeren stå frit fremme
  Lad være med at dække routeren til eller lukke den inde i et skab, da det vil forringe signalet.
 4. Visse materialer dæmper det trådløse signal
  Undgå for eksempel af placere routeren op ad betonmure, gipsvægge med metalskeletter, radiatorer og glas.
 5. Brug et access point
  Har du et stort område, der skal dækkes, kan du bruge et såkaldt access point, der kan kommunikere med routeren. Med Waoo Smart WiFi får du det mest optimale signal i din bolig, fordi det fordeler signalet. Waoo Smart WiFi består af to-fire access points. Den ene kables til fiberboksen, og de andre fordeles i boligen og sender signalet rundt i boligen.

Husk

 • Hvis du tilslutter en router eller Smart WiFi til fiberboksen, kan det være en fordel at få os til at lukke for det trådløse signal i fiberboksen, så de to signaler ikke forstyrrer hinanden. Det kan vi nemt gøre, hvis du ringer eller skriver til os.
 • Vi anbefaler, at du bruger en kablet internetforbindelse til for eksempel TV og gamercomputere, hvor et stabilt signal er afgørende, da alle trådløse forbindelser kan give midlertidige udfald.