<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
Fiber Waoo Smart Wifi Miljø 2020

Trådløst internet

Gode råd til trådløst internet.

Få det mest optimale ud af din trådløse forbindelse

Trådløst internet (WiFi) er en uundværlig del af vores hverdag, og vi er afhængige af, at det fungerer. WiFi medvirker til, at alle hjemmets hjørner har en god internetdækning. 

Her har vi samlet en række gode råd til, hvordan du får det mest optimale ud af dit internet.

Det er en god idé at prøve dig frem i forhold til at finde ud af, om dit trådløse internet opfylder dine behov, da rækkevidden varierer fra bolig til bolig. Hvis du har brug for at forstærke det trådløse signal i din bolig, kan du købe en WiFi-enhed ved en elektronikforhandler eller leje en via din internetleverandør. 

Gode råd til dit trådløse internet

 1. Placer din WiFi-enhed centralt.
  Ved at placere enheden centralt, får du den bedst mulige forbindelse i dit hjem samt i de områder i dit hjem, hvor WiFi oftest benyttes. Sørg også for at enheden ikke er gemt bag en dør eller lignende, som kan forstyrre signalet.
 2. Placer WiFi-enheden i 1,5 - 2 meters højde, hvis muligt.
  Enheden skal også placeres mindst 1,5 meter fra metal eller glas, så som en radiator, et vindue, spejl og lignende.
 3. Giv dine stationære enheder en kablet internetforbindelse.  
  Giver du dine stationære enheder (PC, PlayStation, Smart TV mm.) en kablet internetforbindelse, bruger de ikke af det WiFi-signal, som er til rådighed.
  Hos Energi Fyn anbefaler vi altid en kablet internetforbindelse til de vigtigste enheder, da det sikrer den mest stabile og hurtigste forbindelse. 
 4. Eksperimenter med din WiFi-enhed
  En WiFi-enhed kan kræve småjusteringer eller flytning, før man rammer det bedste signal. F.eks. kan man prøve at dreje enheden 10 grader den ene eller den anden vej, eller man kan forsøge at flytte den til det område i husstanden, hvor man har mest brug for en god WiFi-forbindelse.

Husk

 • Da WiFi er et trådløst signal, kan man ikke garantere hastighed samt dækning i alle hjemmets hjørner.

God fornøjelse med din trådløse forbindelse.