Navigation Søgning

Waoo Smart Wifi

Dårligt WiFi er et problem, som mange kender til. Derfor har Waoo lanceret en løsning, der gør op med dårlige og ustabile WiFi forbindelser.

Løsningen hedder Waoo Smart WiFi og består af to eller flere trådløse access points, som automatisk finder hinanden og etablerer optimal dækning til hele hjemmet, når de sluttes til fiberen.

Sig farvel og tak til kablerne

Mange er afhængige af kabler, hvis internetforbindelsen skal være ordentlig fra kælder til kvist, men med Waoo Smart WiFi kan du få fuld udbytte af din fiberforbindelse i hele dit hjem - og det vel og mærke trådløst. 

Waoo Smart WiFi er et intelligent system, der selv sørger for de mest optimale indstillinger i forhold til deres placering.

Et sæt med to trådløse access points kan som udgangspunkt dække et hjem på cirka 140 m2. De er parret med hinanden fra starten og vil automatisk forbinde, når de bliver tændt. Hvis du har brug for flere enheder, for at dække et større hjem, kan du bestille ekstra enheder, som forbindes til de to eksisterende. Dermed vil du få optimal trådløs udnyttelse af sin fibernetforbindelse. 

Bedste teknologi på markedet

Waoo Smart WiFi er kåret, som den bedste teknologi på markedet. Man skal dog være opmærksom på, at man vil opleve et fald i hastighed, når man bruger sin fibernetforbindelse trådløst.

Sådan får du Waoo Smart WiFi

Du får Waoo Smart WiFi med vores fibernetpakker Waoo Fiber Extra og Waoo Fiber Full. Og du kan selvfølgelig leje Waoo Smart WiFi til vores mindre pakker. 

Kontakt os på telefon 70 13 19 00, hvis du ønsker at høre mere om Waoo Smart WiFi. 

Se hvordan Waoo Smart WiFi fungerer