Navigation Søgning
Sikkerhedspakke med Chili security

Sikkerhed på internettet

Har du tænkt over, hvad du bruger internettet til, og hvor vigtigt det er, at du trygt kan bevæge dig rundt på nettet?

Der er mange situationer, hvor vi er meget udsatte, når vi bruger internettet. Vi bruger vores netbank til at tjekke vores konto og betale vores regninger, vi handler med vores kreditkort, og vi modtager mails, der helst skal forblive private.

Med Waoo Fiber får du en Chili Security sikkerhedspakke, der blandt andet indeholder:

Den perfekte løsning for det moderne hjem

Chili Security beskytter både Windows PC, Mac og Android-tablets og smartphones med antivirus og firewall til alle enheder i husstanden, uanset hvor mange forskellige telefoner, computere og tablets du og din familie har.

Sådan kommer du i gang

Når du køber Waoo Fiber fra Energi Fyn, modtager du automatisk en e-mail med alle de oplysninger, som du skal bruge for at installere sikkerhedspakken.

Hvis du ikke har modtaget en e-mail, skal du kontakte os på telefon 70 13 19 00, så hjælper vi dig i gang.

Det er nemt at installere sikkerhedspakken, og den opdateres automatisk på alle dine enheder.

Fakta om sikkerhedspakker:

Du kan sagtens selv finde gratis programmer, der kan beskytte dine enheder i hjemmet. Du kan også vælge at købe eller abonnere på sikkerhedspakker fra forskellige udbydere, som giver dig ekstra fordele. Vær opmærksom på, hvilke funktioner og service du får med. Her er nogle eksempler: 

  • Hvor mange enheder dækkes:
    Mange sikkerhedspakker inkluderer typisk til 1, 3, 5 eller 10 enheder. Hvis du og din familie har mange forskellige computere, smartphones, tablets etc., kan det betale sig at se efter en sikkerhedspakke eller et abonnement, der giver beskyttelse til et ubegrænset antal enheder.
  • Support:
    Mange er glade for at kunne få rådgivning på dansk, hvis de står med et akut problem. Det er værd at undersøge, hvordan vilkårene for support er, når du køber et sikkerhedsprodukt.
  • Forældrekontrol:
    Der findes programmer, der blokerer bestemte sider såsom porno- eller gamblingsider. Du kan også blokere platforme til spil, som eksempelvis spilleprogrammet Steam, eller du kan begrænse ’overforbrug’ ved kun at tillade adgang inden for bestemte tidsrum.

Læs mere om sikker adfærd i den digitale verden