Navigation Søgning

Hvilken internettype er du?

Hvilken internethastighed, du skal vælge, afhænger af, hvilke konkrete behov du har, og om I er flere, der benytter forbindelsen samtidig. Se de fire typiske internettyper her og bliv klogere på, hvad du har behov for.

SINGLEN

Du er lige kommet hjem fra arbejde og orienterer dig på Facebook, Instagram og YouTube og surfer lidt rundt på nyhedsmedierne, mens du streamer musik fra Spotify. I aften planlægger du at se EM-finalen i håndbold sammen med gode venner på din nye 65 tommer skærm, som har fået plads i stuen. Inden de kommer, nupper du en omgang Zelda på Nintendo Switch for nostalgiens skyld.


 

 
 

 

 

 

 

HJEMME-ARBEJDSPLADSEN

Du har taget en hjemmearbejdsdag for at undgå fredagstrafikken, og du river dig i håret over, at din internetforbindelse igen har fået et tempo som et dovendyr. Om lidt venter Skype-opkaldet fra din kollega i Schweiz, der skal gennemgå et oplæg, inden hun skal til et kundemøde, og du har brug for at researche et par ting inden.
   
     
 

 

 

 

GAMEREN

Du sidder i den afgørende fase af det onlinespil, du har spillet i ugevis. Du har brug for at reagere på et mikrosekund og har ikke tålmodighed til en internetforbindelse med lave ping-tider, der kan give forsinkelser.

I morgen skal du være host på et spil, og derfor er det afgørende, at du ikke bare kan downloade hurtigt, men også kan uploade i et tempo, der kan følge med.

   
   

 

 

 

 

FAMILIEN

Teenagedatteren streamer Yes No Maybe på sit værelse, mens lillebror er optaget af Mindcraft. I stuen er fjernsynet tændt og sender nyheder ud i rummet, mens far leder efter opskriften på risotto på iPad’en. Ovenpå sender mor et par videoer med børnene til familien i Aalborg.

 
 
 

 

 

FANDT DU IKKE DIN INTERNETTYPE? 

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundecenter på telefon 70131900. De er klar til at vejlede dig, så du får det bedst mulige internet til netop dit behov.