Navigation Søgning

Danmarks bedste internetselskab

Kunderne har kåret Waoo som den bedste internetudbyder i Danmark for 8. år i træk.

Kunderne har i en analyse foretaget af Loyalty Groups BrancheIndex for Internet 2019 kåret Waoo som Danmarks bedste bredbåndsinternetudbyder.

Waoo har fået den højeste indeksscore siden undersøgelsen første gang blev gennemført i 2012, og mere end halvdelen af de adspurgte Waoo-kunder har til Loyalty Group sagt, at de allerede har anbefalet Waoo til folk, de kender. 

Waoo leverer landets bedste bredbånd – og lidt til

Når vi for 8. år i træk er vindere af prisen som landets bedste internetudbyder, handler det om mere end bare kvaliteten af vores fiberbredbånd. Udover at placere os højest på listen over internet, opnår vi i år også selskabets højeste score på Loyalitetsindekset.

Loyalitet er af afgørende betydning for os – af en helt særlig grund. Det vi leverer når vi sender landets bedste internet ud gennem fibernettet er nemlig mere end en online adgang. Vi sikrer, at en hel husstand kan udføre deres arbejde, kommunikere med omverdenen og agere online lige præcis som de ønsker, på et ubegrænset antal enheder.

I en digital tidsalder som den vi lever i, er det mere end bare belejligt – det er nødvendigt. Vi sætter derfor en ære i, at de mange fordele der findes ved fiberbredbånd ikke bare er punkter listet på en salgsside, men også noget vores kunder oplever i hverdagen. Hver dag. Beviset for at vi igen i år er lykkedes med det, er prisen som landets bedste bredbånd.

Ansvaret forpligter

For at kunne score højt på Loyalitetsindekset er det nødvendigt at levere en service der gør, at kunderne altid får det de betaler for, og aldrig oplever at vi svigter vores ansvar som leverandører af én af familiens livsnerver. Kombineret med internet af absolut højeste kvalitet, høj hastighed og stabilitet, har vi fundet opskriften på det danskerne altså mener, er landets bedste bredbånd.

Mange af de tekniske fordele ved fibernet fremfor traditionelt kobberbaseret bredbånd er de samme, uanset leverandør. Selvfølgelig varierer kvaliteten af internettet, og det er netop det vi vinder priser for. Derudover er det vigtigt for os, at adskille os fra de andre fibernet udbydere der hvor vi kan. Vi er derfor stolte over, at det igen i år er lykkedes os med så stor succes, at vi er blevet belønnet med titlen som landets bedste internet.