Navigation Søgning

Har du styr på dine feriebilleder?

Som kunde ved Waoo kan du få adgang til tjenesten Chili Cloud. Med Chili Cloud kan du gemme dine billeder direkte i skyen. På den måde er du sikret mod at miste uerstattelige minder.

Du har måske hørt om udtrykket ‘at gemme noget i skyen’. Kort fortalt betyder det, at man gemmer sine dokumenter og billeder på nettet. Det kan der være flere fordele ved.

Først og fremmest undgår du at miste dyrebare minder, hvis din telefon ryger i toilettet eller i hænderne på en tyveknægt.

Det giver dig samtidig mulighed for at se, redigere og dele dine filer og personlige data - nemt og sikkert. Det eneste, du skal bruge for at kunne tilgå dine filer med Chili Cloud er internettet. Du kan både tilgå dine filer via hjemmesiden, ligesom vi har programmer til både Windows, macOS, iOS og Android.

Har du Waoo Fiber Extra og Waoo Fiber Full, har du kvit og frit mulighed for at bruge Chili Cloud. Har du en mindre fiberpakker, kan du tilkøbe adgang til Chili Cloud.

  

■     Chili Cloud

Chili Cloud bruger sikker SSL/TLS-kryptering. Dette betyder kort sagt bare, at vi har tænkt over sikkerheden, så du ikke behøver gøre det. Dataen er krypteret over for tredjepart, så ingen nysgerrige øjne på nettet kan kigge med.

 

■     Virker på alle platforme

Det eneste , du skal bruge for at kunne tilgå dine filer med Chili Cloud, er internet. Du kan tilgå dine filer via hjemmesiden, og der er også programmer du kan installere på din computer til både Windows, MacOS, iOS og Android.

 

■     Data bliver i Danmark

 Med Chili Cloud skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt der er nogen, som "kigger med". Alt, hvad du lægger på i din Cloud, bliver i Danmark og er derfor omfattet af dansk databeskyttelseslovgivning.

Se hvordan du bruger Chili Cloud: