Navigation Søgning

Aktuelle tilbud

Kampagnetilbud på landets bedste internet

Vores internet er for 7. år i træk blevet udråbt til Danmarks bedste. Se vores forskellige bredbånd tilbud som giver dig muligheden for at få lynhurtigt og stabilt internet.

Se alle aktuelle tilbud her.

Det er eksempelvis muligt at få det vi kalder en 100/100 for 319 – eller med andre ord; 100/100 Mbit/s internet for 319 kr. om måneden. I det tilbud får du vores Waoo Fiber Basic pakke med. Det betyder at du, udover de 100/100 Mbit/s, også er sikret en Waoo Standard WiFi pakke samt vores sikkerhedspakke der indeholder antivirus og firewall til både PC, Mac og Android.

Vores to andre fiberpakker, Waoo Fiber Extra og Waoo Fiber Full indeholder blandt andet også online harddisk og udvidet installation.

Se hvad de forskellige fibernet pakker indeholder her.

Skræddersyede TV pakker til ethvert behov

Internet er en naturlig del af hverdagen, men det er TV også – og de to ting hænger ofte sammen. Derfor har vi også et stort udvalg af TV underholdning med fire forskellige TV pakker, hele 86 Frit Valgs kanaler eller 13 Frit Valgs pakker du kan vælge imellem - så du kan forme din helt egen kanal pakke efter dine ønsker.

Find den pakke der passer til dig og dine behov, med Waoo Viasat Stor TV-pakke få du f.eks. VIAPLAY TOTAL med så du kan streame alle de nyeste film og serier og se alt det sport du overhovedet kan drømme om.

Waoo Telefoni – til helt særlige priser

Skulle de attraktive kampagnepriser på fibernet og TV pakker ikke være nok, så tilbyder vi for tiden også at man kan hoppe med på Waoo Telefoni vognen til helt særlige priser. 0 kr. i oprettelse og 0 kr. for enten at flytte sit nummer med eller få et nyt telefonnummer. Det er blot nogle af de telefoni tilbud, vi kører med for tiden.

Læs hele kampagneavisen her, og få et overblik over om lige præcis de produkter der dækker dine behov, kan fås til en fordelagtig pris de her dage.

Leveringsbetingelser 

Du har også mulighed for at se vores abonnementsvilkår og standardbetingelser for private med Waoo produkter i forbindelse med en tilslutningsaftale.