Navigation Søgning

Waoo Fiber

Fibernet er en fremtidssikret løsning. Den høje kapacitet, at der er masser af plads til TV i knivskarp kvalitet, lynhurtigt internet og telefoni - alt sammen uden at det går ud over kvaliteten, også selvom du og din familie bruger det hele samtidigt. Al kommunikation i din bolig – internet, fastnettelefoni og TV – kan derfor ske gennem ét kabel. Nemmere bliver det ikke!

Hurtig, hurtigere, hurtigst... 

Kravet til båndbredde har været stigende i takt med udviklingen og den måde, hvorpå familier i dag organiserer sig. Ny infrastruktur i moderne familier betyder, at der typisk er mere end én til to elektroniske apparater tilgængelige i familien. Typisk har teenagere i dag deres egen smartphone, og familier kan sagtens have både bærbare computere, tablets og smartphones, der er på nettet samtidig.

Så nu kan hele familien streame, game og se film på nettet, uden at det går ud over kvaliteten eller hastigheden.

Samtidig er up- og download hastigheden symmetrisk, hvilket betyder, at hastigheden er den samme, uanset om du sender eller modtager data. En transmission, der er helt unik for fibernettet.

En høj hastighed er f.eks. vigtig:

  • når du vil hente eller sende billeder
  • når du vil se TV eller videoklip fra internettet
  • når du vil spille spil over internettet
  • når du vil hente programmer eller musik
  • når du arbejder hjemme

Vil du gerne have de samme muligheder som tusindvis af andre fynboer er det nu, du skal tilmelde dig fibernet fra Energi Fyn. Kontakt os på telefon 70131900 eller tilmeld dig her: 

Bestil fibernet