Seneste nyt

 • 19.07.2019

  Mød os fredag den 19. juli

   

  Vi står klar ved et pop-up telt hvor vi vil være behjælpelige med spørgsmål til det der fibernet, hvad der kommer til at ske og hvad vi tilbyder af produkter. 

   

   

  Dato: Fredag d. 19/7-2019

  Tid: Kl. 11:00-14:00

  Sted: Ved Hasmark Grill og Minigolf, Strandvejen 250, 5450 Otterup

 • 26.07.2019

  Mød os fredag den 26. juli

   

  Vi står klar ved et pop-up telt hvor vi vil være behjælpelige med jeres spørgsmål til det der fibernet, hvad der kommer til at ske og hvad vi tilbyder af produkter. 

   

   

  Dato: Fredag d. 26/7-2019

  Tid: Kl. 13:00-16:00

  Sted: Ved Hasmark Grill og Minigolf, Strandvejen 250, 5450 Otterup

 • 16.08.2019

  Mød os fredag den 16. august

   

  Vi står klar ved et pop-up telt hvor vi vil være behjælpelige med spørgsmål til det der fibernet, hvad der kommer til at ske og hvad vi tilbyder af produkter. 

   

   

  Dato: Fredag d. 16/8-2019

  Tid: Kl. 12:00-15:00

  Sted: Ved Hasmark Grill og Minigolf, Strandvejen 250, 5450 Otterup

Flere

Undersøgelse af interesse for Fibernet til Hasmark Strand

 

***Gratis etablering tilbydes eksklusivt til huse i Hasmark Strand ved tilmelding til og med 18/8-2019***

(Senest opdateret 15/7-2019)

Ønsket om fibernet spirer i Hasmark Strand. Vi har derfor, i samarbejde med ildsjæle i området, startet en undersøgelse af interessetilkendegivelser.

Vi har brug for samlet 725 tilkendegivelser ud af 1450 husstande i området, og har vi dem til september 2019, kan I forvente etablering i løbet af første halvår 2020.

 

Status for projektet per 15/7-2019: 200 ud af 725 nødvendige tilmeldinger (28% tilmeldinger opnået)

 

Sådan melder du dig til

Der er tale om et område, hvor hovedparten er sommerhuse. Derfor har vi mulighed for at tilbyde specielle aftaler, der passer til et sæsonbehov. Der er bl.a. mulighed for at sætte abonnementet i bero i de måneder, hvor I ikke bruger sommerhuset eller at tilmelde sig specialiserede produkter henvendt til sommerhusejere.

Se tilmeldingsformularen nederst på siden, hvor I kan vælge et abonnement efter jeres behov.  Bor du i et helårshus, se da www.waoo.dk, for en oversigt over de abonnementer vi tilbyder private.

Du er naturligvis også altid velkommen til at afgive din bestilling ved enten at kontakte vores kundecenter på telefon 7013 1900, eller salgsafdelingen på telefon 6317 2566.

 

Er sommerhuset ejet af offentlige instanser eller fonde? Kontakt da venligst vores kundecenter på telefon 7013 1900 for bestilling, da der gælder særlig regler i den forbindelse. 

 

Indholdet af Sommerhus TV-pakken:

 

Kom og mød os 

For at vi løbende kan holde jer bedst informeret om muligheden for etablering af fibernet, afholder vi en række arrangementer hen over det næste halve år. Her kan I få information om gravearbejdet, fordelene ved fibernet, vores produkter og, når vi nærmer os, mere konkrete tidsplaner for den endelige installation.

Der vil lande en invitation med konkrete datoer og sted i din postkasse, og du kan også holde øje med arrangementerne her på siden under 'Seneste nyt'.

 

   

Hvad kommer der til at ske hvis vi ruller fibernettet ud?

Fra vi tager det første spadestik, vil etableringen oftest komme til at forløbe i følgende steps.

 1. Vi starter med at grave hovedforbindelsen (hovedsageligt i offentlig vej).
 2. Vores fiberkonsulent kontakter jer og aftaler et møde, hvor I sammen kan finde frem til den mest optimale placering af fiberboksen samt bestemme, hvilken vej entreprenøren skal grave fiberen ind på jeres grund (føringsvej).
 3. Entreprenøren graver eller skyder fiberen ind til husmuren via den aftalte føringsvej.
 4. I vil blive kontaktet af den produktansvarlige for området fra Energi Fyn inden vores montør kommer og tilslutter fibernettet. Her kan I sammen vurdere, om I har den rette produktpakke til husstandens behov. 
 5. Vores montør kontakter jer og aftaler, hvornår han kan komme og sætte fiberboksen op og tilslutte jer fibernettet.
 6. Nu kan I nyde alle fordelene ved jeres nye lynhurtige fibernetforbindelse.

Vi holder jer løbende orienterede om processen og tidsrammen for projektet pr. e-mail, post, informationsmateriale, arrangementer samt her på siden.

 

Kontakt

Har du yderligere spørgsmål er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på telefon 6317 2566 / Kundecentret på telefon 7013 1900. 

I videoen 'Hvad er fibernet' herunder får du forklaret, hvad fibernet er og hvilke fordele, du får med fibernet.

Du kan tilmelde dig etablering af fibernet her nedenfor på siden eller på telefonen. Læs mere om etableringen og vores produkter på Energi Fyns hjemmeside ved at trykke på dette link

 

Vi ser frem til samarbejdet

Energi Fyn Bredbånd

Hasmark Strand

 
Klik her for at åbne kortet

Bestilling af etablering

Behandling af persondata

Vi begynder nu at behandle dine persondata med henblik på, at kunne servicere dig som kunde og opfylde vores aftale. Se mere om behandlinger, formål, rettigheder, det juridiske grundlag for behandling af oplysninger, opbevaringsperioder m.m. i Energi Fyns persondatapolitik. Energi Fyn Bredbånd A/S er dataansvarlig.

*
*
Skal kun udfyldes hvis forskellig fra installationsadresse
*
*
*
Bestilling af etablering
Etablering
Tilbud på etablering til 0,- gældende til og med 18/8-2019, herefter 2995,-.
Ud over etablering binder du dig minimum til et internetprodukt i 6 mdr. Minimumsprisen i bindingsperioden består af: Waoo Fritid abonnement: 1.194 kr. (6*199 kr.) samt etableringsprisen.
Valg af internet, TV og telefoni

Læs om indholdet af pakkemulighederne øverst på siden.
Valg af nedenstående pakker er betinget af, at sommerhuset er registreret som fritidsbolig i BBR. Hvis du har et helårshus, se da vores muligheder til private på www.waoo.dk

Internet
Min. Prisen består af abonnement 1.194,- (6*199,-) Bindingsperioden er 6 mdr. Ved overgang til hvilende abonnement opkræves et gebyr på 99,- (engangsbeløb). Overgang til hvilende abonnement, sker med 30 dages varsel.
Internet og TV
Min. prisen består af abonnement 1.974,- (6*329,-), køb af TV-boks 1.299,- (engangsbeløb), bokshåndtering 99,- (engangsbeløb). I alt 3.372,- (1.974,-+1.299,- + 99,-). Bindingsperioden er 6 mdr. Ved overgang til hvilende abonnement opkræves et gebyr på 99,- (engangsbeløb). Overgang til hvilende abonnement, sker med 30 dages varsel.
Telefoni

For at vi kan flytte dit eksisterende nummer, skal du udfylde og indsende fuldmagten til flytning af telefonnummer.
Læs mere på waoo.dk
Bemærkning
Nyheder
Jeg giver samtykke til, at jeg gerne vil modtage information fra Energi Fyn eksempelvis via telefon, brev og e-mail, og jeg er klar over, at Energi Fyn nu begynder at behandle mine personoplysninger.

*
Accept af vilkår
*

Hvad er fibernet?