Seneste nyt

 • 07.07.2020

  Informationsmøde

  Nu fortsætter vi med at undersøge interessen for udrulning af fibernet, hvor du bor. Derfor vil vi gerne invitere dig til Åbent-Telt arrangement 

  Her vil vi fortælle om, hvad fibernet er, og hvilke muligheder du får med en lynhurtig og stabil forbindelse. Vi byder samtidig også på en kop kaffe.

   

  Dato: Tirsdag den 7/7-2020

  Kl.: 13:00-16:00

  Sted: Bredgade 43, 5560 Aarup (Ved siden af Kop & Kande)

   

   

 • 09.07.2020

  Informationsmøde

  Nu fortsætter vi med at undersøge interessen for udrulning af fibernet, hvor du bor. Derfor vil vi gerne invitere dig til Åbent-Telt arrangement 

  Her vil vi fortælle om, hvad fibernet er, og hvilke muligheder du får med en lynhurtig og stabil forbindelse. Vi byder samtidig også på en kop kaffe.

   

  Dato: Torsdag den 9/7-2020

  Kl.: 14:00-17:00

  Sted: Bredgade 43, 5560 Aarup (Ved siden af Kop & Kande)

   

   

Flere

Fibernet til Aarup?

 

Efter flere henvendelser, undersøger vi nu interessen for fibernet i Aarup. 

Med fibernet fra Energi Fyn får du et udvalg af forskellige Internet, TV & Telefoni løsninger fra Waoo, som for 9. år i træk - af kunderne - er kåret som Danmarks bedste internetudbyder.

  

Hvad kommer der til at ske hvis vi lægger fibernettet ud?

Fra vi tager det første spadestik, vil etableringen oftest komme til at forløbe i følgende steps.

 1. Vi starter med at grave hovedforbindelsen (hovedsageligt i offentlig vej).
 2. Vores fiberkonsulent kontakter jer og aftaler et møde, hvor I sammen kan finde frem til den mest optimale placering af fiberboksen samt bestemme, hvilken vej entreprenøren skal grave fiberen ind på jeres grund (føringsvej).
 3. Entreprenøren graver eller skyder fiberen ind til husmuren via den aftalte føringsvej.
 4. I vil blive kontaktet af den produktansvarlige for området fra Energi Fyn inden vores montør kommer og tilslutter fibernettet. Her kan I sammen vurdere, om I har den rette produktpakke til husstandens behov. 
 5. Vores montør kontakter jer og aftaler, hvornår han kan komme og sætte fiberboksen op og tilslutte jer fibernettet.
 6. Nu kan I nyde alle fordelene ved jeres nye lynhurtige fibernetforbindelse.

Vi holder jer løbende orienterede om processen og tidsrammen for projektet pr. e-mail, post, informationsmateriale, arrangementer samt her på siden.

 

Kom og mød os 

For at vi løbende kan holde jer bedst informeret om etableringen af fibernet, afholder vi en række arrangementer hen over det næste halve år. Her kan I få information om gravearbejdet, fordelene ved fibernet, vores produkter og, når vi nærmer os, mere konkrete tidsplaner for den endelige installation.

Der vil lande en invitation med konkrete datoer og sted i din postkasse, og du kan også holde øje med arrangementerne her på siden under 'Seneste nyt'.

Har du yderligere spørgsmål er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundecenter på telefon 70 13 19 00.

 

Bestilling af fibernet?

I videoen 'Hvad er fibernet' herunder får du forklaret, hvad fibernet er og hvilke fordele, du får med fibernet.

Du kan tilmelde dig etablering af fibernet her nedenfor på siden. Læs mere om etableringen og vores produkter på Energi Fyns hjemmeside ved at trykke på dette link. Du er også velkommen til at kontakte vores kundecenter på telefon 70 13 19 00. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål om fibernet og med rådgivning om, hvilke produkter, der passer til dig.

 

Vi ser frem til samarbejdet

Energi Fyn Bredbånd

Bestilling af etablering

Behandling af persondata

Vi begynder nu at behandle dine persondata med henblik på, at kunne servicere dig som kunde og opfylde vores aftale. Se mere om behandlinger, formål, rettigheder, det juridiske grundlag for behandling af oplysninger, opbevaringsperioder m.m. i Energi Fyns persondatapolitik. Energi Fyn Bredbånd A/S er dataansvarlig.

*
*
Skal kun udfyldes hvis forskellig fra installationsadresse
*
*
*
Bestilling af etablering
Ud over etablering binder du dig minimum til et internetprodukt i 6 mdr. Minimumsprisen i bindingsperioden er abonnement 1494,- (6*249kr.) samt etablering.
TV-pakkerFrit Valg kanaler - Forudsætter TV-boks fra Waoo

Se udvalget af frit valg kanaler her

TV-bokse

Waoo anbefaler højest fire trådløse mesh enheder (Air 4920 / Air 7410X) pr. husstand for at sikre en optimal performance. Heraf er det et krav, at mindst to af enhederne er Air 4920 (Waoo Smart WiFi sæt).

Valg af internet og telefoni

Har du ikke adgang til fibernet, kan der være omkostninger forbundet med etablering eller åbning af fibernetværk til din bolig.

InternetVed Erhverv vil du blive kontaktet af en konsulent med henblik på bestilling af et erhvervsprodukt.
Telefoni

For at vi kan flytte dit eksisterende nummer, skal du udfylde og indsende fuldmagten til flytning af telefonnummer.
Abonnement

Telefoni forbrug: 0,- pr. md. de første 6 mdr. Herefter 19,- pr. md.
Telefoni Fri Fastnet & Mobil: 0,- pr. md. de første 6 mdr. Herefter 99,- pr. md.
Bemærkning
Nyheder
Jeg giver samtykke til, at jeg gerne vil modtage information fra Energi Fyn eksempelvis via telefon, brev og e-mail, og jeg er klar over, at Energi Fyn nu begynder at behandle mine personoplysninger.

*
Accept af vilkår
*